Η Tarrot της Grizelda, απαντάει για την Αγάπη

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

Η Tarrot της Grizelda, απαντάει για την Αγάπη

Μια ακόμη εκδοχή της Ταρώ αυτήν την φορά, από την Ισπανία. Οι 33 κάρτες αναλύουν το άμεσο μέλλον και πάντα μέσα από τα παρελθόντα γεγονότα, που και αυτά αποκαλύπτονται. Σχέσεις μυστικές, παράλληλες πορείες, πάθη και κρυφές δράσεις, φωτίζονται!

Για όλους αυτούς που αγαπούν:

Κριός: Η Μεγάλη Πύλη – Νο 14 – Νότια
– Δοκιμάστε να μιλήσετε αυτήν την εποχή στον άνθρωπο σας, και να πείτε την όλη αλήθεια σας. Σίγουρα θα εισακουστεί και θα δείτε την προσωπική τους δράση προς εσάς.
– Ζητήματα καρδιάς που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα εδώ και μήνες, μέχρι να φύγει το έτος, θα έχουν επιλυθεί με τον καλύτερο τρόπο.

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Ο Δρόμος και το αναμμένο Λυχνάρι – Νο 15 – Βόρεια
– Αισθάνεστε ότι το ταίρι σας δεν σας δίνει την προτεραιότητα που ζητάτε. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει μόνο με την δική σας πρόταση.
– Η επικοινωνία με τον σύντροφο σας, έχει χαθεί και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ποιος είναι ο λόγος. Ψάξτε και θα βρείτε σίγουρα.

Δίδυμοι: Ευχάριστες –αισθηματικές συζητήσεις – Νο 23 – Ανατολικά
– Οι αυθόρμητες συζητήσεις, ίσως να είναι και το συστατικό που χρειάζεται αυτή η σχέση για να ανανεωθεί και προχωρήσει, σε άλλοι επίπεδο.
– Κάποια οικονομικά ζητήματα που έχουν βάλει ένα στοπ, μόνο προσωρινό όμως στην αισθηματική σας πραγματικότητα, περιμένουν τις δικές σας λύσεις.

Η Tarrot της Grizelda, απαντάει για την Αγάπη

Καρκίνος: Ο Τρίτος – Ξένος Επισκέπτης – Νο 04 – Δυτικά
– Οι μέρες είναι χαλαρές και γαλήνιες, και το μόνο που ζητάτε είναι να μπορέσετε και με τον αγαπημένο σας σύντροφο να είστε ακόμη καλύτερα.
– Πολλές και οι εκπλήξεις που θα σας έρθουν από το παρελθόν. Ειδικά εσείς που είσαστε ακόμη μόνοι σας, θα έχετε προσεγγίσεις έρωτα.

Λέων: Το Χωρισμένο Ζευγάρι – Νο 24 – Ανατολικά
– Τα συνηθισμένα φλερτ και όμοιες ερωτικές προσεγγίσεις, εσάς δεν σας ακουμπούν. Να είστε έτοιμοι, καθώς μαινόμενος έρωτας σας έρχεται και θα σας αναστατώσει.
– Οι δικές σας οι προτάσεις, έχουν πάντα την μεγαλύτερη βαρύτητα μέσα στην σχέση σας. Σκεφτείτε όμως, μήπως αυτό και να περιορίζει το ταίρι σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Νέος Έρωτας με εμπόδια – Νο 22 – Δυτικά
– Η αλήθεια είναι μπροστά σας και εσείς αρνείστε να την δείτε. Αυτό έχει να κάνει όχι με την αγάπη, αλλά με την εμμονή και την συνήθεια η οποία σας έχει κυριεύσει.
– Κάποιες από τις βαθύτερες σας επιθυμίες, είναι πια ένα βήμα πριν
γίνουν πραγματικότητα. Σε αυτό μπορεί και να συγκαταλέγετε και ένας ερωτικός συμβιβασμός!

Ζυγός: Η Ραγισμένη Καρδιά – Νο 19 – Νότια
– Οι προσπάθειες σας σίγουρα θα πιάσουν τόπο. Το άτομο που στο τώρα σας δείχνει την πλάτη του, προσεχώς θα κάνει την κίνηση του προς εσάς.
– Αν έχετε την δυνατότητα να αποκοπείτε από το παρελθόν, τότε κάντε το. Το τέλος του έτους, σας δίνει μια σειρά από ευκαιρίες με νέα άτομα.

Σκορπιός: Ο Ψηλός Πύργος της Μοναξιάς – Νο 05 – Βόρεια
– Η καρδιά σας έχει δοκιμαστεί υπερβολικά όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μην την ταλαιπωρείτε άλλο. Υπάρχει εύνοια για μεγάλες αλλαγές.
– Μην είστε λοιπόν, τόσο απόλυτοι, σε αυτά που σας προτείνουν. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να είστε αισθηματικά απόμακροι, από τον άνθρωπο σας.

Η Tarrot της Grizelda, απαντάει για την Αγάπη

Τοξότης: Χαρές και Γλέντια – Νο 30 – Δυτικά
– Ο αισθηματικός σας τομέας, είναι γεμάτος από άτομα που και εσείς ξέρετε ότι δεν σας ταιριάζουν. Αυτό θα πρέπει να το σκεφτείτε πιο πολύ και αναλυτικά.
– Περισσότερα από αυτά που θέλετε σας έρχονται. Είχατε ζητήσει έναν νέο έρωτα και οικονομική άνεση. Είναι στα προσεχώς.

Αιγόκερως: Άστρα και Πλανήτες – Νο 10 – Νότια
– Προσπαθείτε να τηρήσετε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί, εδώ και καιρό στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δέσει περισσότερο σαν ζευγάρι.
– Οι σκέψεις κάποιου ιδιαίτερου ανθρώπου είναι πάνω σας, και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα τον δείτε και ξαφνικά μπροστά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Ερωτικές Σκέψεις Άντρα – Νο 20 – Ανατολικά
– Η προνοητικότητα που δείχνετε μέσα στον δεσμό σας, και εντοπίζοντας τα όποια προβλήματα, θα σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο σας.
– Εσείς που έχετε βιώσει παρατεταμένη μοναξιά, μην στεναχωριέστε. Μέχρι να εισέλθει το νέο έτος, θα έχετε ερωτική πρόταση που δεν θα μπορέσετε να πείτε όχι.

Ιχθείς: Το Βιβλίο Ζωής / Μοίρα – Νο 31 – Βόρεια
– Παίξτε σωστά τον ρόλο σας, σαν σύντροφος. Κάντε τον άνθρωπο σας να αισθανθεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη, προς το πρόσωπο και τον απόλυτο λόγο σας.
– Ανάβετε φωτιές και το ξέρετε. Ειδικά εσείς οι αδέσμευτοι, όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε πολλές αισθηματικές προτάσεις.