Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING Απρ΄17

karkinos-filia

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING Απρ΄17

Απρίλιος και ο μήνας του Ξύλινου Δράκου. Μια εποχή που θα προκαλέσει τριγμούς σε όλα τα ζώδια και την καθημερινότητα τους, έτσι ώστε να ξεχωρίσουν αυτά και αυτούς που τους είναι πολύτιμοι. Έρωτας και χρήμα, θα είναι στην διάθεση όλων.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Πετεινός: ΤΣΙΕΝ
Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα ανακατεμένοι και έχετε χάσει την ισορροπία σας. Σίγουρα η φύση του ζωδίου σας είναι ασταμάτητη, αλλά τώρα θα πρέπει να βάλετε τα πάντα σε μια ιεραρχία. Επίσης, μην είστε εύπιστοι σε αυτά που ξένοι ή παλιοί εραστές, θα σας τάξουν. Πολύ το παρασκήνιο και στην εργασία σας, που όμως δεν σας ενοχλεί.

zodia-taro-45

Ποντικός: ΚΑΝ
Μπορείτε να πείτε, ότι έχετε δικαιωθεί πάνω στις ασταμάτητες προσπάθειες σας, για να σώσετε σχέσεις και αισθήματα. Αυτό είναι και κάτι που ο άνθρωπος σας, το έχει αντιληφθεί και θα δείτε άμεσα και από την πλευρά του, τις σχετικές υποστηρικτικές κινήσεις.

Βόδι: ΤΖΕΝ
Αφεθείτε σε μια εποχή που όλα σας υποστηρίζουν. Εσείς ξέρετε τι θέλετε και πως θα το πετύχετε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν, να σας βγάλει από το μονοπάτι σας. Ούτε καν αυτούς, που θα σας πλησιάσουν από το παρελθόν, με υπερβολές και φανταχτερά λόγια. Κρατήστε μικρό καλάθι.

Τίγρης: ΚΟΥΝ
Δεν σας σταματά κανείς. Έχετε κάνει τις δηλώσεις σας, ίσως και τα παράπονα σας, στο άτομο που επιθυμείτε, και τώρα έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να μείνετε μακριά. Αυτός που σας θέλει και σας αγαπά, για αυτό που είστε, θα σας δείξει τις προθέσεις του άμεσα. Μέχρι τότε ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Λαγός: ΣΟΥΝ
Κάθε σχέση σας, περνάει από πολλά στάδια και η συγκεκριμένη έχει πια φτάσει, σε ένα σημείο, που θα πρέπει να μιλήστε πολύ πιο ανοιχτά, ο κάθε ένας για τα σχέδια του. Πάντως οικονομικά θα είστε και οι δύο πολύ καλά, έτσι ώστε σε υλικό επίπεδο, όλα αυτά να τα υποστηρίξετε.

Δράκος: ΛΙ
Μπορεί να μην είστε και στην καλύτερη φάση της ζωής σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι αυτό αλλάζει μέσα, από μια σειρά από καταστάσεις και νέα άτομα, που σας πλησιάζουν. Οι μόνοι θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους. Οι αναζητούντες εργασία θα την έχουν, και οι χωρισμένοι σίγουρα θα επανενωθούν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Άλογο: ΝΤΟΥΙ
Είσαστε των άκρων αυτήν την εποχή. Ίσως και όλα να σας κουράζουν και να σας ενοχλούν. Αυτή η συμπεριφορά, έχει περάσει και στον άνθρωπο σας, που έχει στεναχωρηθεί αρκετά. Ότι και να σας φταίει, κάντε την προσπάθεια σας, να τα λήξετε. Μόνοι και χωρισμένοι, θα βρεθούν σε καινούργιες αγκαλιές.

Πρόβατο: ΓΚΕΝ
Τα περιβάλλοντα μέσα στα οποία κινήστε είναι ρευστά και δεν σας δίνουν την ασφάλεια που ζητάτε. Αν αυτό συμβαίνει και μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, τότε και εσείς τελικά κάτι κάνετε λάθος. Από τον νέο μήνα, θα πρέπει να μιλήσετε και να πάρετε κοινές αποφάσεις, όσο δύσκολες και να είναι.

Πίθηκος: ΣΟΥΝ
Ακούστε λοιπόν, όλα αυτά που θέλει να σας πει- προτείνει ο άνθρωπος σας, και δώστε τον ανάλογο χρόνο στον εαυτό σας, για να ανταπαντήσει. Αν κάτι δεν σας αρέσει, ή δεν μπορείτε ακόμη να το υποστηρίξετε, καλύτερα να το αναφέρετε. Μην του αφήνετε ελπίδες χωρίς λόγο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Σκύλος: ΛΙ
Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε μόνοι και απογοητευμένοι, αλλά αυτό που σας κρατά όρθιους είναι η διάθεση σας, για να ξαναφτιάξετε την ζωή σας, σε κάθε τομέα. Από τον καινούργιο μήνα, θα υπάρξουν και τα οικονομικά οφέλη που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας ανοίξουν δρόμους.

Χοίρος: ΚΑΝ
Υπάρχει μια συναισθηματική αταξία μέσα στην καρδιά σας. Μάλλον κάποιος έχει παρέμβει στην καθημερινότητα σας και την έχει αναστατώσει. Για τους εν σχέση, αυτό θα μπορούσε να βλάψει την ησυχία τους, αλλά αντιθέτως για τους ελεύθερους, θα μπορούσε να είναι και το κίνητρο για αλλαγή ζωής.

Φίδι : ΝΤΟΥΙ
Από σήμερα λοιπόν κάντε την προσωπική σας προσπάθεια, να φύγετε μέσα από δεσμούς και καταστάσεις, που έχουν δείξει ότι μόνο σας καθυστερούν από τα δικά σας όνειρα. Μην επιτρέψετε στην συνήθεια, να σας καταβάλει. Αυτοί που είναι μόνοι, είναι θέμα λίγου χρόνου, να βρεθούν μπροστά στο καρμικό του έτερον ήμισυ.