Μεγάλο Ταρω σκόπιο Νοεμβρίου 2015

tarw-krisi

          Μεγάλο Ταρω σκόπιο Νοεμβρίου 2015

 

αστρολογια Νοεμβρίου 2015 : Όλος ο Νοέμβριος θα είναι ένα ταξίδι! Πολλές οι δύσκολες όψεις μεταξύ 10-13/11, που θα δώσουν μια τάση μελαγχολίας στα ζωδια του αέρα. Στην αλλαγή του ζωδίου στις 22-23/11, πολλά θα αποκαλυφτούν, και πιθανόν παλιοί έρωτες, να ξαναζωντανέψουν.

 

ζωδια – Κριός :  καρτα ταρω : Το Τρία των Άσων : Η εσωτερική σας δύναμη θα είναι αυτή θα σας δώσει την λύση στην προσωπική σας ζωή. Οι περισσότεροι Κριοί…. θα στρέψουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον σε νέα πρόσωπα, που ίσως να ανήκουν και στον κοινωνικό – εργασιακό τους χώρο. Οι δεσμευμένοι με την νέα σελήνη, θα βρουν την δύναμη να ισορροπήσουν τα κακώς κείμενα της σχέσης τους.

Ερωτικές ημέρες:  05  και 11 Νοεμβρίου

zodia-taro-45

Τυχερό νούμερο: 08

 

ζωδια – Ταύρος : καρτα ταρω : Ο Αυτοκράτορας: Η μόνη λύση είναι να μιλήσετε ανοιχτά. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό, θα σας σώσει την ευκαιρία να δείτε πιο καθαρά τα συναισθήματα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αν τελικά σας, έχει μείνει μόνο μια συνήθεια και η οικειότητα, δράστε άμεσα. Η τύχη δεν σας εγκαταλείπει μέχρι και τα τέλη αυτού του μήνα.

Ερωτικές ημέρες: 08 και 19 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 10

 

ζωδια – Δίδυμοι : καρτα ταρω : Οι Εραστές: Μια καταπληκτική περίοδος για να ανακαλύψετε τα κρυφά σας χαρίσματα!  Σαφώς και αυτοί που έχουν βάλει στόχο την δέσμευση θα το πετύχουν.  Οι όψεις του Κρόνου, απέναντι σας, ευτυχώς θα είναι ενισχυτικές μέχρι τις 24/11, όπου και μπορείτε να οργανωθείτε περισσότερο. Οι ελεύθεροι, θα τύχουν γνωριμιών, που έχουν ξαναέλθει στο παρελθόν…!

Ερωτικές ημέρες: 10 και 21 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 01

 

ζωδια – Καρκίνος : καρτα ταρω : Το Δέκα των Πεντάκτινων: Υπάρχει μια σύνδεση του παρελθόντος με το στατικό παρόν σας. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας, που θα σας βοηθήσει, ιδίως μετά τις 08, να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Αυτοί που έχουν ακόμα καρφωμένοι το βλέμμα, σε μια εκκρεμή υπόθεση, θα χρειαστεί πια, να την ξεπεράσουν…καθώς δεν υπάρχουν ελπίδες για επανασύνδεση. Ελάτε στο τώρα…έστω και μόνοι…αλλά ήρεμοι!

Ερωτικές ημέρες:  07 και 18 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 02

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Λέων : καρτα ταρω : Το Άρμα: Παρατηρήστε το τι συμβαίνει γύρω σας. Σίγουρα αυτό που αντιλαμβάνεστε δεν σας ικανοποιεί. Οι Λέοντες άνω των 45 ετών, θα πάρουν σκληρές αποφάσεις…και θα δώσουν τέλος σε σχέσεις που πια δεν αποδίδουν ασφάλεια και σιγουριά. Αυτοί που έχουν μείνει καιρό μόνοι, θα προσθέσουν στην ζωή τους νέες γνωριμίες.

Ερωτικές ημέρες: 14 και 23 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 03

 

ζωδια – Παρθένος : καρτα ταρω :  Ο Μάγος:  Ο αυθορμητισμός σας, για την εποχή του Σκορπιού, και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 22/11, θα πρέπει να περιοριστεί. Άπειρες οι καινούργιες επαφές και οι παλαιότερες γνωριμίες που θα σας ξαναπλησιάσουν, με απώτερο σκοπό, να σας κατακτήσουν. Δώστε χρόνο και χώρο, και διαλέξτε με προσοχή.

Ερωτικές ημέρες: 18 και 24 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 04

 

ζωδια – Ζυγός : καρτα ταρω : Το Πέντε των Κυπέλλων : Επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη στην ερωτική σας πραγματικότητα. Οι επιλογές σας σε πρόσωπα έχουν τάση αντιγραφής.  Ο  μήνας του Σκορπιού, δίνει ένα ερέθισμα παραπάνω, να ψάξετε τι ακριβώς αρέσει σε εσάς, και όχι να δέχεστε ότι σας σερβίρουν. Η κίνηση της Αφροδίτης επάνω σας, δίνει μια πιο προσεχτική ματιά στο πρόσφατο παρελθόν…που ίσως και να φέρει κοντά σας παλιά γνωριμία…που της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ερωτικές ημέρες: 17 και 30 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Σκορπιός : καρτα ταρω : Το Δύο των Σπαθιών: Είσαστε προκατειλημμένοι και φοβάστε τα πάντα και τους πάντες. Ο μήνας σας όμως, δεν θα πρέπει να πάει χαμένος. Δώστε ευκαιρίες πρώτα στον εαυτό σας, και μετά στους υπολοίπους, για σοβαρό διάλογο, που μπορεί να φωτίσει τα λάθη του προηγούμενου καιρού…και τα λύσει οριστικά. Οι αδέσμευτοι, έχουν τύχη σε φρέσκιες παρέες και ερωτικές περιπέτειες…προσωρινές!

Ερωτικές ημέρες: 18 και 20 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 03

 

ζωδια – Τοξότης : καρτα ταρω : Η Αρχιέρεια: Είσαστε στο απόγειο σας αυτές τις ημέρες. Οι περισσότεροι πλανήτες κάνουν θετικές όψεις στο ζωδιο σας, και αυτό δίνει μια περισσή δυναμική για να ολοκληρώσετε θέματα που μένουν εκκρεμή…ίσως και μήνες Τολμήστε,  μιλήστε διεκδικήστε και πάρτε αυτό τελικά που σας αξίζει. Αυτό πιθανόν να σημαίνει και ένα διάστημα συνειδητής μοναξιάς.

Ερωτικές ημέρες: 02 και 26 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 06

 

ζωδια – Αιγόκερως : καρτα ταρω : Το Αστέρι: Δυναμικά θα μπει ο καινούργιος μήνας για όλους τους Τοξότες. Τα αστρολογικά είναι καλά και δίνουν την εύνοια τους, μετά τις 03/11, για εξελίξεις σε θέματα ερωτικών και οικογένειας. Αυτοί που προγραμματίζουν δεσμεύσεις μέσα στο έτος, θα έχουν την τύχη να βρουν ευκολίες και πρακτική υποστήριξη, για να συνεχίζουν τα πλάνα τους.

Ερωτικές ημέρες:  08 και 19 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Υδροχόος : καρτα ταρω : Το Εφτά των Σπαθιών: Η ιδέα της δέσμευσης τριγυρίζει όλο και περισσότερο μέσα στο λαβυρινθώδες μυαλό σας. Αν τελικά έχετε βρει, αυτό που σας συμπληρώνει…τολμήστε το. Όσοι ζουν κάτι μέτριο, θα έχουν την ευκαιρία…να το απομακρύνουν από την καθημερινότητα τους. Μια προσοχή στις 11-11, με την νέα  σελήνη. Ένοχα ερωτικά  μυστικά αποκαλύπτονται για αυτούς που παίζουν ερωτικά παιχνίδια.

Ερωτικές ημέρες: 23 και 27 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 07

 

ζωδια – Ιχθείς :  καρτα ταρω : Ο Ήλιος: Καταπιέζεστε…και το ξέρετε! Η ζωδιακή σας ταυτότητα δεν επιτρέπει τα ημίμετρα. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και πάρτε από κοινού, μέσα σε αυτόν τον μήνα, τις αποφάσεις. Αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα…μόνοι, θα ήταν λάθος να σκεφτούν άτομα του παρελθόντος. Στην αλλαγή του ζωδίου στις 23/11, πολλά νέα πρόσωπα θα σας πλαισιώσουν και θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία στα ύψη.

Ερωτικές ημέρες:  15 και 21 Νοεμβρίου

Τυχερό νούμερο: 05