Μάρτιος και σχέσεις. Προβλέψεις Διαρκείας για όλα τα ζώδια

Μάρτιος και σχέσεις. Προβλέψεις Διαρκείας για όλα τα ζώδια

Ο μήνας Μάρτιος γαρ εγγύς. Ο πιο ενθουσιώδης μήνας του έτους, αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από όλα τα ζώδια. Ο δύσκολος Χειμώνας αποχωρεί και μαζί αφήνει στην λήθη όλα αυτά τα άσχημα και τα ευτράπελα, που συντελέστηκαν σε επίπεδο συναισθημάτων – συντρόφων και γενικά σχέσεων.

Οι αστρολογικές όψεις των γρήγορων πλανητών, ωθούν τους εκπροσώπους τους αστρολογικού κόσμου, να ανασυγκροτήσουν τις δυναμικές τους, και να κάνουν την τελική τους προσπάθεια, προς αυτούς που αγαπούν… αλλά και αυτά που επιθυμούν να περισώσουν.

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός: Σίγουρα είστε το παιδί της Άνοιξης και για αυτό το χρονικό διάστημα που τα άστρα σας ευνοούν εσείς μπορείτε πραγματικά να κάνετε την ανατροπή σας, σε υποθέσεις αισθηματικών, ακόμη και χωρισμών. Από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου θα έχετε ειδήσεις αλλά και προσκλήσεις από το παρελθόν έτσι ώστε να διευκρινίσετε τυχόν εκκρεμότητες και απορίες και να προχωρήσετε με νέες προοπτικές. Το χρήμα και η υλική άνεση, σας οδηγούν σε ταξίδια και αγορές.
Love Status: ***/**

Ταύρος: Κρατήστε στο στόμα σας κλειστό και απλά ακούστε όλα αυτά που έχουν να σας προτείνουν. Οι μέρες με μια Αφροδίτη και τον Ερμή που σας δίνουν την καλύτερη τους ενέργεια, μπορούν να σας λύσουν αισθηματικές καταστάσεις, και χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο από την δική σας πλευρά. Είσαστε και κάτω από μια καλή όψη του Δία, που σε αγωνίες οικονομικές – επαγγελματικές θα δοθεί τέλος.
Love Status: ***/**

Δίδυμοι: Δυσκολίες, ανατροπές τέλος. Δεν είστε εσείς για στατικές καταστάσεις. Ο νέος μήνας, έχει μια σειρά από γεγονότα που ακουμπούν τα αισθηματικά σας που πρέπει είτε, να ξεκαθαρίσουν, πια οριστικά από το παρελθόν, είτε να τερματιστούν. Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, θα είναι πολλές οι συζητήσεις που θα ανοίξουν και εκεί θα ακουστούν από όλα τα συμβαλλόμενα μέλη οι μεγάλες αλήθειες. Όπως και να έχουν τελικά τα πράματα, μην επιτρέψετε σε κανέναν να μπει ανάμεσα σας. Εύνοια μεγάλη σε αγορές και επιχειρηματικά ξεκινήματα.
Love Status: **/***

Καρκίνος: Το πρόσωπο σας θα φωτιστεί μέσα από προτάσεις που θα σας έρθουν ξαφνικά από τον άνθρωπο σας και θα μιλούν για το άμεσο μέλλον σας. Οι αστρολογικές όψεις του Δία και του Ποσειδώνα σας βοηθούν να ολοκληρώσετε την αισθηματική σας ζωή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέσα σε όλα αυτά, θα έχετε την πρακτική βοήθεια, από τους γνωστούς και τα οικογενειακά σας περιβάλλοντα. Εργασία και νομικά θέματα, πια έρχονται στην φάση της ολοκλήρωση – δικαίωσης.
Love Status: *****

Λέων: Είναι ένας μήνας, που από την πρώτη ημέρα του, θα σας δώσει ευκαιρίες αλλά και δυναμική για να αποφασίσετε όλα αυτά που τόσο καιρό σκεφτόσασταν και αναλύατε με τον σύντροφο σας. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου θα μπορέσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να δεσμευτούν, παντρευτούν και όχι μόνο. Πολλοί προς χάριν της αγάπης, θα μετοικήσουν, θα αλλάξουν επάγγελμα….γενικά θα κάνουν θυσίες.
Love Status: ****/*

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Σίγουρα δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση, με όλα αυτά τα περίεργα και δύσκολα που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Η Άνοιξη είναι μια εποχή που όλα πια θα πρέπει να συζητηθούν με ανοιχτά χαρτιά. Μπορεί το ταίρι σας, να μην είναι έτοιμο για πιο σοβαρές δεσμεύσεις, όμως και εσείς έχετε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας. Μέχρι τότε σίγουρα ενεργοποιηθείτε με τα εργασιακά – περιουσιακά σας θέματα.
Love Status: ***/**

Ζυγός: Μέχρι την πανσέληνο του Μαρτίου, στα χέρια σας θα έχει έρθει μια ισχυρή – σοβαρή πρόταση για επανασύνδεση από το παρελθόν, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Σίγουρα αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να το ψάξετε λίγο πιο βαθιά μέσα στην καρδιά σας. Αυτοί που έχουν προχωρήσει, καλό θα ήταν να μην κάνουν πειράματα με την στρωμένη ζωή τους. Σε όλη αυτήν την υπερκινητικότητα, θα έρθουν και χρήματα, που ήδη έχουν καθυστερήσεις.
Love Status: *****

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Η εποχή του Ιχθύ, είναι υπέρ σας. Από τις πρώτες 2 εβδομάδες του νέου μήνα, θα έχετε σωρεία καλών ειδήσεων που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πια δικαιωμένοι, με τις επιλογές σας. Ο άνθρωπος σας έχει πολλά κατά νου να σας προτείνει μέχρι το τέλος της Άνοιξης, όπου και θα μπορέσετε να πάτε την σχέση σας πιο κάτω. Μέσα σε όλα αυτά θα υπάρξουν και καλύτερες εξελίξεις σε υποθέσεις οικονομικών και νομικών ζητημάτων.
Love Status:***/**

Τοξότης: Εσείς είσαστε απόλυτα επικεντρωμένοι σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Δεν έχετε χρόνο ή διάθεση, για την προσωπική σας ζωή. Αυτό μέσα σε αυτήν την καλή – νέα περίοδο, θα αλλάξει άρδην. Νέος έρωτας θα εισέλθει στην ζωή σας, και θα σας κάνει να πιστέψετε και πάλι στην αγάπη και τα όποια καλά την ακολουθούν. Είστε το ζώδιο επίσης, που μέσα στους επόμενους 2 μήνες, θα έχει και τις περισσότερες επανασυνδέσεις και γάμους.
Love Status: ****/*

zwdia

Αιγόκερως : Μπορείτε να ανοίξετε την αγκαλιά σας, και να υποδεχτείτε έναν καινούργιο έρωτα που τον έχετε ζητήσει από το σύμπαν. Μέχρι την πανσέληνο του Μαρτίου, πολλά θα έχουν αλλάξει προς το θετικότερο, και μέσα σε σχέσεις που τα ταίρια είχαν απομακρυνθεί ή τσακωθεί. Μέσα σε όλα αυτά, θα υπάρξουν και εξελίξεις σε υποθέσεις εργασίας, σπουδών που είχαν παραμείνει στάσιμες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, πολλά τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, που θα ανεβάσουν την ψυχολογία.
Love Status:*****

Υδροχόος: Τώρα που η Άνοιξη έρχεται, όλα τα ζώδια του αέρα έχουν την τιμητική τους, και σε κάθε τομέα. Δώστε παραπάνω σημασία στις ευκαιρίες που θα σας έρθουν από την μεριά του παρελθόντος σας, και που ζητούν ευκαιρίες για σμίξιμο συναισθημάτων υπό νέους όρους και καλύτερες προϋποθέσεις. Υπάρχουν και πολλά σε επίπεδο επαγγελματικών, που θα χρειαστεί να είστε πια πιο προσεχτικοί, αν θέλετε άμεσα να έχετε υλική σταθερότητα.
Love Status: ***/**

Ιχθείς: Λάμπετε, έχετε την καλύτερη δυνατή διάθεση κα μια σωρεία, από ευκαιρίες και καλά σας περιμένουν από τις πρώτες κιόλας ώρες του νέου μήνα. Σχέσεις που είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, επιτέλους θα ισορροπήσουν και μέσα από την βοήθεια και την υποστήριξη από τα οικεία σας περιβάλλοντα. Αρραβώνες, γάμοι και συγκατοικήσεις είναι στο μενού των ημερών. Το χρήμα και οι επαγγελματικές ευκαιρίες, θα έρθουν από την νέα σελήνη και μήνα Μαρτίου και μετά.
Love Status:*****

Μάρτιος και σχέσεις. Προβλέψεις Διαρκείας για όλα τα ζώδια