Κινέζικο Ωροσκόπιο και Ερωτικό I – CHING

kineziko-wroskopio-skylos

Κινέζικο Ωροσκόπιο και Ερωτικό I – CHING

Ο μήνας του Μεταλλικού Σκύλου

Αναλυτικές προβλέψεις για τον μήνα του Οκτωβρίου ’17:

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ : ΤΖΕΝ
Θα πρέπει να ανεβάσετε τις ταχύτητες σας, όχι μόνο στα προσωπικά θέματα αλλά και σε επαγγελματικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Νέοι έρωτες θα εισβάλουν στην ζωή των μόνων.

ΒΟΔΙ : ΚΑΝ
Η καρδιά σας έχει λαβωθεί άπειρες φορές, και αυτό για τον καινούργιο μήνα θα πρέπει να σταματήσει, να συμβαίνει. Μιλήστε πιο αναλυτικά, και πάρτε τις αποφάσεις που θα συμφέρουν την δική σας την ζωή.

ΤΙΓΡΗΣ : ΓΚΕΝ
Έχουν γίνει πολλά αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα σε σχέσεις – φιλίες και γάμους. Αυτό αλλάζει και σας δίνονται οι αφορμές για να κάνετε αυτά που θέλετε πραγματικότητα. Όλοι οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν.

ΛΑΓΟΣ : ΛΙ
Πλούσιες ευεργεσίες θα στρωθούν στα πόδια σας, μέσα από έρωτα και χρήμα, που τόσο πολύ έχετε στερηθεί τον τελευταίο καιρό. Ακόμη και επιστροφές από το χαμένο – ξεχασμένο παρελθόν θα έχετε, που θα σας εκπλήξουν με τις προτάσεις τους.

ΔΡΑΚΟΣ : ΤΣΙΕΝ
Μην περιμένετε κανέναν. Η ζωή είναι μικρή και εσείς πρέπει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για φέρετε τα πράματα και τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και επιθυμίες.

ΦΙΔΙ : ΣΟΥΝ
Δεν χρειάζεται να κοιτάτε κρυφά το παρελθόν και την ζωή κάποιου που δεν είναι αυτήν την εποχή μαζί σας. Μπορεί και να το έχει καταλάβει. Όποιος θέλει ξέρει και μπορεί να σας βρει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΑΛΟΓΟ : ΝΤΟΥΙ
Η συμπεριφορά σας, ίσως και άθελα σας, έχει γίνει άκρως επιθετική και δεικτική προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό ίσως και να έχει τις ρίζες του, τα απωθημένα του… στο άσχημο παρελθόν σας.

ΠΡΟΒΑΤΟ : ΛΙ
Αυτό και το επόμενο χρονικό διάστημα, προσφέρετε για να ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπο σας, αυτά που έχετε ανάγκη να πείτε και να κάνετε. Το πιο πιθανόν, είναι να δεχτεί όλες τις λογικές σας απαιτήσεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ : ΚΟΥΝ
Δεν είστε και τόσο καλοί στο να προσποιείστε και να λέτε ψέματα. Αυτό που έχετε εσώτερη σας επιθυμία να πείτε, προβάλετε το μαζί με την επιχειρηματολογία σας, και έτσι κάπως θα λυθούν όλες οι εκκρεμότητες και οι παρεξηγήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ΠΕΤΕΙΝΟΣ : ΓΚΕΝ
Αν δεν έχετε χρόνο στην διάθεση σας, για να εντάξετε στην καθημερινότητα σας, μια νέα σοβαρή σχέση, καλύτερα να μην ανοίγετε δρόμους και να δίνετε ανάλογες υποσχέσεις, που τελικά μόνο θα πληγώσουν.

ΣΚΥΛΟΣ : ΤΖΕΝ
Όλα έχουν συμβεί αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα στον δεσμό σας, και πραγματικά πλέον και εσείς απορείτε πως ήρθαν οι καταστάσεις έτσι. Μια αναλυτική συζήτηση, γύρω στην πανσέληνο του Οκτωβρίου θα σας έλυνε τις διαφορές.

ΧΟΙΡΟΣ: ΤΣΙΕΝ
Πρέπει να ακούσετε αυτά που έχει να σας προτείνει ο άνθρωπος σας και στον δικό σας χρόνο να απαντήσετε την αλήθεια σας. Όλες οι σχέσεις θα περάσουν από κρησάρα και μόνο ότι αξίζει… θα διατηρηθεί.