Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 31/03 Παρασκευη

zwdia-afriditi-krios

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να λάβετε κάποιες μπερδεμένες πληροφορίες σήμερα. Να θυμάστε ότι απαιτούνται 2 για μια συζήτηση. Αν θέλετε να υπάρχει ηρεμία και αρμονία τότε τα λόγια σας πρέπει να το υποδεικνύουν. Αν δεν είναι αυτός ο απώτερος σκοπός σας τότε θα πρέπει να αναζητήσετε μέσα σας τους λόγους.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Γενικά zwdia: Τα λόγια σας έχουν μεγάλη δύναμη. Να είστε προσεκτικοί με το τι λέτε. Ίσως τελικά εκμεταλλευθείτε τις επιλογές των άλλων αν δεν είστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να αφήσετε στους άλλους το περιθώριο της επιλογής και την ελευθερία να αποφασίζουν. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με όλα τα δεδομένα που μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις των άλλων.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Οι απαντήσεις μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες σήμερα. Ίσως να μην είναι απόλυτα οργανωμένα τα πάντα. Θα πρέπει να μιλήσετε με φίλους και να πάτε μια βόλτα. Θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα μετά. Οι απαντήσεις είναι παντού γύρω σας. Μην σταματάτε να αναζητάτε τις πληροφορίες που θέλετε αλλά μην χάνετε την ψυχραιμία σας αναζητώντας τες.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-66

Καρκίνος

Γενικά zwdia: To μυαλό σας θα είναι καθαρό σήμερα και τα πνευματώδη σχόλια σας θα εκτιμηθούν. Το χαμόγελό σας θα βοηθά όσους συναντάτε. Μην φοβάστε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να φανούν στους άλλους. Επικεντρώστε την ενέργειά σας σε όσους αγαπάτε. Η καρδιά σας είναι τρυφερή και γενναιόδωρη και πρέπει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους άλλους.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Εμπιστευθείτε τους γύρω σας. Θα δείτε ότι όλα προχωρούν πιο ομαλά αν τα προσεγγίζετε με θετική ή ουδέτερη διάθεση. Ακούστε τα άτομα για τα οποία νοιάζεστε. Θα σας προσφέρουν πολύ σημαντικές πληροφορίες. Ίσως να μην θέλετε να ακούσετε τίποτα τώρα αλλά μακροπρόθεσμα θα δείτε ότι είναι προς όφελός σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ίσως σκεφθείτε να κάνετε ένα ταξίδι σήμερα. Ίσως θέλετε να πάτε στην άλλη πλευρά της πόλης. Ότι και να είναι, θέλετε κάτι διαφορετικό. Είναι καιρός για εξερευνήσεις. Θέλετε να δείτε νέα μέρη και να βιώσετε νέες εμπειρίες, είτε σωματικά είτε πνευματικά. Ίσως ένα θρησκευτικό ησυχαστήριο σας βοηθήσει.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας θα δεχθεί ερεθίσματα σήμερα. Να είστε ανοιχτοί σε νέες πληροφορίες. Αν είστε κουρασμένοι, κοιμηθείτε. Καλύτερα να λειτουργείτε έντονα για λιγότερη ώρα παρά πολύ ώρα με μέτρια ταχύτητα. Μην βασίζεστε στα εξωτερικά ερεθίσματα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να τα καταφέρετε μόνοι σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η επικοινωνία είναι καλή σήμερα. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με άλλους. Είναι σημαντικό να κάνετε επαφές με τους άλλους τώρα. Θα πρέπει να ακολουθείτε το ένστικτό σας. Τα λόγια σας είναι πειστικά. Μπορείτε να πείσετε τους άλλους για τα πάντα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μην αφήνετε τον φόβο της αποτυχίας ή της επιτυχίας να σας κρατήσει πίσω. Αν και έχετε την τάση να είστε στο παρασκήνιο και να ακολουθείτε την εύκολη διαδρομή αλλά αυτό θα σας απομακρύνει από τον στόχο σας τελικά. Να είστε ηγέτες. Απομακρύνετε όλους τους φόβους και να ελέγχετε το πεπρωμένο σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Οι σκέψεις σας θα είναι πολύ έντονες σήμερα. Θα δείτε ότι αυτές οι πληροφορίες σας μεταμορφώνουν. Το κλειδί είναι να μάθετε από τους άλλους και να ακούτε και την αντίθετη γνώμη. Μην απορρίπτετε το αντίθετο από εσάς. Η ομαδική δουλειά είναι το πιο σημαντικό σήμερα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Θα μάθετε πολλές πληροφορίες σήμερα που ίσως να μην είναι αξιόπιστες. Θα σας είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τα πάντα ξεκάθαρα. Θα μάθετε πράγματα που δεν το περιμένατε. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και ο δρόμος σας θα γίνει πιο καθαρός σε νέες ευκαιρίες.Μην συμβιβάζεστε και μην υποκείπτετε σε τίποτα.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην σας εκμεταλλεύονται σήμερα. Είναι πιθανό κάποιος να σας προτρέπει να λειτουργήσετε με συγκεκριμένο τρόπο. Μην πέσετε στην παγίδα αυτή. Να ορίζετε τον εαυτό σας. Το μυαλό σας είναι ευάλωτο τώρα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα μάτια και τα αφτιά σας ώστε να απομακρύνετε ότι δεν είναι απαραίτητο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia