Μάρτιος και νέες ερωτικες γνωριμιες για ολους

imerisies-7414

Μάρτιος και νέες ερωτικές γνωριμίες για όλους

Ένας μήνας που θα ξεκινήσει ιδανικά για όσους έχουν ανάγκη να βρουν ένα νέο πρόσωπο. Οι κίνηση του Άρη στον Τοξότη, θα ανοίξει τους δρόμους σε όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν την ζωή τους. Συζητήσεις και επαφές θα πάρουν φωτιά και θα αναδείξουν ερωτικούς συσχετισμούς που θα εκπλήξουν.
Αναλυτικά τα ζωδια:

Κριός: Από την στιγμή που ο Ήλιος θα περάσει στον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε μια πληθώρα από νέες προσωπικότητες, που θα σας πλησιάσουν με σκοπό να σας τραβήξουν το ερωτικό ενδιαφέρον. Κρατήστε μόνο ότι αξίζει.
Ερωτικό διάστημα: 10-14 Μαρτίου

Ταύρος: Είσαστε σε μια μεταβατική περίοδο που όλα δείχνουν ότι θα βγείτε από την κουραστική πια μοναξιά. Αφήστε στο παρελθόντος άτυχες καταστάσεις, και τις πικρές μνήμες και ανοίξτε τον κοινωνικό σας κύκλο και σε νέα πρόσωπα.
Ερωτικό διάστημα: 7-10 Μαρτίου

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Είναι ο μήνας που θα μπουν νέες βάσεις στην αισθηματική σας ζωή. Θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε, σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα σας δελεάσουν. Δείτε ποιες είναι τελικά οι πραγματικές σας ανάγκες και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.
Ερωτικό διάστημα: 02-09 Μαρτίου

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος: Οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου, θα σας δώσουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης, που θα αναστατώσει το μυαλό και την καρδιά πολλών. Γοητευτικοί άνθρωποι θα σας προσεγγίσουν και θα σας βάλουν σε ισχυρά διλήμματα. Πολλοί Καρκίνοι φέτος θα δεσμευτούν.
Ερωτικό διάστημα: 02-10 Μαρτίου

Λέων: Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχατε εκτροχιαστεί. Ένας μήνας με πολλές όψεις της Αφροδίτης και του Δία, πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, σας θέτουν όρια και σας παρουσιάζουν καινούργια πρόσωπα, που θα σας φλερτάρουν μέχρι να σας κερδίσουν σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικό διάστημα: 03-05 Μαρτίου

 

Παρθένος: Η θέση σας είναι πολλή ισχυρή και το ξέρετε. Είναι μια εποχή που κάνετε ότι επιθυμείτε στον ερωτικό σας τομέα. Η κίνηση του Ερμή στον Ιχθύ, σας βάζει σε συναισθηματικές σκέψεις, για ένα πιο ποιοτικό μέλλον και με κατάλληλο άτομο….κάτι που δεν θα έχει σχέση με το πολύ άσχημο παρελθόν σας.
Ερωτικό διάστημα: 02-07 Μαρτίου

Ζυγός: Σκεφτείτε πιο ρομαντικά και οι αλλαγές θα έρθουν. Μπορεί να είστε ακόμη επηρεασμένοι από μια ερωτική απογοήτευση, ωστόσο ο μήνας θα σας δώσει σιγουριά και πολλές γνωριμίες που θα σας απογειώσουν. Επίσης, οι περισσότεροι θα δουν και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά τους,.
Ερωτικό διάστημα: 04-09 Μαρτίου

Σκορπιός: Υπάρχει επιτακτική ανάγκη να βελτίωση τον τρόπο που αναλώνεστε σε άσκοπες ερωτικές καταστάσεις. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί καθώς οι δύο εκλείψεις, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με λάθη του παρελθόντος που θ; ζητήσουν λύσεις.
Ερωτικό διάστημα: 08-11 Μαρτίου

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τοξότης: Ο αυθορμητισμός σας θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είσαστε κάτω από την εύνοια πολλών αστρολογικών όψεων, για όλον τον Μάρτιο. Να περιμένετε μεταξύ 10-19/03, ευχάριστες εκπλήξεις. Φλέρτ- διασκέδαση και δημιουργικά σχέδια θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία και θα σας βάλουν στο παιχνίδι του έρωτα.
Ερωτικό διάστημα: 04-10 Μαρτίου

Αιγόκερως: Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με τον εαυτό σας, αν τελικά επιθυμείτε να γεμίσετε και την ερωτική σας ζωή. Το κλίμα αυστηρότητα που σας διακατέχει σαν ζωδιο, θα μετριαστεί και θα επιτρέψετε πια άτομα που τα γοητεύετε, να σας πλησιάσουν πιο εύκολα.
Ερωτικό διάστημα: 05-08 Μαρτίου

 

Υδροχόος: Ακολουθήστε το ένστικτο σας. Η πλανητική συμμαχία – Αφροδίτης – Ερμή, από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου θα σας δείξει τελικά πιο είναι το σωστό άτομο για εσάς. Οι εντάσεις και οι υπερβολές του παρελθόντος, έχουν λήξει, και τώρα μπορείτε να απολαύστε τον έρωτα.
Ερωτικό διάστημα: 11-15 Μαρτίου

Ιχθείς: Αναζητήστε την αιτία της μοναξιάς σας και θα βρείτε ότι τελικά ευθύνεστε μόνο εσείς. Όλα τα άστρα σας ευνοούν για τον Μάρτιο για να βρείτε το ιδανικό ταίρι, που θα σας συμπληρώσει το μυαλό και την καρδιά. Τα εργασιακά σας επίσης θα έχουν σταθερή άνοδο.
Ερωτικό διάστημα: 09-14 Μαρτίου