Κινέζικο ωροσκόπιο 2016

sxeseis-pithikoy-me

Κινέζικο ωροσκόπιο Έτος του Πιθήκου της Φωτιάς

Το σύμβολο του Πιθήκου της Φωτιάς, συνδέεται με την ευφυία και την δημιουργία. Το έτος θα ξεκινήσει στις 08/02/16, και θα είναι η αρχή για μια σειρά από θετικές εξελίξεις και γεγονότα που θα ανοίξουν τους ορίζοντες για δράσεις και μόνιμες επιτυχίες – δεσμεύσεις.

Ποντικός: Εξυπνάδα – Δημιουργία – Παρόρμηση
Οι επιλογές σας πληθύνουν και εσείς θα ορίσετε αυτά που επιθυμείτε μέχρι
τον Μάρτιο… Η Άνοιξη θα σας βρει έτοιμους για μεγάλες αλλαγές. Έχει φτάσει πια η ώρα της υλοποίησης σε επίπεδο εργασιακό –επενδύσεων αλλά και στον ερωτικό τομέα οι αποκαλύψεις θα συγκλονίσουν. Αντλήστε τα θετικά στοιχεία από αυτά που θα βιώσετε και μέχρι τις 15/07.16 πάρτε τις οριστικές σας αποφάσεις. Αυτό ισχύει και για όσους διαπραγματεύονται την επανασύνδεση.
Ευνοϊκοί μήνες: Απρίλιος και Σεπτέμβριος
Θετική Ένωση με: Τίγρης
Τυχερά νούμερα: 09, 10, 14, 27, 31

Βουβάλι: Επιμονή – Δύναμη – Βάθος Συναισθημάτων
Ανεβασμένες οι μετοχές σας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των δραστηριοτήτων σας. Το χαμηλό προφίλ που κρατάτε, σας έχει βοηθήσει να συλλέξετε τα στοιχεία για την ολοκλήρωση των τελεσίδικων αποφάσεων σας. Ένα ερωτικός συμβιβασμός, θα γίνει γύρω στα μέσα του Μαρτίου προκειμένου να μην χαθούν οι αισθηματικές επενδύσεις. Μην ενοχληθείτε από καθυστερήσεις, είναι μόνο καρμικά σημάδια για περισσότερη προσοχή.
Ευνοϊκοί μήνες: Μάρτιος και Ιούλιος
Θετική Ένωση με: Ποντικός
Τυχερά νούμερα: 08, 09, 11, 21, 24

zodia-taro-45

Τίγρης: Ξαφνικές Εξελίξεις – Αυτοδυναμία – Γενναιότητα
Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου κινέζικου έτους, θα αναλάβετε με πλήρη συνείδηση υποχρεώσει συναισθηματικές, που όμως μέχρι το Καλοκαίρι θα σας έχουν δικαιώσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει και απόφαση χωρισμό- διαζυγίου. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα βοηθήσουν στον υπέρτατο βαθμό, να αποκτήσετε οικονομική σταθερότητα και υλικό πλούτο σε μόνιμη βάση.
Ευνοϊκοί μήνες: Ιούλιος και Οκτώβριος
Θετική Ένωση με: Βουβάλι
Τυχερά νούμερα: 01, 04, 16, 28, 29

Κουνέλι: Ηρεμία – Επικοινωνιακές ευκολίες- Καλό Κλίμα
Πολλά θα μεταβληθούν στις 2-3 πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς. Είσαστε έτοιμοι για δαπάνες, μετοικίσεις αλλά και χωρισμούς αν τελικά χρειαστεί. Πρώτη σας προτεραιότητα, είναι η πρακτική εξυπηρέτηση των δικών σας αναγκών. Επίσης, είναι μια πολλή καλή περίοδος για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και επεκτάσεις. Ακόμα και η θεά Fortuna είναι με το μέρος σας. Πολλές και οι αγορές σε ακίνητα.
Ευνοϊκοί μήνες: Σεπτέμβριος και Νοέμβριος
Θετική Ένωση με: Ποντικός
Τυχερά νούμερα: 02, 10, 14, 25, 30

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Δράκος: Κινητικότητα – Γρήγορη Σκέψη – Αποφασιστικότητα
Θα χρειαστεί να αλλάξετε τακτική και νοοτροπία, αν τελικά επιθυμείτε να πετύχετε τους δύσκολους στόχους σας. Η επιμονή σας σε κάποιο λάθος άτομο θα πρέπει να πειθαρχήσει στην λογική και στα συμφέροντα σας. Ακόμα και γάμοι που πια μόνο υπάρχουν από πρακτικό συμφέρο,ν θα τερματιστούν μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες. Ένα ξαφνικό κέρδος- περιουσία, θα σας λύσει τα χέρια.
Ευνοϊκοί μήνες: Φεβρουάριος και Μάρτιος
Θετική Ένωση με: Κουνέλι
Τυχερά νούμερα: 03, 06, 17, 22, 29

Φίδι: Διεκδίκηση – Εναλλακτικότητα – Προβολή
Συντηρείτε στην ζωή σας άτομα που τελικά δεν σας είναι χρήσιμα σε τίποτα. Αυτό είναι μια στάση ζωής, που μέσα στον Μάρτιο θα την εγκαταλείψετε. Η ανταμοιβή θα έρθει μέσω τρίτων – ανανεωτικών δράσεων και προσώπων. Αυτό μπορεί αν σημαίνει και ένα νέος και σαρωτικός έρωτας, που θα σβήσει οτιδήποτε σας έχει πληγώσει. Οι εργασιακές σας σχέσεις θα γίνουν πιο ασφαλείς.
Ευνοϊκοί μήνες: Ιούλιος και Αύγουστος
Θετική Ένωση με: Άλογο
Τυχερά νούμερα: 02, 04, 12, 24, 32

Άλογο: Αποδοτικότητα- Σταθεροποίηση – Αποδοχή
Όλες οι πτυχές τις ζωής σας θα έχουν πρόοδο και σταθεροποίηση από τον ερχόμενο μήνα. Οι δυσκολίες στην ερωτική σας καθημερινότητα παραμερίζονται και επιλύονται καταστάσεις που πίκραιναν και τις δύο πλευρές… μέσα σε δεσμούς και γάμους. Οι οικονομικές σας δυνατότητες θα εκτοξευτούν ξαφνικά μέσα από τις δικές σας παλαιότερες δράσεις.
Ευνοϊκοί μήνες: Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος
Θετική Ένωση με: Πετεινός
Τυχερά νούμερα: 06, 09, 15, 21, 26

zodia-taro-zwdia

Πρόβατο: Συντηρητικότητα – Διεκπεραίωση – Δεκτικότητα
Οι συνθήκες φέτος θα αλλάξουν προς το πολύ καλύτερο και με μόνιμο χαρακτήρα. Η κρίση σας θα επηρεαστεί αρκετά…από εμφάνιση παλιά σας αγάπης, μέσα στον Μάρτιο, που θα κάνει προτάσεις για επανένωση. Θα σας πετύχει σε μια παραγωγική περίοδο με υλική ασφάλεια. Πολλές οι νέες συμμαχίες, φιλίες και γενικότερα αξιόλογοι άνθρωποι που θα σας στηρίξουν.
Ευνοϊκοί μήνες: Απρίλιος και Ιούλιος
Θετική Ένωση με: Ποντικός
Τυχερά νούμερα: 01, 04, 14, 19, 22

Πίθηκος: Διδαχή – Κοινωνικές Σχέσεις- Κινητικότητα
Ισχυρές οι προοπτικές που θα ξεκινήσουν να ξετυλίγονται από τις 15/02/16…και μετά. Δεν θα παρασυρθείτε πια από εύκολες λύσεις και προτάσεις. Τα ζευγάρια που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους γύρω από δεσμεύσεις – γάμους, θα το καταφέρουν πολύ πιο σύντομα. Σε αυτό θα λειτουργήσει υποστηρικτικά…και η γοργή ανάπτυξη των οικονομικών, τύχη σε νομικά θέματα αλλά και παλαιότερες επενδύσεις.
Ευνοϊκοί μήνες: Αύγουστος και Οκτώβριος
Θετική Ένωση με: Γουρούνι
Τυχερά νούμερα: 03, 09, 14, 24, 28

Πετεινός: Ανταγωνισμός – Επέκταση – Ταξίδια
Η υπομονή σας εξαντλείται στο πιο κατάλληλο χρονικό σημείο. Από το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου…πολλές απαντήσεις θα εισπράξετε που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα, και θα είναι όλες ευχάριστες. Οτιδήποτε συσχετίζεται με το εξωτερικό έχει εύνοια. Το βάρος των αρρωστημένων σχέσεων θα πέσει τελικά στο άλλο ταίρι. Η σταθερή σας αξία είναι αυτή που θα σας δώσει τις λύσεις.
Ευνοϊκοί μήνες: Νοέμβριος και Δεκέμβριος
Θετική Ένωση με: Σκύλος
Τυχερά νούμερα: 05, 08, 15, 20, 25

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σκύλος: Επιφυλακή – Υπερβολή – Σκληρή εργασία
Αντιδράσεις έχετε για τα πάντα. Αυτό ακουμπάει όλα τα επίπεδα της ζωής σας και όχι με ιδιαίτερα εποικοδομητικό τρόπο. Οι μέρες του Μαρτίου θα είναι καλές και προπαρασκευαστικές, προκειμένου να δείτε τι θα σύρετε μαζί σας στην νέα χρονιά του Πιθήκου, και τι θα αφήστε πίσω οριστικά. Τα ψυχικά σας αποθέματα…έχουν εξαντληθεί. Η οικονομική σας κατάσταση μέσα από την εργασιακή σας υπερβολή θα σας αποδώσει.
Ευνοϊκοί μήνες: Μάρτιος και Ιούλιος
Θετική Ένωση με: Πετεινός
Τυχερά νούμερα: 08, 09, 10, 21, 23

Γουρούνι: Πραότητα – Εργατικότητα – Αφθονία
Στο κατώφλι μεγάλων αλλαγών. Το κουράγιο και η θέληση η ασταμάτητη που έχετε θα σας βάλει στο βάθρο του νικητή. Η απομόνωση που έχετε βάλει τον εαυτό σας, θα φωτιστεί από την είσοδο μέχρι τον Απρίλιο, μια ισχυρής προσωπικότητας που θα αλλάξει το ερωτικό σας σκηνικό. Αυτό θα συμπληρωθεί… με την γρήγορη εξέλιξη σας σε θέματα εργασίας, ακίνητης περιουσίας και οικονομικών.
Ευνοϊκοί μήνες: Αύγουστος και Σεπτέμβριος
Θετική Ένωση με: Πίθηκος
Τυχερά νούμερα: 01, 02, 18, 24, 29