Νέες αγάπες για τους ελεύθερους τον Φεβρουάριο

taro-zilia

Νέες αγάπες για τους ελεύθερους τον Φεβρουάριο

Ο νέος μήνας εισέρχεται με μια Αφροδίτη, σε ένα γήινο ζωδιο, που αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλα πια …για τα περισσότερα ζωδια, θα τακτοποιηθούν σε επίπεδο προσωπικής ζωής. Πολλές οι ευκαιρίες που θα δοθούν μέχρι τις 08/02-16, σε παλιές υποθέσεις, που χάθηκαν και τώρα θα επανεμφανιστούν, για να βρουν τις τελικές λύσεις της επανασύνδεσης ή του τελικού χωρισμού.

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός – Οι αστρολογικές συνθήκες σας ευνοούν πάρα πολύ, μέσα στον καινούργιο μήνα για να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά, ποιοι είναι αυτοί που τελικά μπορείτε να εμπιστευτείτε, και ποιοι όχι. Πολλά τα ξεκαθαρίσματα σε κοινωνικό και ερωτικό επίπεδο, που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για ποιοτικές γνωριμίες …πριν λήξει ο μήνας.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 25/03, 01/04, 20/04

zodia-taro-45

Ταύρος – Είσαστε κάτω από την εύνοια του Δία, όλα τα γήινα ζωδια. Από τις 08/02, η νέα σελήνη θα δώσει το κίνητρο και την δυναμική για ξεπεραστούν φοβίες και εμμονικές μνήμες – σκέψεις παλιάς αγάπης. Πολλές οι ξαφνικές γνωριμίες – κεραυνοβόλοι έρωτες. που θα πέσουν στα μονοπάτια σας και θα δοκιμάσουν τις ερωτικές σας αντοχές!
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι :29/04, 08/05, 15/05

Δίδυμοι – Θα αλλάξετε, ευτυχώς φιλοσοφία, αυτόν τον μήνα σε οτιδήποτε αφορά την ερωτική σας ζωή γύρω από αυτήν. Οι αρνητικές εξελίξεις σε ένα ρομαντικό θέμα, που έρπει αυτήν την περίοδο, θα σας αναγκάσουν να το τερματίσετε, αφήνοντας χώρο για την επόμενη και ιδιαίτερη κατάκτηση σας, που είναι κοντά.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 28/06, 04/06, 19/06

Καρκίνος – Συνήθως οι πράξεις σας δεν συμβαδίσουν με τα λόγια σας. Ο κυβερνήτης σας στις 08/02, σας αφήνει ελεύθερους και πολλές υλικές ευκολίες να ψάξετε, στους δικούς σας χρόνους, κάτι νέο και καλύτερο από τις παλιότερες σας επιλογές. Οι σοβαρές προσφορές θα είναι πολλές σίγουρα και όχι μόνο.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 27/06, 02/07, 14/07

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων – Θα υπάρξει ένταση και σύγκρουση με το παρελθόν, που θα οδηγήσει σε μοιραίες αποφάσεις. Κανένας Λέοντας, δεν θα δεχτεί να παραμείνει μέσα σε σχέσεις που δεν τους αποδίδουν, αυτά που ο ίδιος θεωρεί βασικά. Οι μέρες στα μέσα του Φεβρουαρίου, βάζουν τους πάντες και τα πάντα, στην κανονική τους διάσταση.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 28/07, 09/08, 17/08

Παρθένος – Έχει χαραχτεί η πορεία… στον αισθηματικό σας τομέα. Η καταστρατήγηση του προσωπικού σας χρόνου και χώρου, από άτομα που δεν σας σέβονται, θα παύσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αναμφισβήτητα ο νέος μήνας θα σας φανερώσει πολλά, που πρέπει να διορθώσετε πρώτα σε εσάς, κάτι όμως που θα σας ανανεώσει.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 25/08, 30/08, 03/09

Ζυγός – Η επιθυμητή έκβαση ενός μεγάλου έρωτα…δεν θα γίνει πραγματικότητα. Παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες σας, κάτι ακόμη λείπει. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε κάτι μάταιο. Οι κοινωνικές σας συναλλαγές μέχρι τις 22/02, θα σας παρουσιάσουν νέα άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας….και που μπορούν να γοητεύσουν το δύσκολο πνεύμα σας.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 24/09, 12/10, 18/10

Σκορπιός – Αυτό τον μήνα θα περάσετε πολύ όμορφα με ανθρώπους και δραστηριότητες. Ο Άρης, σας έχει βάλει σε μια υπερκινητικότητα, για να μην σκέφτεστε τα άσχημα του παρελθόντος, και σίγουρα, να μην τα αποζητήσετε και πάλι. Μέσα από αυτές τις δράσεις, καινούργια αγάπη θα παρουσιαστεί, που εν αρχή θα σας παιδέψει.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 25/10, 05/11, 10/11

Τοξότης – Πολλές οι ανησυχίες που έχετε, για την άδεια σας ερωτική ζωή. Πολλές και οι συμπτώσεις και οι συναντήσεις με παλιές γνωριμίες, που έχουν την αστρολογική εύνοια, μετά τις 10/02-16, να ανθίσουν. Ώριμες πια και οι σκέψεις για να τραβήξετε μια οριστική διαγραφή και σε άτομα, που υπάρχουν στον παρόν σας και μόνο σας καθυστερούν.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 26/11, 30/11, 06/12

Αιγόκερως – Πολλές από τις άλυτες προσωπικές σας υποθέσεις, θα καταφέρετε μέσα στον ερχόμενο μήνα, να βάλετε σε μια σειρά. Οτιδήποτε υπάρχει στο παρελθόν σας, θα αντιληφθείτε ότι δεν είναι αρκετό και ικανό για να σας κρατήσει. Οι μέρες του Υδροχόου – Ιχθύ, είναι άκρως ερωτικές για όσους θα ψάξουν για κάτι νέο και διαφορετικό.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 26/12, 31/12, 08/01

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος – Πολλές οι τρίτες υποθέσεις που σας απασχολούν και σας απομακρύνουν, από την επίτευξη σκοπών, που ακουμπάνε στην προσωπική σας ζωή. Πολλά και τα ζητήματα που ακόμα έχετε σε εκκρεμότητα, με το ανοιχτό παρελθόν σας. Όλος ο Φεβρουάριος, θα σας προβάλει λύσεις που μπορούν να σας απομακρύνουν από τις μετριότητες.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι :26/01, 02/02, 14/02

Ιχθείς – Έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τον ερωτικό σας δυναμισμό, και ιδιαίτερα από τις 19-02, που έχετε και την εύνοια του Ήλιου. Παλιές συναισθηματικές επενδύσεις.. .που είχαν όμως πολλά σκαμπανεβάσματα, θα έρθουν στο προσκήνιο για να λυθούν πια οριστικά. Οι νέοι έρωτες καιροφυλαχτούν, για να σας κατακτήσουν.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 23/02, 09/03, 17/03