Η γιορτή της Αγάπης θα δώσει τις ευκαιρίες

erwtikes-provlepseis-kyriaki-1-6

Η γιορτή της Αγάπης θα δώσει τις ευκαιρίες

Μερικές ώρες έχουν μείνει μόνο για να υποδεχτούμε την ιδιαίτερη μέρα που γιορτάζει η Αγάπη, σε όλον τον πλανήτη. Η συμπτωματική κίνηση του φτερωτού Ερμή των επικοινωνιών σε έναν αέρινο ζωδιακό οίκο, του Υδροχόο, θα βοηθήσει αυτούς που προσπαθούν να πείσουν εύκολα για τα συναισθήματα τους το πρόσωπο του ενδιαφέροντος τους, και να μειώσουν τις συναισθηματικές αποστάσεις.

Κριός: Οι μέρες αυτές είναι αρκετά έντονες για αυτούς που ήδη πασχίζουν να ξαναφέρουν στο παρόν τους, κάτι από το παρελθόν. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ενισχύει την γοητεία και την επικοινωνιακή σας πειθώ και σας διευκολύνει προς τους σκοπούς σας. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα έχουν …τα τυχερά τους!
Τύχη στην Αγάπη: ***/**

Ταύρος: Είσαστε το επίκεντρο των τελευταίων ημερών, πολύ κόσμου. Αυτό θα το αντιληφτείτε το προσεχές διάστημα, που θα δείτε να σας γίνονται ευθέως προτάσεις, από το άλλο φύλο. Ακόμη και οι εν σχέση θα διαπιστώσουν ότι το ταίρι τους, κάνει μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθουν πιο κοντά.
Τύχη στην Αγάπη: **/***

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σας από σήμερα μπαίνει σε ένα φιλικό ζωδιο, τον Υδροχόο. Αυτό θα σας δώσει μια περισσή υπεροχή έναντι όλων των άλλων, προκειμένου να κατακτήσετε το άτομο, του ερωτικού σας ενδιαφέροντος. Αυτοί που είναι καιρό μόνοι, θα δεχτούν μια πρόταση από τον κοινωνικό τους κύκλο, που θα τους ξαφνιάσει ευχάριστα.
Τύχη στην Αγάπη: ***/**

Καρκίνος: Συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας θα ξυπνήσουν αυτές τις ημέρες στους Καρκίνους, που δεν εισπράττουν από την σχέση – γάμο τους, αυτά που επιθυμούν. Το αστρολογικό σκηνικό ενισχύει τον οίκο σας, και σας δίνει την δυναμική να μιλήσετε και να εξηγηθείτε. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν ειδήσεις, από το πρόσφατο παρελθόν τους
Τύχη στην Αγάπη: **/***

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Τα συμφέροντα σας μπορείτε να τα διασφαλίσετε μόνο εσείς. Μην αφήσετε και αυτές τις ημέρες να πάνε ευκαιρίες χαμένες, λόγω εγωισμού και υπερβολής. Να είστε προετοιμασμένοι για ευθείες κρούσεις, από νέα άτομα που έλκονται από εσάς. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα έχουν την ευκαιρία για επανασύνδεση.
Τύχη στην Αγάπη: ****/*

Παρθένος: Οι περισσότεροι ήδη είσαστε σε καλή ερωτική δέσμευση. Ο κυβερνήτης σας, μέχρι και τις αρχές του Μαρτίου, θα σας δίνει μια υπεροχή στο να έρθετε επικοινωνιακά και συναισθηματικό, πολύ πιο κοντά στον άνθρωπο που χρειάζεται την παρουσία σας. Επίσης, θα ξεκλειδωθούν λόγοι και δράσεις σε αυτούς που βιώνουν νέα γνωριμία.
Τύχη στην Αγάπη: ***/**

Ζυγός: Η ηρεμία και η γαλήνη, που υπάρχει στην ζωή των αδέσμευτων, θα τροποποιηθούν άρδην. Νέος κόσμος θα σας πλησιάσει και θα σας προσπαθήσει να σας κερδίσει. Αυτοί που είναι σε μια περίοδο ερωτικής απογοήτευσης, θα καταφέρουν μέσα από τα τρίτα περιβάλλοντα να έρθουν για ακόμη μια φόρα σε επαφή με το πρώην ταίρι τους.
Τύχη στην Αγάπη: ****/*

Σκορπιός: Οτιδήποτε αγγίζετε ή κοιτάτε αυτήν την περίοδο μπορεί να γίνει δικό σας. Οι όψεις του Άρη με την ερωτική Αφροδίτη, σας φωτίζουν και σας δίνουν ένα προβάδισμα στις δικές σας επιλογές και ανάγκες. Αυτοί που έχουν ήδη εντοπίσει κάτι νέο στην ζωή τους….με μεγάλη τους έκπληξη θα το δουν να τους πολιορκεί.
Τύχη στην Αγάπη: **/***

Τοξότης: Η αυτοπεποίθηση σας είναι αυτή που θα σας φέρει δίπλα στον σκοπό σας. Γνωρίζετε τι θέλετε εδώ και καιρό, και τώρα έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να εκφραστείτε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες πιστώσεις και καθυστερήσεις. Αυτός που θέλει…θα ανταποκριθεί.
Τύχη στην Αγάπη: ***/**

Αιγόκερως: Για τις επόμενες λίγες ακόμη ημέρες που η Αφροδίτη θα είναι στον οίκο σας, σίγουρα μπορείτε να κάνετε την κίνηση σας, ίσως και την τελευταία, για να ξεκαθαρίστε το σκοτεινό τοπίο, στην αισθηματική σας ζωή. Το αστρολογικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό, και εσείς θα λάβετε τις αληθινές και καθοριστικές αποφάσεις από την άλλη πλευρά.
Τύχη στην Αγάπη: **/***

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Θετικοί οι οιωνοί πάνω στις σκέψεις και τις δράσεις σας. Όλα τα άστρα σας δίνουν την εύνοια τους, για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Η μέρα είναι ιδανική για προτάσεις και εξελίξεις. Ακόμη και αυτοί που είναι μόνοι τους εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα δεχτούν πολιορκεία, από καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Τύχη στην Αγάπη: ****/*

Ιχθείς: Έχετε καταφέρει και έχετε υπερνικήσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Οι μέρες είναι υποστηρικτικές για όλους τους Ιχθεί,ς που επιθυμούν να προχωρήσουν την προσωπική τους ζωή. Πολλά γεγονότα του άτυχου παρελθόντος θα φωτίσουν και άλλα τόσα του παρόντος θα πάρουν την πορεία τους για την ολοκλήρωση.
Τύχη στην Αγάπη: ***/**

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η μέρα εκφράζει αληθινό συναίσθημα και οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από αυτό….το οποίο σίγουρα δεν ονομάζεται πείσμα και εγωισμός.