Η Αφροδιτη στο ζωδιο του Κριου – Στις φλογες του Ερωτα

zwdia-evdomadiaies-20261014

Ζωδια Αφροδιτη στον Κριο 

3 Φεβρουαρίου – 2 Απριλίου και λόγω του ανάδρομου κύκλου 28 Απριλίου – 6 Ιουνίου, 2017

Η Αφροδίτη τρέχει ολοταχώς προς τον Κριό. Φανταστείτε την πρώτη ανατολή του έτους, ένα γκονγκ κοσμικών διαστάσεων να αντηχεί σε ολόκληρο το Σύμπαν. Αυτή είναι η Αφροδίτη στον Κριό, εκεί όπου η Θεά του Έρωτα κροταλίζει στις αρχέγονες φλόγες του άγριου κριαριού. Ο Κριός είναι μια κλήση σαλπίγγων την αυγή, πεινασμένος, θερμόαιμος, με μύες να μαίνονται, κραυγές ζωής να σπάνε την ακινησία.

Η Αφροδίτη στον Κριό τρέμει από αδρεναλίνη. Αυτή είναι η μεγάλη λαχτάρα της ψυχής για αφύπνιση. Θυμάστε πόσο υπέροχο είναι να νιώθετε ισχυροί και ενεργοί; Ήρθε η ώρα να σηκωθείτε και να κινηθείτε.

zodia-taro-45

 

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι γεμάτη γκάφες, πεσίματα, μώλωπες και διδάγματα. Ενεργεί τώρα και σκέφτεται αργότερα. Με τον ίδιο τρόπο που τα μικρά παιδιά ζουν με ίσα μέρη αφοβίας και αφέλειας, το κριάρι χοροπηδά με αμέλεια, ανυπομονησία και ενθουσιασμό.

Κανονικά η Αφροδίτη παίζει το ρόλο του φύλακα της ειρήνης και του διπλωμάτη. Στον Κριό, ο ρόλος αυτός δεν είναι πάντα διαθέσιμος. Ο Κριός πηγάζει από το εγώ. Με την Αφροδίτη στον Κριό αυτό δεν ισοδυναμεί με διακριτική επικοινωνία. Χάστε την ικανότητά σας να συμβιβάζεστε ακόμη και για μια στιγμή και θα δείτε τη σύγκρουση να φτάνει σαν άγριος λύκος τα μεσάνυχτα. Μην αφήσετε τις προσωρινές διαφωνίες να καθορίσουν την τελική μοίρα των σχέσεων σας!

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι καθαρά σωματική και σεξουαλική ενέργεια. Αντλεί ικανοποίηση από τη θερμότητα της άσκησης, από τη δόξα ενός ακόμα πρωινού, από τη λάμψη μια φυλετικής φωτιάς που ανυψώνεται μέχρι τα αστέρια. Ακούστε πέρα από τις συντριβές και το κάψιμο της μεγάλης φλόγας που υπάρχει μέσα μας, στη μέση της πρωτόγνωρης δίψας μας είναι εύκολο να επιδοθούμε σε ακραίες παρορμήσεις και σε ανυπομονησία.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό λίγες ώρες πριν το τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο. Δεν σχηματίζει άλλες σημαντικές όψεις με άλλους πλανήτες κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στον Κριό, εκτός από δύο σημαντικές όψεις με τη Σελήνη. Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση (σχηματίζει μια γωνία 180 μοιρών) με τη Σελήνη στο Ζυγό.

zwdia-taro-astra

Αυτή η όψη είναι ειρωνικά ατυχής για μια γιορτή που έχει στόχο να γιορτάσει την αγάπη και την αρμονία. Δείχνει λεπτές, αλλά αισθητές διχόνοιες στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Περιμέντε καθυστερήσεις, ακυρώσεις και άλλες τριβές στα κοινωνικά σχέδια. Θα είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε οποιουσδήποτε υπαινιγμούς αντιληπτής απόρριψης, για να μην αναφέρουμε την κυκλοθυμικότητα, την γενική ατυχία και το παράλογο τόσο στην αγάπη όσο και στα οικονομικά θέματα.

Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 28 Φεβρουαρίου, η Σελήνη ταλαντεύεται προς μια σύνοδο με την Αφροδίτη, ακόμα στον Κριό. Όντας σε ίδια θέση, αυτές οι δύο θεές θα λειτουργήσουν σε συνδυασμό, παρά η μία εναντίον της άλλης. (Τον Ιανουάριο, η σύνοδος σχηματίζεται στους Ιχθύες).

zwdia shmera

Στην παρούσα όψη τα κοινωνικά σχέδια είναι ρευστά και αβίαστα. Όλοι θα νιώθουμε στα καλύτερα μας και θα γελάμε πολύ. Ο χρόνος που περνάτε με τους άλλους θα είναι ευχάριστος. Όλοι διασκεδάζουν σε αυτή τη φάση του μήνα.

Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να καθαρίσετε το σπίτι σας, να δημιουργήσετε τέχνη, να φιλοξενήσετε μια γιορτή – οτιδήποτε που θα φέρει αρμονία στο σπίτι ή στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα με τις γυναίκες, είναι ιδιαίτερα ευνοημένο.

Μήπως να σχεδιάσετε να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δύο εβδομάδες αργότερα…;

Η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στον Κριό στις 4 Μαρτίου. Περισσότερα γι’ αυτό αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75