Η τράπουλα KINKS, φωτίζει τα μελλούμενα για Δεσμευμενους

astrologia-27-7-2-8

Η τράπουλα KINKS, φωτίζει τα μελλούμενα. 

Άπειρες οι ερωτήσεις που μπορεί να δεχτεί η τράπουλα KINKS, και να δώσει μέσα από την σοφία του Μάντη τις χρονικά τοποθετημένες απαντήσεις, στον Ενδιαφερόμενο.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ
Μεγάλες οι αντοχές σας και αυτό είναι και κάτι που το παραδέχεται και ο άνθρωπος σας. Οι μέρες που έρχονται, θα είναι υπέρ σας και σίγουρα κάποιους από εσάς, θα σας δώσουν και τις ευκαιρίες, για να εξελίξετε τα συναισθήματα και σε κάτι πιο επίσημο πλέον.
Εύνοια τύχης: 9/10

zodia-taro-45

Ταύρος: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ
Παλιοί έρωτες θα σας ξαναπλησιάσουν και θα ζητήσουν ευκαιρίες, και θα δώσουν μόνιμες υποσχέσεις. Μια εποχή, που θα προσφέρει πολλές επανενώσεις ζευγαριών, ακόμη και νέους έρωτες – συντρόφους. Η οικονομική άνεση, είναι και κάτι που θα συμπληρώσει τις ανάγκες σας.
Εύνοια τύχης: 8/10

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
Εσείς είστε πάντα αυτοί, που θα κάνετε το πρώτο επικοινωνιακό βήμα, προκειμένου να λυθούν οι αισθηματικές εκκρεμότητες, που υπάρχουν με τον παρόντα σύντροφο σας. Οι μέρες απαιτούν προτάσεις και εξηγήσεις. Είστε αυτοί που μέσα στο Καλοκαίρι, θα έχετε και τις περισσότερο δεσμεύσεις.
Εύνοια τύχης: 9/10

Καρκίνος: ΔΥΟ ΔΕΛΦΙΝΙΑ
Τα μεγάλα σχέδια, κάποιου σας εσωκλείουν. Από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε ανακοινώσεις, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Κάποιος πρώην εραστής σας, έρχεται δυναμικά και σας παίρνει μαζί του, σε μια καινούργια ζωή, που θα υπάρξει πίστη και μονιμότητα αγάπης.
Εύνοια τύχης: 10/10

Λέων: ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Αυτά που έχετε ζητήσει κατά καιρούς, από τον άνθρωπο σας, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Αυτό θα δώσει γάμους – επανενώσεις, αλλά και ξεκαθαρίσματα μόνιμα πια με το θλιβερό παρελθόν. Το χρήμα και η οικονομική άνεση σας ακολουθούν.
Εύνοια τύχης: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Η ΒΑΡΚΑ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ
Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή και ενδιαφέρουσα γνωριμία. αυτήν την εποχή που να σας έλκει το μυαλό και την καρδιά. Αυτό όμως σαν κατάσταση. αλλάζει από τις ερχόμενες εβδομάδες, και σας βγάζει μπροστά σε νέα άτομα, που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα.
Εύνοια τύχης: 8/10

Ζυγός: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ
Η ηρεμία και η ευγένεια σας. είναι αυτές οι αρετές… που θα φέρουν και πάλι την χαρά και την ζεστή αγάπη, μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Κάτι ανάλογο στους χωρισμένους, θα δώσεις και τις ευκαιρίες, έτσι ώστε να ξανασκεφτούν για επανένωση. Σχέσεις που εμπλέκονται τρίτοι, θα λήξουν.
Εύνοια τύχης: 10/10

Σκορπιός: ΟΙ 12 ΜΗΝΕΣ
Δεν έχετε άλλα ακόμη χρονικά περιθώρια, έτσι ώστε να περιμένετε να πάρετε κάποιες απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας, για το τι θα κάνετε τελικά εσείς οι δύο. Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας. Αυτοί που μπορούν θα σας προλάβουν.
Εύνοια τύχης: 10/10

zwdia-zodia-astrologia-65

Τοξότης: ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ
Η εποχή της στασιμότητας υποχωρεί. Ο άνθρωπος σας, είναι σε έναν καλό δρόμο, για να λύσει, τα προβλήματα που τον κρατούν ακόμη δέσμιο σε καταστάσεις του παρελθόντος του. Οι μόνοι – εργένηδες, του ζωδίου, θα κυκλωθούν από αληθινά συναισθήματα φίλου – συνεργάτη.
Εύνοια τύχης: 9/10

Αιγόκερως: ΛΟΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ο σύντροφος σας επιθυμεί λοιπόν, να σας προσφέρει περισσότερα και μέσα σε αυτούς του θερινούς μήνες. Οι εξηγήσεις και οι προτάσεις του θα σας πλησιάσουν, και εσείς θα κληθείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Ζευγάρια που έχουν χαθεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα επανασυνδεθούν.
Εύνοια τύχης: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Η ΣΟΦΗ ΑΛΕΠΟΥ
Αλλαγές ζητήσατε – απαιτήσατε, τελικά από τον άνθρωπο σας. Ίσως και να είχατε και δίκιο. Αυτό που μένει τώρα, είναι με σύνεση και χαμηλούς τόνους, να περιμένετε, να δείτε τα πρακτικά αποτελέσματα. Πολλά τα προβληματικά διαζύγια, οικονομικές καταστάσεις, που θα λήξουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Εύνοια τύχης: 9/10

Ιχθείς: ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑ
Εσείς είστε το ερωτικό επίκεντρο κάποιου, που έχει την διάθεση να σας κατακτήσει. Εντός των επομένων εβδομάδων, θα υπάρξουν προτάσεις που θα σας εκπλήξουν. Σε κάποιους αυτές οι προτάσεις, πιθανόν να έρθουν και από κάποιον πρώην σύντροφο – γνωριμία.
Εύνοια τύχης: 10/10