Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING

sxeseis-drakoy-me

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING

Ο μήνας αλλάζει και εισέρχεται σύμφωνα με την αστρολογική παράδοση των Κινέζων, η εποχή του Ξύλινου Φιδιού. Μεγάλες επιτυχίες περιμένουν αυτούς που πάλεψαν και έκαναν υπομονή και σε υποθέσεις οικονομικών αλλά και αισθημάτων. Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν, και αυτούς που απομακρύνθηκαν από προβληματικές καταστάσεις.

Πιο αναλυτικά:

 

Ποντικός: ΤΖΕΝ
Στην φάση που είσαστε με τον άνθρωπο σας, είτε θα πρέπει να περάσετε σε κάποια επόμενη δεσμευτική φάση, είτε να πάρετε χωριστούς δρόμους.
Μην αφήνεστε μόνο σε αυτά, που σας λένε οι άλλοι. Έχετε την γνώση και την αντίληψη για να επιλέξετε αυτό – αυτόν που σας ταιριάζει… μόνο!

zodia-taro-45

Βόδι: ΤΣΙΕΝ
Πολλά τα δώρα που σας πλησιάζουν από το άτομο, με το οποίο έχετε δέσει την ερωτική σας ζωή. Ίσως και μια πρόταση γάμου – συγκατοίκησης να καραδοκεί!
Εσείς που αυτό το διάστημα έχετε ψιλο-τσακωθεί, λογοφέρει με τον σύντροφο σας, δεν θα πρέπει να στεναχωριέστε. Οι μέρες οι επόμενες, θα σας ενώσουν και πάλι.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τίγρης: ΚΟΥΝ
Είσαστε σε μια εγρήγορση γιατί αντιλαμβάνεστε ότι κάποιες σταθερές, μέσα στον δεσμό σας, δεν λειτουργούν, όπως τα είχατε συμφωνήσει.
Μοναξιά τέλος, για όλους. Εσείς οι μόνοι – χωρισμένοι – εργένηδες, θα πέσετε στα δίκτυα ενός νέου και δυνατού έρωτα, που σύντομα θα προχωρήσει σε δέσμευση.

Λαγός: ΛΙ
Τα σχόλια και τα κουτσομπολιά των τρίτων, εσείς δεν θα πρέπει να τα ακούτε. Σίγουρα ξέρετε τι φταίει, άρα βρείτε και τον σωστό τρόπο για να το διορθώσετε.
Υπάρχει μια υπερκινητικότητα στους ελεύθερους και το πιο πιθανόν είναι απλά, να εκθέτουν και να χαλάνε την εικόνα τους, σε άτομα νέα.

Δράκος: ΓΚΕΝ
Δεν έχετε την άπλετη πια υπομονή. Αυτά που είπατε ίσως και κάποιους να ενόχλησαν αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι πια η ευθύνη είναι στα χέρια, των άλλων
Είσαστε μέσα σε μια οικονομική ανασφάλεια, που σίγουρα μέσα στις ερχόμενες μέρες, και τελείως ξαφνικά θα υποχωρήσει.

Φίδι: ΚΑΝ
Η δουλειά και οι παρέες σας, είναι πραγματικά η εργασιοθεραπεία σας. Μην το παρατραβάτε, όμως γιατί ήδη κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας και θα σας κάνει κρούση.
Εσείς που είσαστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στον Μάιο, θα έχετε τις σχετικές προτάσεις από τον άνθρωπο σας.

Άλογο: ΝΤΟΥΙ
Μην θλίβεστε για αυτά που έχουν χαθεί. Ίσως και στο τώρα να είσαστε πολύ καλύτερα χωρίς αυτήν την μόνιμη αγωνία, που είχε φωλιάσει το μυαλό και την καρδιά σας.
Σας έρχονται προξενιά και νέες προσωπικότητες που όλο και κάποια, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εσείς απλά κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Πρόβατο: ΛΙ
Η σχέση που διατηρείτε, έχει γερές και ασφαλείς βάσεις. Αυτό είναι και κάτι που θα παρακινήσει τον άνθρωπο σας, άμεσα να σας ανοίξει συζητήσεις για το μέλλον.
Μην ασχολείστε άλλο με το παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να χάνετε το παρόν σας. Αυτοί που σας επιθυμούν, ξέρουν που και πώς να σας πλησιάσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πίθηκος: ΣΟΥΝ
Όλα έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση, μέσα στην καρδιά σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις, που θα πρέπει εσείς να ανακαλύψετε την αλήθεια.
Εσείς που τώρα πρόσφατα έχετε απομακρυνθεί από έναν δεσμό, θα έχετε κάποιες καλές ειδήσεις, από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου.

Πετεινός: ΤΖΕΝ
Έχετε θέσει τα πλάνα σας, στον άνθρωπο σας, και αυτός τα έχει δεχτεί. Το πιο πιθανόν είναι ότι μέσα στο Καλοκαίρι θα υπάρξουν και οι πράξεις από πλευράς του.
Το κλίμα μέσα στην σχέση σας είναι μέτριο σε εσάς, που τώρα έχετε καταφέρει και έχετε επανασυνδεθεί. Ίσως να χρειάζεται χρόνο ακόμη, για να υπάρξει και πάλι η συναισθηματική ασφάλεια.

Σκύλος: ΚΟΥΝ
Μην δίνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, όπου σας την ζητούν. Εσείς είστε αυτοί που θα επιλέξετε ποιος και τι χωράει καλύτερα στην ζωή σας.
Μια από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε ένα τηλεφώνημα, ή μια τυχαία συνάντηση με κάποιον από το παρελθόν σας, που θα σας αναστατώσει.

Χοίρος: ΓΚΕΝ
Έχετε επιλέξει σαν μέσο ασφάλειας την μοναξιά. Αυτό εν θα κρατήσει σαν κατάσταση για πολύ ακόμη. Νέο έρωτας πολιορκητής θα σας κατακτήσει.
Ότι και να συμβαίνει αυτή την εποχή στη ζωή σας, δεν χρειάζεται να το πείτε στους γύρω. Μόνο σχόλια θα μαζέψετε. Οι λύσεις πλησιάζουν και σας δικαιώνουν.

zwdia