Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 31/12 Πεμπτη

astrologia-gamos-7-oikos

Κριός

Γενικά zwdia: Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται λίγο εξωπραγματικά για εσάς σήμερα αλλά μην παίρνετε τα λόγια των άλλων πολύ σοβαρά. Σήμερα είναι μια ημέρα για να επικοινωνήσετε με τους άλλους οπότε πάρτε τηλέφωνο. Είναι καλή ημέρα να μοιραστείτε τα όνειρά σας με τους άλλους παρά το πόσο μακρινά φαίνονται. Οι άλλοι μπορεί να σας βλέπουν ως περίεργους αλλά όσο είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας δεν υπάρχει λόγο να ντρέπεστε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ενέργεια της ημέρας λειτουργεί υπέρ σας. Η επιτυχία που περιμένατε είναι δίπλα σας. Το κλειδί της επιτυχίας έχει να κάνει με το να έχετε πιο κριτικό μάτι απέναντι στην δουλειά σας. Μην φοβάστε να εδραιώσετε τις απόψεις σας. Τα αποτελέσματα θα είναι φαινομενικά.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς όπου θα απολαύσετε πολλές ευχάριστε συζητήσεις με τους άλλους. Η φαντασία μάλλον θα παίξει μεγάλο ρόλο στα γεγονότα της ημέρας και μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να ονειρεύεται. Καλύτερα να παραμείνετε χαλαροί και χαρούμενοι. Απολαύστε τον φανταστικό σας κόσμο και μπορείτε ελεύθερα να καλέσετε κόσμο δίπλα σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ενώ μιλάτε με κάποιον στο τηλέφωνο σήμερα φροντίστε να είναι σαφείς όλες οι λεπτομέρειες. Μπορεί να κολλήσετε σε κάτι μικρό εκτός και αν πραγματικά καταλάβετε όλους τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση στην ατμόσφαιρα σήμερα και ίσως μπείτε σε πειρασμό να δράσετε αλλά δεν φαίνεται να ταιριάζουν όλα. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις για κάτι μιας και τα γεγονότα μοιάζουν πολύ θολά. Καλύτερα να περάσετε την ημέρα μαζί με φίλους ή κάνοντας το αγαπημένο σας χόμπι παρά να πάρετε μεγάλες αποφάσεις ή δεσμεύσεις.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα ενώ συζητάτε σημαντικά θέματα με κάποιο άτομο στην δουλειά καλύτερα να έχετε και κάποιο άλλο άτομο μαζί σας ή έναν μεσολαβητή. Μπορεί να υπάρχουν λεπτομέρειες που κανείς από εσάς να μην έχει υπολογίσει. Καλέστε κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε να είναι παρόν.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Να είστε πρωταγωνιστές σήμερα και να είστε υπερήφανοι για τον ρόλο σας. Μπορεί να αντιληφθείτε ότι υιοθετείτε πολλά χαρακτηριστικά ανάλογα με την διάθεσή σας. Υπάρχει μια ιδιαίτερα λάμψη στο χαμόγελό σας σήμερα που θέλετε να μοιραστείτε με τους άλλους. Μην βιάζεστε να πάτε οπουδήποτε. Έχετε ήδη φθάσει. Απολαύστε την παρέα των ατόμων που αγαπάτε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιο άτομο στο γραφείο σας παρεκτρέπεται. Μπορεί να έχει ξεπεράσει τα όρια και μάλλον λειτουργεί με απρεπή τρόπο. Μην φοβάστε να απευθυνθείτε σε κάποιο άτομο με μεγαλύτερη εξουσία. Έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας και κάντε κάτι διαφορετικό. Ο κόσμος θα αλλάξει για μια ημέρα οπότε μπορεί ελεύθερα να αλλάξετε και εσείς για λίγο. Να θυμάστε ότι όποιο δρόμο και να διαλέξετε να πάρετε είναι ο σωστός. Οι ενοχές είναι ένα άχρηστο συναίσθημα και δεν πρέπει να ασχολείστε. Απολαύστε την ημέρα και όλα τα μικρά παιχνίδια που έχει να σας προσφέρει. Μιλήστε για τα όνειρά σας και φέρτε τα πάντα σε ισορροπία.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να οργανωθείτε περισσότερο στο γραφείο σας. Μπορεί να έχετε κάποια πράγματα που περιμένουν εδώ και εβδομάδες ή μήνες. Οι πληροφορίες είναι πολύτιμες μόνο αν είστε οργανωμένοι. Εγκαταστήστε ένα σύστημα αρχειοθέτησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Τα πράγματα πάνε καλά σήμερα και θα γευθείτε μεγάλη ικανοποίηση. Μπορεί να αντιληφθείτε ότι υπάρχει ένας αέρας φαντασίας στην ημέρα που κάνει τα συναισθήματά σας να χάνουν τον χώρο και τον χρόνο. Μην έρχεστε σε επαφή με την πραγματικότητα αν δεν χρειάζεται. Πηγαίνετε σε ένα μουσείο ή σε μια μουσική παράσταση. Δείτε μια ταινία και πηγαίνετε στο αγαπημένο σας εστιατόριο.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος σας πιέζει στην δουλειά σήμερα. Να είστε προσεκτικοί με τον πολύ σκληρό τρόπο. Μπορεί να δείτε ότι γυρνούν όλα εναντίον σας. Αδιαφορήστε, συνεχίστε την πορεία σας και παραμείνετε στην κορυφή.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μην προσπαθήσετε να πάρετε απαντήσεις σήμερα γιατί μάλλον θα καταλήξετε να αισθάνεστε πιο εκνευρισμένοι από ότι στην αρχή. Όσο λιγότερο προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους τόσο πιο εύκολα θα πηγαίνουν τα πράγματα όπως θέλετε. Σήμερα δεν είναι για να βρείτε λύσεις στα προβλήματα αλλά είναι για να απολαύσετε ότι έχετε ήδη καταφέρει. Να είστε χαλαροί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αρχίζετε να βλέπετε το φως σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί σχετικά με την καριέρα σας. Κάποιοι μακροπρόθεσμοι στόχοι που φαίνονται απίθανοι τώρα είναι στα χέρια σας. Δώστε σημασία στο τι λένε οι άλλοι σήμερα. Η απάντηση είναι εκεί.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Αφήστε την παιδική πλευρά σας να έρθει στο προσκήνιο σήμερα. Τα όνειρά σας είναι γεμάτα δύναμη και αφήστε τα να σας δείξουν τον δρόμο. Απολαύστε χαλαρές συζητήσεις με φίλους για σινεμά ή ότι σας αρέσει. Μπορεί να θέλετε να γυμναστείτε ή να κουρευτείτε. Είναι μια καλή ημέρα να βελτιώσετε γενικά την εμφάνισή σας. Έχετε πιο κοφτερό μάτι για την φυσική ομορφιά σήμερα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε συντηρητικοί με τις λέξεις σας σήμερα. Αν δεν είστε πολύ προσεκτικοί μάλλον θα αφήσετε κάτι που δεν πρέπει. Έχετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θέλει κάποιος άλλος. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας. Τα μυστικά σας είναι πολύτιμα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Κάντε ένα διάλειμμα από την πορεία σας και αλλάξτε δρόμο. Σήμερα είναι ημέρα για να προωθήσετε τις ιδέες και τα όνειρά σας και όχι τις δεσμεύσεις και τις απαντήσεις σας. Συζητήστε τα γεγονότα. Ότι και να κάνετε φροντίστε να διασκεδάσετε. Είναι υπέροχη ημέρα για να βγείτε έξω, να πάρετε καθαρό αέρα και να κάνετε κάποιες δραστηριότητες με φίλους. Τίποτα δεν μπορεί να πάει άσχημα αν βρεθείτε με φίλους και συζητήσετε τα τελευταία νέα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αυτοπεποίθησή σας είναι δυνατή. Είστε σε ένα καλό σημείο σχετικά με την καριέρα σας οπότε αγκαλιάστε την εσωτερική σας δύναμη. Οι ιδέες από κάποιο μεγαλύτερο και πιο έμπειρο άτομο θα αποδειχθούν εξαιρετικά πολύτιμες και πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μπορεί να σας είναι δύσκολο να έχετε μια ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στα συναισθήματά σας σήμερα. Ένα ευαίσθητο ζήτημα μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ότι είστε μόνοι και απομακρυσμένοι από τους άλλους. Μπορεί να σκέπτεστε να αφήσετε κάποιον άλλο να πάρει τα ηνία ώστε να φέρετε την σταθερότητα πριν πάρετε την επόμενη απόφαση.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δώστε σημασία στα έγγραφα ή στα συμβόλαια που έρχονται στα χέρια σας σήμερα. Κοιτάξτε τα προσεκτικά πριν δεσμευτείτε. Σε ότι αφορά την γραφειοκρατία είναι υπέρ σας να είστε πιο επικριτικοί από ότι συνήθως.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αμφισβητείστε την εγκυρότητα σε οτιδήποτε είναι αντίθετο με τις ιδέες σας σήμερα. Μπορεί να αντιληφθείτε ότι οι άλλοι λειτουργούν με μισές πληροφορίες και ότι σας κατηγορούν λανθασμένα για κάτι που δεν κάνατε ή είπατε. Προσπαθήστε να φέρετε την αρμονία σε μια κατάσταση που φέρνει την αλήθεια στο προσκήνιο και βοηθά να κίνητρά σας να γίνουν γνωστά. Οι λέξεις μπορεί να είναι γεμάτες δυνατά συναισθήματα οπότε να είστε προσεκτικοί με τις πράξεις σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει μια καλή ισορροπία μεταξύ παλιών και νέων ιδεών μέσα στο μυαλό σας σήμερα και είναι πιο εύκολο για εσάς να πάρετε μια απόφαση ή να κάνετε την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση. Μην φοβάστε να ακολουθήσετε μια νέα ιδέα ενώ έχετε στο μυαλό σας και κάποια παλιά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι ξαφνικά έχει πάει στην θέση τους για σήμερα και ίσως έχετε βρει το κομμάτι που έλειπε. Η απάντηση μπορεί να είναι υποσυνείδητη αλλά είναι εκεί. Η φαντασία και η καλή συμπεριφορά θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία χωρίς προσπάθεια. Μοιράστε τις ιδέες σας στον κόσμο σήμερα και υιοθετήστε μια συμπεριφορά που ενθαρρύνει τους άλλους να σας ακολουθήσουν και στα όνειρά σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον κάποιος θα βρει κενά σε μια υπέροχη νέα ιδέα που έχετε. Μην παραιτείστε ακόμα. Χρησιμοποιήστε αυτή την πληροφορία ώστε να αλλάξετε το σχέδιό σας αντί να το εγκαταλείψετε τελείων. Είστε στον δρόμο για κάτι σημαντικό.

zodia-astra-tarot