Η Άνοιξη έρχεται και φέρνει μαζί παλιούς Συντρόφους

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Η Άνοιξη έρχεται και φέρνει μαζί παλιούς Συντρόφους

Μετρήστε ανάποδα δύο εβδομάδες, και όλα θα αλλάξουν. Ο κύκλος της αγάπης ανοίγει και δίνει σε όλα τα ζώδια, ευκαιρίες για να ξαναπροσπαθήσουν με κάθε τρόπο, μια προσέγγιση, μια επικοινωνία και μια καινούργια πρόταση, που κάτω από αυτές τις αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης, θα αποδώσουν σμίξιμο συναισθημάτων με καρμικό χαρακτήρα.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Δεν είστε και από αυτούς που θα γυρίσουν το κεφάλι εύκολα, στο παρελθόν, εκτός και αν σας γίνει μια σοβαρή πρόταση. Αυτό συγκεκριμένα θα σας συμβεί την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, όπου και θα δείτε μια παλιότερη σας αγάπη να σας πλησιάζει. Θα λάβετε καινούργιες προτάσεις που ίσως και να σας δελεάσουν. Καλές ειδήσεις θα σας έρθουν για τα οικονομικά σας.
Ερωτική εύνοια: 95%

zodia-taro-45

Ταύρος: Σίγουρα είστε από τους πιο ευνοημένους της νέας εποχής. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ερμή, θα σας φέρουν κοντά, και σε αισθηματικές επικοινωνίες με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Και δεν θα έχει σημασία αν αυτός ανήκει στο παρελθόν σας, αν είναι νέα γνωριμία είτε είναι ο παρόντας σύντροφος σας. Τύχη θα έχετε και στα εργασιακά – οικονομικά σας θέματα.
Ερωτική εύνοια: 96%

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Εσείς είστε αυτοί που κρατάτε τις επιτυχίες κάθε μορφής. Αυτό που χρειάζεται είναι να δείξετε μια ψυχραιμία, σε όλα αυτά που θα σας φανερωθούν αλλά και θα σας προταθούν. Νέοι έρωτες αλλά και παλιές αμαρτίες θα σας πλησιάσουν και θα σας κάνουν προτάσεις, που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Μέσα σε όλα αυτά, θα έχετε και περισσότερα καλά στα οικονομικά σας να περιμένετε.
Ερωτική εύνοια: 94%

Καρκίνος: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε του τρίτους να ασχοληθούν μαζί σας, έτσι ώστε να ολοκληρώσετε κουβέντες σοβαρής σημασίας, αλλά και καταστάσεις που σας πιέζουν, η Άνοιξη έρχεται και σας τονώνει κατά πολύ την διάθεση έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε και εσείς από την δική σας πλευρά, όλα αυτά που πρέπει για τα δικά σας συμφέροντα. Να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι.
Ερωτική εύνοια: 90%

Λέων: Δεν θα κάνετε άλλες υποχωρήσεις εσείς και σε κανέναν τομέα. Ζοριστήκατε υπερβολικά αυτόν τον Χειμώνα, και το μόνο που θέλετε πια είναι να βρείτε την εσωτερική ισορροπία σας. Οι σχέσεις και τα άτομα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει θα τα αφήσετε πίσω σας, ακόμη και αν αυτό αφορά την παρούσα συναισθηματική σας κατάσταση. Κέρδη και φήμη, από δικές σας υποθέσεις οικονομικού περιεχομένου.
Ερωτική εύνοια: 91%

Παρθένος: Αν δεν μπορείτε να μένετε μέσα σε στάσιμες καταστάσεις, θα πρέπει άμεσα να μιλήσετε από τον νέο κιόλας μήνα, με τον σύντροφο σας και να δείτε, αν τελικά και μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, θέλετε ακόμη τα ίδια πράματα. Αν όχι, τότε σίγουρα δεν υπάρχει λόγος για συνέχεια. Επίσης πολλά και τα εκκρεμή άσχημα διαζύγια, που θα ολοκληρωθούν με συνοπτικές διαδικασίες.
Ερωτική εύνοια: 94%

Ζυγός: Έχετε κάνει τους αισθηματικούς σας απολογισμούς, και αυτό που αποζητάτε είναι να δείτε αν τελικά είστε στο συν ή στο πλην. Έχετε περάσει πολλά, και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό πρέπει να λάβει ένα τέλος. Φυσικά, θα ακούσετε και πολλές αντιπροτάσεις, αλλά δεν θα πρέπει πια να κοντοσταθείτε σε καταστάσεις που έχετε ξαναζήσει. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με τα οικονομικά σας.
Ερωτική εύνοια: 95%

Σκορπιός: Μια καινούργια εποχή που θα σας ανανεώσει την διάθεση, αλλά και του συντρόφου σας. Μέχρι και τα μέσα του Μαρτίου θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας μέχρι και για γάμο – συγκατοίκηση, ακόμη και για διαζύγιο από παλιές καταστάσεις. Τα οικονομικά σας, που θα αυξηθούν θα σας βοηθήσουν σε όλα αυτά που ονειρεύεστε. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει και τους εργένηδες.
Ερωτική εύνοια: 93%

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Μπορείτε να πείτε, ότι έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό σημείο, όπου πολλά θέματα επιβάλλεται να λυθούν. Οικονομικά που έχουν εμπλακεί σε ερωτικές σχέσεις, θα ξεκαθαρίσουν. Αυτό θα έχει την ισχύ του και για πιο παλιές υποθέσεις. Αυτοί που είναι μόνοι τους, πριν λήξει ο ζωδιακός κύκλος, θα έχουν νέο ταίρι αγκαλιά.
Ερωτική εύνοια: 97%

Αιγόκερως: Είσαστε από τα πιο ευχαριστημένα ζώδια, με την παρούσα φάση της ζωής σας και την αισθηματική αλλά και την εργασιακή. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην επιτρέψετε σε κανέναν, αυτό να σας το χαλάσει. Ακόμη και αν ανήκει στο παρελθόν σας, το πρόσφατο. Η κίνηση της Αφροδίτης, τις επόμενες ημέρες στον Ταύρο, θα σας κάνει πόλο έλξης για πολύ νέο αλλά και παλιότερο κόσμο.
Ερωτική εύνοια: 96%

Υδροχόος: Μπορείτε να δείτε πια τα πάντα και τους πάντες, με μια πιο καθαρή ματιά. Οι αστρολογικές όψεις του Μαρτίου, σας δίνουν μια υπεροχή σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Αυτό σημαίνει ότι πολλές σοβαρές σχέσεις, που έχουν ξεπεράσει τις όποιες αντιξοότητες του παρελθόντος, θα σας περάσουν σε πιο δεσμευτικά – επίσημα επίπεδα. Φυσικά και νέοι έρωτες και ποικίλες γνωριμίες, για τους ελεύθερους. Οικονομικές ειδήσεις, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Ερωτική εύνοια: 91%

Ιχθείς: Εσείς είστε το πρωταγωνιστικό ζώδιο. Εσείς φέρνετε την Άνοιξη στον ζωδιακό κύκλο, και εσείς είστε φυσικά οι πρώτοι, που θα εισπράξετε και υα απολαύσετε όλα τα καλά της Αγάπης, αλλά και την υλικής άνεσης. Από το πρώτο δεκαπενθήμερο, του Μαρτίου, θα έχετε νέα πρόσωπα εσάς τους ελεύθερους και χωρισμένους, να σας προσεγγίζουν και να σας κάνουν προτάσεις που θα ακουμπήσουν την καρδιά σας. Τσακωμένοι σύντροφοι θα μιλήσουν και σίγουρα θα ξανασμίξουν.
Ερωτική εύνοια: 98%