Κλασσική Χαρτομαντεία – Ότι πουν οι Μοίρες του Έρωτα

taro-wroskopikos-tropos

Κλασσική Χαρτομαντεία – Ότι πουν οι Μοίρες του Έρωτα

 

Η πιο αυθεντική και άμεση στις προβλέψεις της τράπουλα με τα 52 +2 φύλλα, ερμηνεύει τα μελλούμενα και δίνει τις συμβουλές της στον Ενδιαφερόμενο.
Μόνο 3-5 ερωτήσεις είναι αρκετές, για να εξαχθούν τα σωστά συμπεράσματα.

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

 

Γεννημένοι τον Ιανουάριο: Το Εφτά Καρό
1) Οι δοκιμασίες που έχετε περάσει, απλά έκαναν το μυαλό σας πιο δυνατό, και αυτό μην το χάσετε. Μην πάτε πάλι πίσω στα περασμένα.
2) Σχέσεις που έχουν μεταξύ τους μεγάλες χρονικές αποστάσεις, θα έρθουν άμεσα σε επικοινωνιακή συμφωνία για επανένωση.

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο: Ο Άσος Κούπα
1) Ούτε τον εαυτό σας δεν έχετε καταφέρει να πείσετε, ότι είστε ευτυχισμένοι μέσα στην παρούσα σχέση σας. Αυτό το λέει και ο σύντροφος σας.
2) Αδειάστε τις βαλίτσες από το Καλοκαίρι σας, και αν υπάρχει κάτι – κάποιος που ακόμη έχει μείνει στη θύμηση σας, τότε κάντε την επικοινωνιακή σας κίνηση.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γεννημένοι τον Μάρτιο: Το Δύο Μπαστούνι
1) Κλείστε τα αυτιά σας για όλα αυτά που ήδη ακούτε για τον σύντροφο σας. Μπορεί απλά να ζηλεύουν ή να μην επιθυμούν την πρόοδο σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα.
2) Μπορείτε να μιλήσετε στον σύντροφο σας για όλα αυτά τα όνειρα και τα πλάνα που έχετε, για αυτό το Φθινόπωρο. Έχει σίγουρα και αυτός τα δικά του.

Γεννημένοι τον Απρίλιο: Το Εννέα Σπαθί
1) Η συμπάθεια και η καλή φιλία, δεν είναι αρκετοί και δυνατοί λόγοι για να σας κρατήσουν μέσα σε μια σχέση. Για αυτή τη συνταγή, τα υλικά είναι άλλα.
2) Το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε ανάμεσα σε δύο αγάπες, και να μην ξέρετε τι να επιλέξετε και ποιον να πληγώσετε.

Γεννημένοι τον Μάιο: Το Τρία Καρό
1) Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα παλιά και τα ωραία του τότε. Τώρα όλα και όλοι είναι αλλιώς. Δείτε πού ταιριάζετε εσείς καλύτερα.
2) Η αναμονή που έχετε επιβάλει στον εαυτό σας, δεν σας αξίζει. Αν τελικά κάτι δεν σας αρέσει ή δεν μπορεί να διορθωθεί ιδανικά, αναζητήστε κάτι άλλο.

Κλασσική Χαρτομαντεία – Ότι πουν οι Μοίρες του Έρωτα

Γεννημένοι τον Ιούνιο: Ο Άσος Κούπα
1) Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Αδυνατείτε να πορευτείτε με τους ρυθμούς του συντρόφου σας. Ίσως και να έχετε πια κουραστεί.
2) Η θεωρία τελικά απέχει πολύ από την τελική πράξη. Αν δεν μπείτε στην αληθινή ζωή, ουδείς θα κάτσει να σας πιάσει από το χεράκι και να σας ξεναγήσει.

Γεννημένοι τον Ιούλιο: Το Εφτά Κούπα
1) Είσαστε ελεύθεροι να επιλέξετε τι τελικά θέλετε να κάνετε με την ραγισμένη σας καρδιά, αλλά και τα συναισθήματα σας. Η απραξία δεν σας εξυπηρετεί πουθενά.
2) Έχετε καταφέρει να βγείτε από μια περίοδο, που όλα ήταν στατικά και άδικα προς εσάς. Δοκιμάστε να μείνετε και λίγο μόνοι σας.

Γεννημένοι τον Αύγουστο: Το Δέκα Καρό
1) Θα χρειαστεί να σηκώσετε πιο ψηλά τις κεραίες σας, και να πιάσετε τα αχνά σήματα που εκπέμπει το ταίρι σας. Ίσως να θέλει να σας πει κάτι, αλλά δεν τολμά.
2) Διαθέτετε τη βαριά και έντονη προσωπικότητα, για να επιβάλετε τη λογική. Οτιδήποτε αποκλίνει από αυτό, θα φύγει οικειοθελώς από τη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο: Το Οχτώ Σπαθί
1) Κανένα αντίο για εσάς δεν είναι οριστικό. Σίγουρα δεν είστε και έτοιμοι για να δεχτείτε κάτι τέτοιο. Μπορείτε κάλλιστα να σώσετε, αυτά και αυτούς που αξίζουν την προσοχή σας.
2) Είσαστε με ένα διαρκές χαμόγελο οι νέο – ερωτευμένοι. Αυτό είναι κάτι που το αξίζετε, και που σίγουρα έλειπε από την καθημερινότητα σας.

Γεννημένοι τον Οκτώβριο: Το Δέκα Μπαστούνι
1) Τίποτα δεν σας ανακόπτει από την επιτυχημένη πορεία που έχετε, σε κάθε κλάδο της ζωής σας. Πολύ καλύτερος όλων… ο αισθηματικός… επιτέλους.
2) Κινηθείτε με σύστημα εσείς οι χωρισμένοι, αν επιθυμείτε να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πίεση και παρακάλια, δεν θα έχουν ανταπόκριση.

zwdia

Κλασσική Χαρτομαντεία – Ότι πουν οι Μοίρες του Έρωτα

Γεννημένοι τον Νοέμβριο: Ο Άσος Σπαθί
1) Σκεφτείτε και λίγο πιο μακροπρόθεσμα. Σίγουρα βλέπετε δέσμευση και εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή. Ισχύει το ίδιο και για τον σύντροφο σας;
2) Πολλές οι νέες παρουσίες και οι πειρασμοί που κινούνται γύρω σας. Ανοίξτε τα μάτια σας εσείς οι μόνοι, και διαλέξτε κάτι ανάλογο των επιθυμιών σας.

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο: Το Έξι Καρό
1) Το άγχος της γενικότερης ζωής σας, σας έχει καταβάλει και επηρεάζει άμεσα και την ερωτική σας σχέση. Προσοχή, κρατήστε και κάτι για εσάς.
2) Αφήστε τους φίλους μακριά από την προσωπική σας ζωή. Οι συμβουλές τους ίσως σας βάλουν σε μεγαλύτερο πρόβλημα με τον άνθρωπο σας.