Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 16/03 Τεταρτη

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Κριός

Γενικά zwdia: Η διαμάχη ανάμεσα στις ευθύνες σας στο σπίτι και τις υποχρεώσεις σας στην δουλειά μπορεί να σας προκαλέσουν πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν είναι άλυτο αλλά αναζητά ειλικρίνεια και ανοιχτή επικοινωνία. Δεν θα σας αρέσει που πρέπει να κάνετε μια επιλογή και ίσως σας είναι δύσκολο να βρείτε ισορροπία τώρα. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε. Μέχρι αύριο τα πράγματα θα είναι πάλι φυσιολογικά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ευθυγραμμιστείτε με εκείνους που είναι κατηγορηματικοί και δεν φοβούνται την αποτυχία. Είναι σημαντικό να έχετε τέτοιους ανθρώπους στο πλευρό σας αντί για να τους έχετε απέναντί σας. Προσθέστε τέτοιους ανθρώπους πάλι στην ομάδα σας και θα έχετε μεγάλη δύναμη και πολλούς πόρους να χρησιμοποιήσετε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ίσως προκύψουν προβλήματα επικοινωνίας στην δουλειά σας. Ίσως ένας συνεργάτης να μην έχει καλή διάθεση και να μην είναι δεκτικός σε ότι λέτε. Ίσως οι υπολογιστές και τα τηλέφωνα να μην λειτουργούν. Αυτό θα είναι εκνευριστικό και ίσως επηρεάσει τις σχέσεις όλων σας. Ένα τηλεφώνημα από έναν κοντινό φίλο ίσως έρθει την τελευταία στιγμή. Μην ανησυχείτε, θα περάσετε ένα υπέροχο απόγευμα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αποθαρρύνεστε από εκείνους που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και τις θεμελιώδεις αρχές. Προσπαθήστε να μην κρίνετε αυτούς τους ανθρώπους. Αποδεχθείτε τους για ότι είναι και επικεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ένα σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύετε εδώ και καιρό ίσως φέρει κάποια χρήματα στον δρόμο σας. Μην απογοητεύεστε αν δεν τα έχετε σήμερα στα χέρια σας. Μπορεί να υπάρχει κάποια καθυστέρηση ίσως λόγω προβλημάτων του ταχυδρομείου. Ίσως στρέφεστε τώρα σε νέα σχέδια. Ενώ έχετε πολλές ιδέες μάλλον δεν θα πάρετε τελικές αποφάσεις σήμερα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ενέργειά σας ταιριάζει τέλεια με των άλλων και δημιουργεί θετικές σχέσεις γύρω σας. Θα κάνετε μεγάλη πρόοδο σε όποια δουλειά αναλάβετε. Η αυτοπεποίθησή σας είναι καλή και η σωματική σας ενέργεια έντονη.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι σχέσεις με τους άλλους είναι σημαντικές για εσάς τώρα. Σας αποτέλεσμα έχετε μάθει να είστε ευγενικοί και προσεκτικοί. Οι κοινωνικές συναναστροφές ίσως σας δώσουν την ευκαιρία τώρα να χρησιμοποιήσετε τις κοινωνικές σας ικανότητες. Μπορεί να κάνετε κάποιους νέους φίλους αλλά και πολύτιμες επαφές. Αυτές οι δραστηριότητες ίσως σας κρατήσουν μακριά από το σπίτι και την οικογένειά σας αλλά στο τέλος θα έχετε μια αίσθηση ολοκλήρωσης.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε πιο κατηγορηματικοί απέναντι σε αυτούς που συναντάτε. Διαφορετικά θα πιέζεστε από τους άλλους και θα καταλήξετε να είστε πιόνι στο παιχνίδι τους. Η ενέργειά σας είναι πολύτιμη. Μην πέσετε στην παγίδα. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Μια έντονη αίσθηση έμπνευσης ίσως εμφανιστεί σήμερα. Μπορεί να θέλετε να σημειώσετε τις σκέψεις σας ή να σχεδιάσετε ότι υπάρχει στο μυαλό σας. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις όμως, τα πάρτυ ή οι επισκέψεις μπορεί να μην σας το επιτρέψουν. Μπορεί να είστε συγχρονισμένοι και με τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων αν και ίσως να μην σας αρέσει αυτό που λαμβάνετε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα χρησιμοποιήσετε περισσότερη ενέργεια και αποθέματα προσπαθώντας να αποφύγετε μια διαμάχη. Όσο και αν δεν σας αρέσει η έλλειψη αρμονίας με τους γύρω σας σήμερα θα είναι απαραίτητο κακό. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με το κεφάλι ψηλά.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Οι ομαδικές δραστηριότητες ίσως καταλάβουν πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σας σήμερα. Οι επαγγελματικές ανησυχίες είναι στο μυαλό σας και δεν σας αρέσει να σας αποσπούν την προσοχή. Αυτές οι δραστηριότητες όμως, όπως και η οικογένειά σας είναι σημαντικές για εσάς και θα βρείτε τρόπο να ασχοληθείτε ακόμα και αν είναι εκνευριστικό. Να θυμάστε ότι δεν είναι καλή ημέρα να πιέζεστε πολύ.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σταματήστε να προσπαθείτε να επαναφέρετε ένα παλιό σχέδιο ή μια δουλειά που δεν λειτουργεί πια για εσάς. Τώρα είναι καιρός να δοκιμάσετε κάτι νέο. Μην φοβάστε να ψάξετε για νέα δουλειά. Δεν υπάρχει λόγος να μείνετε σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Η δουλειά μπορεί να είναι σας ταλαιπωρία σήμερα. Ίσως πρέπει να μείνετε περισσότερες ώρες από ότι συνήθως. Δεν αισθάνεστε πολύ καλά τώρα. Έχετε δικά σας ενδιαφέροντα με τα οποία θα προτιμούσατε να ασχοληθείτε και ίσως σχεδιάζετε μια συνάντηση με φίλους ή τον/την σύντροφό σας αργότερα. Είναι καλύτερα να τελειώσετε ή ίσως να αναβάλλετε κάποιες μη ουσιώδεις δουλειές και να περάσετε καλά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε πολύ καλή θέση. Αγκαλιάστε την υπέροχη περιπετειώδη φύση σας και ασχοληθείτε με έναν τομέα που σας αρέσει. Αλλάξτε σελίδα. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα ευχάριστα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Το σώμα και η ψυχή σας φαίνεται πως είναι εκτός ισορροπίας σήμερα. Ένα κομμάτι σας ίσως θέλει να αναζητήσει μια πιο πνευματική ζωή αλλά οι ευθύνες του τωρινού τρόπου ζωής σας ίσως μπουν εμπόδιο. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν μέσα σε μια ημέρας. Θα πρέπει να τα αφήσετε να αναπτυχθούν με τον δικό τους τρόπο και στον δικό τους χρόνο. Τώρα πρέπει να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον πνευματικό και υλικό κόσμο.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος θα σας πιέσει να κάνετε κάτι με πολύ γρήγορο τρόπο. Στην αρχή θα θυμώσετε από αυτή την απαίτηση. Ο ρυθμός σας είναι πολύ πιο σταθερός και αργός. Προσαρμοστείτε. Η ταχύτητα θα λάβει περισσότερη εκτίμηση από ότι η ποιότητα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η ένταση σε μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε ίσως οφείλεται στα οικονομικά προβλήματα. Ίσως υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με τον προϋπολογισμό. Καλύτερα να απομακρυνθείτε από κάτι τέτοιο αν γίνεται. Σας εξαντλεί. Κάποια περίεργα και έντονα όνειρα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν απόψε αλλά μην δίνετε πολύ σημασία. Δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προχωρήστε χωρίς να κοιτάτε πίσω. Οι πράξεις σας ίσως φαίνονται απερίσκεπτες στους άλλους αλλά μην ανησυχείτε. Εκείνοι θα το μετανιώσουν μετά όταν θα έχετε κατακτήσει τον κόσμο και εκείνοι δεν θα έχουν κάνει τίποτα.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να βγάλετε κάποια επιπλέον χρήματα σήμερα ίσως δουλεύοντας υπερωρίες. Αυτό ίσως μπει εμπόδιο σε κάποια κοινωνική εκδήλωση που θέλετε να πάτε και μπορεί να φέρει απογοήτευση ανάμεσα στους φίλους ή την οικογένειά σας. Μπορεί να δημιουργηθεί και κάποιο πρόβλημα με τον/την σύντροφό σας. Θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτή η απογοήτευση ίσως περάσει και τα χρήματα θα είναι καλοδεχούμενα. Κάντε υπομονή.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε το κίνητρο που θέλετε ώστε να ξεκινήσετε μια νέα φάση στην δουλειά σας. Δεν είναι καιρός για δικαιολογίες. Τώρα είναι καιρός να δράσετε. Μην ανησυχείτε για το τι σκέπτονται οι άλλοι για εσάς ή το σχέδιο δράσης σας. Απλά προχωρήστε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αν και φαίνεται ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ καλοί για την καριέρα σας δυστυχώς σήμερα ίσως είναι εξαιρετικά δύσκολη ημέρα. Η καθημερινότητα και κάποιες δουλειές που δεν φέρνουν ανταμοιβή ίσως πάρουν τον περισσότερο χρόνο σας. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να επέμβει στο μέλλον σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε για την πρόοδο.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αναποφασιστικότητα που μπορεί να αισθάνεστε στις τελευταίες ημέρες έχει φύγει τελείως και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Είναι καλή ημέρα για να ξεκινήσετε νέα σχέδια. Προχωρήστε. Κάντε τα πρώτα απαραίτητα βήματα. Είστε σε νέο σημείο εκκίνησης.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η καρδιά σας ανυπομονεί για μια ρομαντική συνάντηση σήμερα και ο/η σύντροφός σας είναι πολύ πρόθυμος/η να σας κάνει να περάσετε καλά. Οι καταστάσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό σας ίσως επέμβουν με τα σχέδιά σας και ίσως δεν είστε σε θέση να έρθετε σε επαφή απόψε. Μπορεί να υπάρχει εκνευρισμός, απογοήτευση και ίσως λίγη ένταση μεταξύ σας. Μην πανικοβάλλεστε όμως καθώς όλα μάλλον θα περάσουν αύριο.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Αντί να προστατεύετε ότι έχει είναι καιρός να προχωρήσετε και να βρείτε κάτι νέο. Προχωρήστε πιο πέρα. Περάστε τα όριά σας. Θα έχετε υποστήριξη σε όλη την πορεία. Θα πρέπει να κάνετε τα πρώτα βήματα όμως.

zodia-astra-tarot