Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 29/12 Τριτη

oneirokritis-aspro-mayro

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή να κάνετε πολλά. Υπάρχει ένα συναίσθημα πειθαρχίας που σας βοηθά να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Τα συναισθήματα είναι έντονα και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας. Κρατήστε τα πάντα περιορισμένα στα στοιχεία που έχετε στο χέρι σας και η δουλειά σας μπορεί να προχωρήσει πολύ πιο αποτελεσματικά από το να δημιουργούσατε θέμα για κάθε μικρό θέμα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε πολλές ιδέες σχετικά με την καριέρα σας αλλά για κάποιο λόγο φαίνεται ότι υπάρχει μια μεγάλη δύναμη που μάλλον σας εμποδίζει από το να θέσετε αυτές τις ιδέες σε λειτουργία. Αντιληφθείτε ότι αυτό το εμπόδιο είναι κυρίως δική σας κατασκευή.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Θα σας είναι δύσκολο να είστε συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά σας σήμερα. Τα πράγματα θα είναι πιο ομαλά αν δεν προσπαθήσετε να πιέσετε τον εαυτό σας ώστε να λειτουργεί με χαρούμενο τρόπο αν δεν είστε χαρούμενοι. Να είστε ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας. Αν αισθάνεστε ανήσυχοι ή αρνητικοί κρατήστε το για τον εαυτό σας. Κάντε μια βόλτα, ίσως κοντά στο νερό και καθαρίστε το μυαλό σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βγείτε έξω από την καθημερινότητά σας σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να μένετε κολλημένοι σε μια καθημερινότητα. Αυτό σας περιορίζει περισσότερο από όσο νομίζετε. Δοκιμάστε κάτι νέο. Θα εκπλαγείτε με το πως ανοίγουν αυτομάτως οι πόρτες αν το κάνετε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας σήμερα αν αισθάνεστε ότι σας αξίζει. Είστε τόσο πιεσμένοι με τις υποθέσεις των άλλων που αισθάνεστε ότι είστε εξαντλημένοι σε ότι αφορά τις δικές σας ανησυχίες. Ηρεμήστε και χαλαρώστε σωματικά και πνευματικά. Μπορεί να βρείτε λύση σε μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί. Επανέλθετε στο θέμα αυτό αργότερα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αισθανθείτε μια μεγάλη πίεση από κάποιον ή από κάτι σήμερα. Αυτή η δύναμη σας ωθεί να κάνετε αλλαγές σχετικά με την δουλειά σας. Μην αντιστέκεστε στην ιδέα απαραιτήτως. Είστε σε ένα κρίσιμο σημείο και είναι ωφέλιμο για εσάς να ακούσετε τους άλλους.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να είστε πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως σε ότι αφορά την δουλειά σας. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε να διατηρήσετε την συναισθηματική σας ζωή ξεχωριστά από τις καθημερινές σας ευθύνες. Αν αισθάνεστε πιεσμένοι από κάποια δουλειά σε σημείο που δεν μπορείτε πλέον να δράσετε αποτελεσματικά μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές. Τώρα είναι περίοδος ενισχυμένης ευαισθησίας. Κάντε ότι μπορείτε να βγείτε αλώβητοι.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα εκνευριστείτε στην δουλειά σήμερα από άτομα που είναι ανοργάνωτα. Να είστε υπομονετικοί μαζί τους αν και δεν θα είναι εύκολο για εσάς. Αντιληφθείτε ότι υπάρχει κάτι πολύτιμο που πρέπει να μάθετε από αυτά τα άτομα οπότε να ακούτε προσεκτικά.

Λέων

Γενικά zwdia: Οι γύρω σας είναι διστακτικοί να αντιμετωπίσουν ζητήματα που αφορούν βαθιά συναισθήματα σήμερα. Υψώνουν προστατευτικά κάγκελα ώστε τα πράγματα που ακούν, βλέπουν και αισθάνονται να μην τους πληγώνουν. Σεβαστείτε αυτά τα όρια. Κάνετε ότι μπορείτε για να μείνετε πιστοί στα πιστεύω σας. Προσπαθήστε να έχετε μια θετική συμπεριφορά αν και η καταθλιπτική διάθεση μπορεί να είναι παρούσα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι ιδέες σας είναι πιο καινοτόμες από ότι συνήθως οπότε να είστε προσεκτικοί στις ιδέες που θα σας έρθουν μέσα στην ημέρα. Αυτές οι ιδέες μπορούν να σας οδηγήσουν μπροστά αν πάρετε πρωτοβουλία και τις εφαρμόσετε σωστά.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Θα σας είναι δύσκολο να ξεκινήσετε σήμερα. Μην αποθαρρύνεστε αν τα πράγματα δεν φαίνεται να λειτουργούν. Οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι πολύ υψηλές και η τελειομανία σας τους δυσκολεύει όλους να φθάσουν στο επίπεδό σας. Μην ασχολείστε με την κάθε λεπτομέρεια. Η τελειότητα ζητείται από εσάς.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε κάποιο άτομο που χρησιμοποιεί ακαταλαβίστικη γλώσσα στην δουλειά σας σήμερα. Μάλλον αυτό το άτομο είναι μόνο για επίδειξη και τίποτα άλλο. Θα προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει με κάποιον τρόπο οπότε να είστε προσεκτικοί. Μην ξεγελαστείτε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί και προσπαθήστε να μην επιβληθείτε στους άλλους σήμερα. Είναι σημαντικό να συμπεριφέρεστε πολιτισμένα σε όλες τις περιπτώσεις. Οι άλλοι μπορεί να αισθάνονται ότι έχουν κλέψει. Μπορεί να μην είστε εσείς η αιτία αλλά ίσως αισθανθείτε τις συνέπειες. Να κρατάτε τις υποθέσεις των άλλων μακριά από τις δικές σας και μην τους επιτρέπετε να σας αναστατώνουν.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην ανησυχείτε με το να είστε πρακτικοί ή προσγειωμένοι σήμερα στην δουλειά σας. Ακόμα και αν προσπαθήσετε δεν θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Καλύτερα επικεντρώσετε την ενέργειά σας στις υπέροχες και μοναδικές ιδέες σας. Αυτό θα σας οδηγήσει μακριά σήμερα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μην κατηγορείτε τους άλλους για τα πάντα σήμερα. Είναι σημαντικό να είστε ώριμοι ώστε να πάρετε την ευθύνη των πράξεών σας. Αντιληφθείτε ότι τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν πάντα όπως θέλετε εσείς. Αντιληφθείτε ότι μερικές φορές θα υπάρχει το καλό μαζί με το κακό. Υπάρχει μια διάθεση στην ημέρα που μπορεί να γεμίσει την συνήθη συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ενσωματώστε τις τελευταία τεχνολογία και τις ιδέες σας στην δουλειά σας σήμερα. Μην μένετε πίσω καθώς οι άλλοι προχωρούν μπροστά. Να είστε προσεκτικοί να ενσωματώσετε τις ιδέες αυτές άμεσα. Ο ρυθμός της ημέρας σήμερα θα σας κρατήσει σε εγρήγορση όλη την ημέρα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να πρέπει να υιοθετήσετε μια άλλη συμπεριφορά σήμερα ώστε να είστε τόσο αποτελεσματικοί όσο θα θέλατε. Όταν αντιμετωπίζετε τους άλλους μην κάνετε υποθέσεις για τις οποίες δεν έχετε σταθερές αποδείξεις. Οι άλλοι ταράζονται εύκολα οπότε παραμείνετε στα δεδομένα. Προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε έντονα συναισθήματα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε καλή θέση σήμερα και πρέπει να την εκμεταλλευθείτε. Οι συζητήσεις με τους πιθανούς εργοδότες σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορέσετε να τους πείσετε όλους για τα πάντα ακόμα και αν δεν ξέρετε σε τι αναφέρεστε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην αισθάνεστε ότι λειτουργείτε καλά σήμερα. Για κάποιο λόγο φαίνεται ότι δεν έχετε ενέργεια. Μην εκπλαγείτε αν είναι λίγο πιο δύσκολο να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Τα συναισθήματά σας σας “κάνουν κόλπα”. Κάντε ότι μπορείτε για να μην χάσετε την ισορροπία σας από αυτή την ενέργεια. Είναι πιο εύκολο από εδώ και πέρα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει σήμερα. Αυτοί που εφαρμόζουν τις ίδιες ιδέες συνέχεια είναι εκείνοι που θα μείνουν τελικά πίσω στην δουλειά. Τώρα δεν είναι η ημέρα για να ακολουθήσετε το πλήθος. Να είστε ο εαυτός σας και θα ξεχωρίσετε και θα ανταμειφθείτε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μπορεί τα συναισθήματά σας να είναι μπερδεμένα σήμερα. Έχετε πολλά να πείτε αλλά για κάποιο λόγο υπάρχει κάποιος δισταγμός όταν πρέπει να τα πείτε. Μην εκπλαγείτε αν αισθάνεστε αγχωμένοι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε. Τα λόγια της ημέρας σήμερα μπορεί να είναι γεμάτα αέρα και όχι πραγματική ουσία.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια ώθηση θετικής ενέργειας είναι διαθέσιμη σε εσάς και έχει μια θετική επιρροή επάνω στην δουλειά σας. Αισθάνεστε πιο δυνατοί από ποτέ. Αν υπάρχει κάποια συμφωνία που πρέπει να κάνετε ή κάποιος που πρέπει να πείσετε τώρα είναι η ημέρα για να το κάνετε. Θα επιτύχετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην αισθάνεστε ιδιαιτέρως κινητοποιημένοι σήμερα. Είτε το θέλετε είτε όχι είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με τις δουλειές. Καταλάβετε και σεβαστείτε τον χρόνο. Όσο είστε πειθαρχημένοι σχετικά με την επίτευξη μιας δουλειάς κάθε φορά δεν θα έχετε πρόβλημα να μειώσετε αυτόν τον όγκο.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε προσεκτικοί στην δουλειά σήμερα γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει με κάποιον τρόπο. Μάλλον κάποιος συνάδελφός σας θα προσπαθήσει να δείξει ότι ξέρει περισσότερα από εσάς. Μην ξεγελαστείτε. Τελικά, να εμπιστεύεστε μόνο τον εαυτό σας.

zodia-astra-tarot