Μεγάλο Ερωτικο ΤαρωΣκόπιο-Ιούλιος

taro-tsigganiki-katastrwsi

Μεγάλο Ταρω-σκόπιο Ιουλίου ‘16

Ο καινούργιος μήνας θα ξεκινήσει με ποικίλες ανατροπές, σε όλα τα ζώδια. Στατικές σχέσεις θα αναθερμάνουν τα συναισθήματα, και θα προχωρήσουν ίσως και ένα βήμα παρακάτω. Μοιραίοι έρωτες για τους ελεύθερους αλλά και ισχυρές επανασυνδέσεις για τους χωρισμένους συντρόφους.

Κριός: Ο Αρχιερέας – Το Τρία των Πεντάκτινων
Τρέχετε να προλάβετε να μην τελειώσει αυτό το καλό χρονικό διάστημα. Οι μέρες μέχρι τις 29-06, είναι ίσως και οι πιο ευνοϊκές για να απομακρύνετε οριστικά από την ερωτική σας πραγματικότητα άτομα και καταστάσεις που μόνο σας καθυστερούν. Αυτό θα μπορούσε να είναι η ολοκλήρωση ενός διαζυγίου, ο χωρισμός από μια σχέση, ή και η εξομολόγηση μιας αγάπης στο άτομο που ενδιαφέρεστε
Ερωτική πολιορκία από ζώδια του Νερού

 

Ταύρος: Ο Αυτοκράτορας – Το Τέσσερα των Ράβδων
Οι ματιές που ρίχνετε στο παρελθόν και η αγωνία που υπάρχει στην καρδιά σας, σας δημιουργούν μια άσχημη ψυχολογία που όμως θα πρέπει να λήξει. Άτομα τα οποία σκέφτεστε πιθανόν να σας προσεγγίσουν το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, και να προσπαθήσουν να σας ζητήσουν μια ακόμη ευκαιρία. Μην κάνετε όμως αυθόρμητες κινήσεις θα ήταν λάθος. Ίσως και να φανείτε δεδομένοι.
Ερωτική πολιορκία από ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Η Αρχιέρεια – Ο Άσος των Πεντάκτινων
Υπάρχουν πάρα πολλοί έξοδοι ‘ κινδύνου’, για την δική σας περίπτωση. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την γενναία απόφαση, να μείνετε μόνοι σας. Ανήκετε στην κατηγορία των ατόμων, που δεν αισθάνονται την μοναξιά τόσο έντονα όσο οι υπόλοιποι. Θα δείτε ότι στην πρώτη εβδομάδα του μήνα, αυτοί που πραγματικά σας θέλουν θα σας προσεγγίσουν οικειοθελώς.
Ερωτική πολιορκία από ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος: Ο Τρελός – Το Δύο των Σπαθιών
Μιλάτε για όλα και είστε και έτοιμοι να βάλετε νερό στο κρασί σας. Αυτό δεν θα σας κάνει όμως αρεστούς στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αντιθέτως θα δείξετε πολύ δοτικοί και θα χαθεί η ουσία. Αυτοί που είναι δε σκέψεις για απομάκρυνση – χωρισμό από πρόσωπα που τελικά δεν τους γοητεύουν, ίσως και να το ξανασκεφτούν.
Ερωτική πολιορκία από ζώδια του Νερού

Λέων: Ο Γητευτής – Το Έξι των Κυπέλλων
Έχετε ήδη πάρει τις τελικές σας αποφάσεις. Επιθυμείτε πια να περάσετε ένα ιδανικό Καλοκαίρι με τον άνθρωπο σας. Αυτό θα σας φέρει και πολύ πιο κοντά, σε σκέψεις για δεσμεύσεις. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών σας δίνουν εύνοια, σε οικονομικά ζητήματα που μπορούν αν συμπαρασύρουν και την αισθηματική σας ζωή.
Ερωτική πολιορκία από ζώδια της Φωτιάς

Παρθένος: Ο Ήλιος – Το Εφτά των Ράβδων
Διανύετε μια καταπληκτική φάση ζωής, που όλα κινούνται μόνο με τους δικούς σας ρυθμούς. Το άτομο της καρδιάς σας έχει συμμαχήσει πια με εσάς και όλους δείχνουν να οδεύουν, προς την ολοκλήρωση. Η μικρή μερίδα Παρθένων που είναι ακόμη μόνοι τους, μέχρι την νέα σελήνη του Ιουλίου θα ενταχθούν, σε νέες παρέες που ίσως και να τους αποδώσουν και έναν έρωτα τρελό!
Ερωτική πολιορκία από ζώδια του Νερού

Ζυγός: Ο Κόσμος – Το Εννέα των Σπαθιών
Η πίστη που έχετε στον εαυτό σας, είναι και αυτό που σας κρατάει την ψυχολογία σε εγρήγορση. Οι Ζυγοί που έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλήξουν ευχάριστα τον σύντροφο τους. Από τις 02 Ιουλίου, και μετά αυτοί που θα ταξιδέψουν θα βρεθούν σε έναν κλοιό από καινούργια πρόσωπα, και που ίσως να ξεκινήσει και μια ερωτοφιλία.
Ερωτική πολιορκία από ζώδια της Γης

Σκορπιός: Το Άρμα – Το Οχτώ των Κυπέλλων
Είσαστε πολύ στρεσαρισμένοι, καθώς έχετε αναλάβει να λύσετε όλα τα προβλήματα και αντιξοότητες που έχετε ανακύψει μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών σας δίνουν την πυγμή, ακόμη και να φύγετε οριστικά από σχέσεις που δεν σας καλύπτουν συναισθηματικά. Οι Σκορπιοί που είναι μόνοι τους, θα περάσουν το υπόλοιπο του Καλοκαιριού με τις παρέες τους.
Ερωτική πολιορκία από ζώδια του Νερού

Τοξότης: Ο Τροχός της Τύχης – Το Τρία των Σπαθιών
Κυνηγάτε τον έρωτα. Οι Τοξότες που αυτήν την εποχή είναι μόνοι τους, να είναι προετοιμασμένοι, καθώς ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα φέρει τις ανατροπές στον αισθηματικό τομέα. Αυτοί που έχουν χαθεί – χωρίσει, θα έχουν ευκαιρίες επανασυνδέσεις, όσοι είναι μόνοι … νέος έρωτας θα τους πάρει από το χέρι, και αυτοί που έχουν βρει τον άνθρωπο τους, θα κάνουν και το επόμενο βήμα, από το Φθινόπωρο.
Ερωτική πολιορκία από ζώδια της Γης

Αιγόκερως: Οι Εραστές – Το Δέκα των Κυπέλλων
Είστε οι καλύτεροι του ζωδιακού κύκλου. Έχετε πολύ κόσμο γύρω σας που μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση, εσάς των ελεύθερων. Οι γήινοι που είναι απογοητευμένοι τελικά με την αισθηματική τους ζωή, θα πάρουν καθοριστικές αποφάσεις, μέσα στην εποχή του Καρκίνου. Αυτοί που θα ταξιδέψουν, για να βρουν τον σύντροφο τους, ίσως και τελικά να αντιληφθούν, κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα τους δυσαρεστήσουν.
Ερωτική πολιορκία από ζώδια της Φωτιάς

Υδροχόος: Η Δύναμη – Το Έξι των Κυπέλλων
Έχετε οργανώσει τα πάντα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Διακοπές, δεσμεύσεις και εργασιακά, είναι στα πόδια σας. Μπορείτε μέσα στον Ιούλιο να κάνετε πια και το επόμενο βήμα σε πολλούς τομείς. Αυτοί που σκέφτονται να αλλάξουν πόλη ή έστω και χώρα για έναν μεγάλο έρωτα, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε βάθος χρόνου θα δικαιωθούν.
Ερωτική πολιορκία από ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Η Δικαιοσύνη – Το Οχτώ των Ράβδων
Μικρές δυσκολίες και καθυστερήσεις σας εκνευρίζουν. Αισθάνεστε και μόνοι σας, σε όλα αυτά. Αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε ότι σιγά – σιγά μέσα στον Ιούλιο όλα κινούνται προς την δική σας πλευρά. Σύντροφοι που είναι σε διάσταση, θα ξαναβρούν τα κοινά τους πατήματα αλλά και οι ελεύθεροι, θα πλησιαστούν από ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.
Ερωτική πολιορκία από ζώδια του Νερού