Η Έκλειψη Ηλίου φέρνει πειρασμούς και χωρισμούς

Η Έκλειψη φέρνει πειρασμούς και χωρισμούς

 

Σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα Μαρτίου. Η Ηλιακή έκλειψη στον ζωδιακό οίκο των Ιχθύων, και η νέα σελήνη δημιουργούν ένα κλίμα ερωτικής αστάθειας που πιθανόν να δημιουργήσει προβλήματα στις συντροφικές επικοινωνίες.

 

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 03/01, 22/01, 05/02, 26/02, 01/03, 10/03, 06/04, 25/04, 06/05, 15/05, 08/06, 01/07, 23/07, 04/08, 27/08, 14/09, 20/09, 03/10, 30/10, 11/11, 22/11, 04/12, 23/12.

Κριός με ωροσκόπο Λέοντα
Ταύρος με ζενίθ στον ΣΚορπιό
Καρκίνος με Δία σε 4ο οίκο
Λέων με ναδίρ σε υδάτινο ζωδιο
Παρθένος με ανάδρομο Ερμή σε 1ο οίκο
Ζυγός με μεσουράνημα σε πύρινο οίκο
Σκορπιός με Άρη σε 5ο οίκο
Τοξότης με ωροσκόπο Κριός
Αιγόκερως με Ουρανό ανάδρομο
Ιχθείς με Αφροδίτη σε τρίτο οίκο

zodia-taro-45

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τα ζωδια:

Κριός: Πολλά αυτά που θα αποδειχτούν για τον άνθρωπο σας, ή για μια ερωτική ιστορία του παρελθόντος. Το αστρολογικό φαινόμενο ταρακουνάει τις καταστάσεις που είναι στο σκοτάδι και φωτίζει τις σκοτεινές πτυχές τους. Αυτό μπορεί να επιφέρει ψυχρότητα και να δημιουργήσει, ένα κλίμα εντάσεων μέσα σε σχέσεις και γάμους… ίσως όμως τελικά αποδειχτεί ότι είναι για το καλό όλων των εμπλεκόμενων.
Προσοχή με ζωδια του Νερού
Ερωτική έλξη: 90%

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ταύρος: Θα πρέπει μέχρι και τις 15/03, να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, σε λόγια και προτάσεις – υποσχέσεις που θα πέσουν στην αντίληψη σας. Η Αφροδίτη προσεχώς μπαίνει στους Ιχθείς, και επηρεασμένοι ήδη από την Ηλιακή έκλειψη, θα αναστατώσει την ζωή των περισσοτέρων γήινων ζωδίων, και πόσο μάλλον την δική σας, σαν κυβερνήτης σας.
Προσοχή με ζωδια του Αέρα
Ερωτική έλξη: 85%

Δίδυμοι: Σταθερότητα και εξέλιξη θα έχετε για τις επόμενες εβδομάδες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η νέα θέση του Κυβερνήτης σας στους ιχθείς, σας βάζει σε μια κατάσταση βαθύτερης και ωριμότερης σκέψης που θα δώσει και τις σωστές και πρακτικές λύσεις σε μια σειρά από ερωτικά θέματα, που ίσως και να έχουν χρονίσει! Θετικές ειδήσεις, θα υπάρξουν και στα οικονομικά σας.
Προσοχή με ζωδια της Γης
Ερωτική έλξη: 75%

Καρκίνος: Μπορείτε να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη, που θα έρθει από μια παλιά σας γνωριμία- αγάπη. Εσείς οι χωρισμένοι – μόνοι, θα μπείτε σε μια διαδικασία να σκεφτείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον άνθρωπο που θα επιθυμούσατε να συμπληρώνει την ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε να πάτε πίσω στο άσχημο παρελθόν, που μόνο να σας ξανα-στεναχωρήσει μπορεί.
Προσοχή με ζωδια του Αέρα
Ερωτική έλξη: 95%

Λέων: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για αλλαγές από σήμερα και μέχρι να μπει η εποχή των Κριών. Ο κυβερνήτης σας με αυτήν την έκλειψη, δημιουργεί τις συνθήκες για να ξεφύγετε από αρρωστημένες σχέσεις και άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, πρώτα τους δικούς σας φόβους και μετά να πράξετε, προς την κατεύθυνση… του τι επιθυμείτε από την ερωτική σας ζωή.
Προσοχή με ζωδια της Φωτιάς
Ερωτική έλξη: 80%

Παρθένος: Ακολουθήστε το δυνατό ένστικτο σας και μην ακούτε αυτά που εύκολα και απλά σας προτείνουν. Σε αντιφατικές δράσεις, θα υποπέσει το ταίρι σας, που δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να περάσουν απαρατήρητες. Είσαστε σε μια περίοδο που θα πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια όλα τα καλά σας ζωδιακά χαρακτηριστικά, και να κρατήσετε τις πολύτιμες ισορροπίες
Προσοχή με ζωδια του Νερού
Ερωτική έλξη: 90%

Ζυγός: Υποθέσεις που ήταν θαμμένες στο παρελθόν θα σύρει στην επιφάνεια η Έκλειψη, και αμέσως προσεχώς η κίνηση της Αφροδίτης στους ρομαντικούς Ιχθείς. Πολλά τα μέτωπα που θα χρειαστεί να ρυθμίσετε, μέσα από την λογική και την αγάπη που διατηρείτε στον σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να μιλήσετε για οτιδήποτε σας στεναχωρεί και σας προβληματίζει.
Προσοχή με ζωδια της Γης
Ερωτική έλξη: 85%

Σκορπιός: Ίσως να προκύψει ένα φλερτ μια ερωτική ‘επίθεση’, από τον χώρο εργασίας σας, που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση και όχι μόνο. Οι μέρες με τόση κινητικότητα στον συγγενικό οίκο των Ιχθύων, θα σας δώσουν μια παραπάνω υπεροχή σε θέματα οικογένειας και σχέσεων. Επίσης, αυτοί που θα ταξιδέψουν μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες με προοπτική.
Προσοχή με ζωδια του Αέρα
Ερωτική έλξη: 80%

Τοξότης: Θα χρειαστεί τελικά να απαλλαχτείτε από βλαβερές – άσχημες συνήθειες, που δεν σας ευχαριστούν πια. Έχετε την τάση να διατηρείτε στην ζωή σας άτομα και καταστάσεις μόνο και μόνο από συνήθεια. Ο Άρης πια στον ζωδιακό σας οίκο, σας δίνει την δυναμική για προβείτε σε αλλαγές που θα καλυτερεύσουν την καθημερινότητα σας. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με την εμφάνιση σας.
Προσοχή με ζωδια του Νερού
Ερωτική έλξη: 70%

Αιγόκερως: Τα αίτια που σας έχουν καθηλώσει, τα γνωρίζετε καλά! Αξιολογήστε τους ανθρώπους, που έχετε στην ζωή σας και αποφύγετε πια τις μετωπικές συγκρούσεις που θα είναι αδιέξοδες. Τα σχέδια αυτών που ετοιμάζονται για δέσμευση –οικογένεια – συγκατοίκηση, θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Αφήστε τα όλα για τον Απρίλιο, που τα αστρα είναι πιο ευνοϊκά στο ζώδιο σας.
Προσοχή με ζωδια της Φωτιάς
Ερωτική έλξη: 90%

Υδροχόος: Τα παιχνίδι ανταγωνισμού με τον άνθρωπο, που σας ενδιαφέρει θα κάνουν το πάθος και την αγάπη να ξεχειλίσει όλο αυτό το διάστημα. Για λίγες ημέρες ακόμη η Αφροδίτη είναι πάνω σας, και σας δίνει μια παραπάνω λάμψη σε αυτά που επιθυμείτε να κατακτήσετε. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες – επαφές, που θα τους ανανεώσουν την ψυχολογία.
Προσοχή με ζωδια του Νερού
Ερωτική έλξη: 80%

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Ιχθείς: Μόνο εσάς κοιτάζει όλο το σύμπαν! Η Έκλειψη, θα σας φέρει μια μικρή μελαγχολία για όλα αυτά που έχετε χάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ίσως να βρεθείτε σε ένα συναισθηματικό σταυροδρόμι, μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, που και τα δύο σας διεκδικούν. Μην εμπλακείτε σε συζητήσεις, μέχρι τα τέλη του Μαρτίου. Ευνοημένοι πολύ, θα είναι όλοι οι αδέσμευτοι Ιχθύες που θα, έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Προσοχή με ζωδια της Γης
Ερωτική έλξη: 75%