Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 28/02 Τριτη

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

Κριός

Γενικά zwdia: Ένα περίεργο, απρόσμενο τηλεφώνημα ή email μπορεί να σας μπερδέψει. Μπορεί να μην ξέρετε αυτόν που επικοινωνεί μαζί σας, οι πληροφορίες ίσως να μην βγάζουν νόημα ή μπορεί οι πληροφορίες να μην σας φαίνονται σωστές. Ότι και αν ακούσετε ίσως είναι υπερβολικό ή λάθος. Είναι σημαντικό για εσάς να ελέγξετε πρώτα τα γεγονότα πριν βγάλετε συμπεράσματα και πριν την μεταφέρετε στους άλλους.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Γενικά zwdia: Μπορεί η οικονομική σας κατάσταση να είναι περίπλοκη. Μπορεί να αρχίζετε να πανικοβάλλεστε. Μπορεί να ανησυχείτε άδικα. Φροντίστε όλα τα χαρτιά, επικεντρωθείτε στα γεγονότα και δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Μόλις έχετε την πραγματική εικόνα τότε θα δείτε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Οι ιδέες για κάποια δημιουργικά σχέδια μπορεί να γεμίζουν το μυαλό σας αλλά ίσως είναι πολύ γενικές ή θολές. Κάντε μια λίστα αν θέλετε αλλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να ξεκινήσετε κάτι σήμερα. Μπορεί να χρειάζεστε κάποιες ημέρες μέχρι να ηρεμήσουν αυτές οι ιδέες και να διαλέξετε ποια είναι η καλύτερη. Να είστε υπομονετικοί.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-astra-tarot

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να λαμβάνεστε περίεργα μηνύματα από κάποιο κοντινό σας άτομο. Μάλλον αυτό το άτομο δεν είναι εκνευρισμένο μαζί σας. Μάλλον ανησυχεί για κάποιες αλλαγές που έρχονται στα επαγγελματικά. Όλα δείχνουν ότι αυτές οι ανησυχίες δεν έχουν κάποια βάση. Προτείνετε να βγείτε για φαγητό και απλά ακούστε. Θα πρέπει να μπορείτε να τον/την χαλαρώσετε και να βοηθήσετε ώστε να δει μια άλλη οπτική.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Ο τωρινός ή ένας μελλοντικός σύντροφός μπορεί να εξαφανιστεί και να μην επιστρέφει τις κλήσεις σας. Μπορεί να πανικοβληθείτε και να αναρωτιέστε μήπως δεν ενδιαφέρεται πια. Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να έχει άλλα θέματα που τον/την απασχολούν. Να θυμάστε το ρητό που λέει ότι αν κάτι το αγαπάτε πρέπει να το αφήσετε ελεύθερο και αν επιστρέψει ήταν πάντα δικό σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μια συγκέντρωση καλλιτεχνών ή ατόμων που ασχολούνται με πνευματικά ζητήματα ίσως γίνει στο σπίτι σας σήμερα. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό αλλά ίσως είναι κάποιο άτομο που θέλει να δημιουργήσει εντάσεις. Να φοβάστε αυτή την πιθανότητα και είναι καλό αν μπορείτε να την περιορίσετε καθώς στο τέλος ίσως προκύψουν πληγωμένα αισθήματα και εγωισμοί.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ένα μάθημα που ίσως θέλατε να παρακολουθήσετε ίσως προκύψει και θα θέλετε γραφτείτε αμέσως. Ίσως έχετε κάποιες δυσκολίες. Αν προσπαθήσετε να κάνετε την εγγραφή από το τηλέφωνο ίσως είναι συνέχεια απασχολημένο. Αν θέλετε να την κάνετε από το διαδίκτυο ίσως το site τους να μην λειτουργεί. Μην αποθαρρύνεστε και μην παραιτείστε. Αυτές είναι προσωρινές καθυστερήσεις. Δεν θέλετε να χάσετε το μάθημα. Συνεχίστε να προσπαθείτε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως έχετε κάνει επενδύσεις. Ακόμα και αν έχετε μόνο έναν λογαριασμό με αποταμιεύσεις μάλλον θα ταραχτεί με την πτώση του χρηματιστηρίου. Πολλά συμβαίνουν στο παρασκήνιο που το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει. Η κατάσταση είναι προσωρινή. Η αγορά θα επιστρέψει στα φυσιολογικά της πλαίσια σύντομα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας φαίνεται απόμακρος/η. Μην βγάζετε συμπεράσματα. Το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται σε κάποια εμπόδια που ο/η σύντροφός σας έχει συναντήσει στον δρόμο προς έναν στόχο. Όταν ο/η σύντροφός σας αποφασίσει να μοιραστεί κάτι μαζί σας τότε θα μπορέσετε να καταλάβετε πολλά για την κατάσταση.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Ο εξοπλισμός ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα σήμερα. Είστε καλοί με την λειτουργία τους αλλά όταν υπάρχουν προβλήματα μπορεί να μην ξέρετε όσα πρέπει. Μην ανησυχείτε πολύ. Ένας φίλος ή ένας συνάδελφος θα σας βοηθήσει. Ακόμα καλύτερα, φωνάξτε έναν επαγγελματία. Θα αισθάνεστε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα μπορέσετε να κάνετε περισσότερα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η έλλειψη επικοινωνίας ενός φίλου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ανασφάλειες και να σας κάνει να αναρωτιέστε αν αυτό το άτομα εξακολουθεί να νοιάζεται για εσάς. Μην ανησυχείτε. Ο φίλος σας είναι εκνευρισμένος αλλά όχι μαζί σας. Μπορεί να έχει δυσκολίες να αντιληφθεί ένα πρόβλημα. Κάντε υπομονή και θα μιλήσετε ξανά όταν είναι έτοιμος.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ένα μέλος μιας ομάδας σας μπορεί να έχει φύγει χωρίς να πει σε κανέναν που πάει. Αυτό μπορεί να σας κάνει να ανησυχείτε αλλά μην εκνευρίζεστε. Ο φίλος σας μάλλον είναι καλά απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό του. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι δεν θα μιλήσετε σήμερα με αυτό το άτομα. Μην ανησυχείτε. Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia