Κινέζικο ερωτικό ωροσκόπιο για ζευγάρια – ΦΕΒ’17

sxeseis-drakou-zvdia

Κινέζικο ερωτικό ωροσκόπιο για ζευγάρια – ΦΕΒ’17

Ένας ιδιαίτερα δύσκολος, μήνας, ξεκινάει και βάζει παντού δυσκολίες και εμπόδια. Αυτό είναι και κάτι που θα κάνει όλα τα ζώδια, πολύ πιο ώριμα αλλά και πιο κοντά στις τελικές τους αποφάσεις, είτε αυτές αφορούν την αισθηματική τους ζωή, είτε τις αλλαγές που επιβάλλεται να εφαρμόσουν στα οικονομικά τους.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Ποντικός: Δύση
· Πολλές οι προτάσεις, που σας έρχονται για να ορθώσετε τα οικονομικά σας. Μην απορρίψετε τίποτα αν πρώτα δεν το ψάξετε σε βάθος. Τα καλύτερα έρχονται.
· Δεν είστε εσείς, που θα συνεχίσετε να εξυπηρετείτε τους πάντες και θα ρίχνετε τον εαυτό σας. Αυτό θα αλλάξει άμεσα.

zodia-taro-45

Βόδι: Ανατολικά
· Οι φίλοι και οι οικογένεια σας, έχουν πολλά να σας προσφέρουν, κυρίως σε επίπεδο ηθικό και ψυχολογικής υποστήριξης.
· Οι νέοι έρωτες είναι και αυτοί, που μέσα στον επόμενο μήνα, θα περάσουν και σε πιο σοβαρές κουβέντες γύρω από μελλοντικές δεσμεύσεις.

Τίγρης: Βορράς
· Όλα πια είναι τόσο ήρεμα μέσα στην ερωτική σας ζωή, που έχει έρθει η ώρα να κάνετε από κοινού το επόμενο βήμα. Ειδήσεις για εγκυμοσύνη, θα υπάρξουν.
· Πολλά τα δώρα τα οικονομικά που θα έχουν, αυτοί που προσπαθούν να ισορροπήσουν την εργασιακή τους ζωή.

Κινέζικο ερωτικό ωροσκόπιο για ζευγάρια – ΦΕΒ’17

Λαγός: Νότος
· Υπάρχουν λόγοι, που είσαστε συνεχώς μέσα σε έναν αισθηματικό εκνευρισμό. Αυτό συσχετίζεται με τον άνθρωπο σας, που δείχνει αδιάφορες συμπεριφορές.
· Θα περάσετε σε πιο ώριμες και βαθιές σκέψεις, γύρω από μια τελική απόφαση χωρισμού. Ουδείς ανέχεται πια την ταλαιπωρία.

Δρακός: Δύση
· Οι διαφωνίες, μικρές και μεγαλύτερες, μέσα σε μια σχέση, σίγουρα είναι ένα σοβαρός δείχτης, που δείχνει κενά και πρόβλημα επικοινωνίας.
· Ευχάριστες ειδήσεις, θα σας έχουν έρθει μέχρι να λήξει ο μήνας, και θα σας ανοίξουν τον μονόδρομο για επανασυνδέσεις κάθε μορφής.

Φίδι: Βορράς
· Όλα είναι πια διαφορετικά για εσάς και τις ανάγκες σας, Ο δεύτερος μήνας του έτους, σας τροφοδοτεί με καινούργιο κόσμο και οικονομική άνεση.
· Πολλές οι στιγμές μελαγχολίας, που σας κύκλωσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό σαν κατάσταση δεν θα περάσει στον νέο μήνα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Άλογο: Νότος
· Το βλέμμα σας είναι στραμμένο μόνο στο μέλλον. Αυτό είναι κάτι που θα σας βάλει σε μια καλύτερη διάθεση, και θα σας αποδώσει καινούργιες επαφές.
· Αυτοί που έχουν πάρει την απόφαση να χωρίσουν, από μια δύσκολη σχέση, ίσως και με την παρέμβαση τρίτων, να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία.

Πρόβατο: Βορράς
· Εσείς και το χιούμορ και ο εξωστρεφείς σας χαρακτήρας, μόνο νέο κόσμο μπορείτε να έλξετε τον Φεβρουάριο, και σίγουρα και έναν νέο έρωτα.
· Έχετε χαθεί μέσα στην εργασία και τα σχετικά σας καθήκοντα. Αυτό σαν μόνιμη πια κατάσταση, σας έχει απομακρύνει από την σχέση σας.

Πίθηκος: Δύση
· Πολλές οι ευχάριστες στιγμές, που θα έρθουν μέσα στον νέο μήνα, και θα αφορούν την ερωτική σας ζωή. Ίσως και μια πρόταση γάμου…!
· Είστε ισχυρές προσωπικότητες και αυτό κάνει τον κόσμο γύρω σας, να σας θέλει και να σας κάνει όλα τα χατίρια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πετεινός: Ανατολή
· Μια είδηση, που θα σας έρθει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, θα ταράξει την ησυχία σας. Αυτό έχει να κάνει με μια παλιά σας γνωριμία.
· Οι φρέσκοι έρωτες, είναι ένα βήμα, πριν πάρουν την απόφαση να περάσουν σε πιο σοβαρέ αισθηματικές δεσμεύσεις.

Σκύλος: Βορράς
· Ένα πρόσωπο από τον εργασιακό – κοινωνικό σας κύκλο, σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο και θα σας πλησιάσει άμεσα
· Μια σειρά από παράπονα και γκρίνιες, σας έρχονται από το ταίρι σας; για όλα όσα του έχετε υποσχεθεί αλλά δεν τα έχετε ολοκληρώσει.

Χοίρος: Νότος
· Οι μέρες κυλούν υπέρ σας και αυτό που έχει την σημασία του, είναι εσείς, να είστε έτοιμοι για αυτά που θα σας προτείνουν, κυρίως σε αισθηματικό επίπεδο.
· Μπορείτε να μιλήσετε εύκολα πια με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας απασχολούν και να τα λύσετε.

Κινέζικο ερωτικό ωροσκόπιο για ζευγάρια – ΦΕΒ’17

zwdia