Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

zodia-zwdia-imerisies

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Ο μήνας του Γήινου Πετεινού. Μια εποχή που αλλάζοντας ο καιρός, θα αλλάξει και η διάθεση όλων των ζωδίων, που επιθυμούν να ξεχάσουν τα άσχημα του παρελθόντος… και να κάνουν τις πρακτικές του προτάσεις και κινήσεις για το άμεσο μέλλον.

Για όλα τα ζώδια:

 

Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ : ΤΖΕΝ
Η ψυχή σας είναι ακόμη ευάλωτη, από όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν και μέσα στον δεσμό σας. Αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα, θα υποχωρήσει και με την αληθινή πρωτοβουλία αγάπης, από τον άνθρωπο σας. Κάντε λοιπόν, κάτι αντίστοιχο.

zodia-taro-45

ΤΟ ΒΟΔΙ: ΤΣΙΕΝ
Δεν έχει για εσάς πια σημασία τι έγινε. Τους λόγους και τις αιτίες… τις γνωρίζετε. Μέσα στις επόμενες 1 – 2 εβδομάδες, θα έχετε νέα από το πρώην ταίρι σας, που θα ζητά επικοινωνία και συνάντηση. Σκεφτείτε για τα δικά σας συμφέροντα πάνω από όλα.

Η ΤΙΓΡΗΣ: ΚΑΝ
Αφοσιωθείτε πολύ περισσότερο στην σχέση σας, και αφήστε τους τρίτους και τις προσωπικές του απόψεις γύρω από την ζωή σας. Οι μέρες είναι καλές … και ακόμη καλύτερο προμηνύεται το Φθινόπωρο για εσάς και τις επιδιώξεις σας.

Ο ΛΑΓΟΣ: ΚΟΥΝ
Δεν χρειάζεται να ανεβείτε και να κατεβείτε το Έβερεστ… για να διατηρήσετε μια σχέση. Αν τελικά αυτό είναι τόσο δύσκολο, μάλλον για ακόμη μια φορά έχετε επιλέξει τον λάθος σύντροφο. Σκεφτείτε και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.

Ο ΔΡΑΚΟΣ: ΓΚΕΝ
Έχετε κλείσει τα αυτιά σας, σε όλες τις σειρήνες και τα καλέσματα, που σας γίνονται από το παρελθόν. Έχετε σίγουρα περάσει δύσκολες ημέρες, και στο τώρα επιθυμείτε να μείνετε μόνοι και να ξαναβρείτε τις ισορροπίες και τις καταστάσεις … που σας χαροποιούν.

ΤΟ ΦΙΔΙ: ΛΙ
Εάν μέχρι το χρονικό όριο, που έχετε θέσει εσείς στον εαυτό σας, δεν έχετε λάβει κάποια πρακτική κίνηση – πρόταση, από τον άνθρωπο σας, που όλο σας ζητά πιστώσεις χρόνου, κάντε ένα βήμα πίσω… και απομακρυνθείτε. Δεν θα γίνει μάλλον ποτέ.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΤΟ ΑΛΟΓΟ: ΣΟΥΝ
Μην χάνετε λοιπόν τον χρόνο σας, με άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά σας δεδομένα, παρά μόνο και επιφανειακά σας έχουν προκαλέσει – εντυπωσιάσει. Εσείς όμως ψάχνετε για κάτι πολύ περισσότερο και πιο ουσιαστικό …για την καρδιά σας.

ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ: ΝΤΟΥΙ
Δεν σας επιτρέπεται να παίζεται με την καρδιά σας, μέσα από τις επιπόλαιες σχέσεις και επαφές που κάνετε. Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά θα πρέπει και στοχεύσετε πρώτα μέσα σας τι θέλετε και μετά να το αναζητήσετε.

Ο ΠΙΘΗΚΟΣ: ΤΣΙΕΝ
Οι θέσεις και οι προτάσεις που θα σας έρθουν από την μεριά του ανθρώπου σας, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Οι μέρες της μετριότητας έχουν τελειώσει και η σχέση σας θα πάρει μια νέα και πιο σοβαρή – επίσημη μορφή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ: ΚΑΝ
Τα σχέδια που κάνετε, μάλλον δεν συμπεριλαμβάνουν και τον τρέχοντα σύντροφο σας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε παρατηρήσει πολλά και άσχημα στην συμπεριφορά του, που πια δεν σας ευχαριστούν. Ωστόσο, πείτε αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας.

Ο ΣΚΥΛΟΣ: ΛΙ
Οι σχέσεις που κατάφεραν και ξεπέρασαν τα άσχημα, τα ερωτικά δέλεαρ και όχι μόνο του Καλοκαιριού, τώρα θα ανανεωθούν και μέσα στο Φθινόπωρο, τα ταίρια θα πάρουν πιο σοβαρές αποφάσεις για την μετέπειτα πορεία τους!

Ο ΧΟΙΡΟΣ: ΝΤΟΥΙ
Δεν ταιριάζετε εσείς με κανέναν, αυτήν την εποχή. Όλα τα φταίνε και σας φαίνονται λίγα. Το πιο πιθανόν είναι ότι πια έχετε κουραστεί από όλα αυτά τα δύσκολα, που έχετε περάσει μέσα στην καθημερινότητα σας, και το μόνο που αποζητάτε είναι πι η ισορροπία σας.

zwdia-zodia-astrologia-65