Νεα Σεληνη – Μην ανάβετε aircondition στην Αγάπη

zygos-kai-feggaria

Νέα Σελήνη-Μην ανάβετε aircondition στην Αγάπη

Στις 05 Ιουνίου συντελείται το φαινόμενο της νέας Σελήνης στις 06:00, (14ο,53’), στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Επηρεάζει όλα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς. Ανατροπές σε αισθηματικό επίπεδο, θα ξεκινήσουν από τώρα και θα εξελιχτούν μέχρι τα τέλη του μήνα, όπου και θα φανερώσουν το τελικό τους αποτέλεσμα.

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 05/01, 05/01, 30/1, 06/02, 10/02, 15/03, 17/04, 26/04, 06/05, 20/05, 04/06, 01/07, 09/07, 17/07, 03/08, 26/08, 02/09, 17/09, 11/10, 14/10, 05/11, 22/11, 10/12, 19/12, 23/12

 

και οι κάτωθι συνδυασμοί:

zodia-taro-45

Κριός με ωροσκόπο Ταύρο
Ταύρος με Άρη σε ανάδρομη πορεία
Καρκίνος με ωροσκόπο Λέοντα
Λέων με Αφροδίτη σε Παρθένο
Παρθένος με ανάδρομο Κρόνο
Ζυγός με ωροσκόπο σε υδάτινο ζώδιο
Σκορπιός με σελήνη σε σύνοδο με Αφροδίτη
Τοξότης με ανάδρομο Άρη
Αιγόκερως με ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο
Ιχθείς με στέλιουμ σε αέρινο ζώδιο

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Ο επιθετικός σας χαρακτήρας, δεν θα σας δώσει το αποτέλεσμα που ζητάτε. Και πόσο μάλλον αν αυτό συσχετίζεται με τα προσωπικά σας. Ο κυβερνήτης σας από τον άγριο Σκορπιό, σας αναγκάζει να προβείτε σε πιο έντονες διαμαρτυρίες και απαιτήσεις από τον σύντροφο σας, και μέχρι να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Ερωτική έλξη με ζωδια της Γης

Ταύρος: Η θέση σας ακόμη δεν είναι ξεκάθαρη. Πολλά τα ζητήματα, που σας απασχολούν και εσείς δεν έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις. Η δύναμη και η ζωτικότητα που έχετε εκ ζωδίου, είναι αυτό που ενεργοποιείται με αυτήν την νέα σελήνη και σας δίνει την λύση στους προβληματισμούς σας.
Ερωτική έλξη με ζωδια του Νερού

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Εσείς είσαστε αυτοί που έχετε τα πρωτεία. Το αστρολογικό φαινόμενο, δεν σας αφήνει ανεπηρέαστους. Μπορείτε από την μία πλευρά να καταστρώσετε τα Καλοκαιρινά σας πλάνα, και από την άλλη να προχωρήσετε σε δέσμευση με τον άνθρωπο της καρδιάς σας. Αυτό μπορεί να σας το προλάβει και ο σύντροφος σας!
Ερωτική έλξη με ζωδια της Γης

Καρκίνος: Είσαστε έτοιμοι να κλείστε πάσα εκκρεμότητα με το παρελθόν και σίγουρα πριν έρθει ο Ήλιος μέσα στον ζωδιακό σας οίκο. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να είναι ευαίσθητος και ρομαντικός, αλλά όχι πια υπομονετικός. Σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά και αποφασίστε. Τυχεροί, είναι όσοι αυτήν την εποχή είναι μόνοι τους και αναζητούν κάτι νέο.
Ερωτική έλξη με ζωδια της Φωτιάς

Λέων: Ελαφρύ το κλίμα στις τάξεις των Λεόντων. Έχετε περάσει μια εποχή που όλα σας ταλαιπώρησαν, αλλά στο τώρα είστε έτοιμοι, ίσως και για το καλύτερο Καλοκαίρι της ζωής σας. Όσοι είναι σε σοβαρή σχέση, θα προχωρήσουν σε δέσμευση, και αυτοί που ταλαιπωρούνται με την μοναξιά, θα βρουν το καρμικό τους ταίρι πριν ο Ήλιος εισέλθει στον Καρκίνο.
Ερωτική έλξη με ζωδια του Νερού

Παρθένος: Παραμένετε ουδέτεροι και δεν παίρνετε θέση πια στα τεκταινόμενα της ερωτικής σας ζωής. Έχετε πιθανόν βαρεθεί να ασχολείστε με τα ίδια και τα ίδια και αποτέλεσμα να μην παράγεται. Ενεργοποιηθείτε με τα άλλα κομμάτια της ζωής σας, και το προσωπικό, θα το λύσει ο σύντροφος σας.
Ερωτική έλξη με ζωδια της Γης

Ζυγός: Το στόχαστρο σας έχει κλειδώσει, πάνω σε μια καινούργια γνωριμία που ίσως να είναι και το μοιραίο σας ταίρι. Είσαστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια ερωτική ύφεση. Τώρα που τα αστρολογικά σας ευνοούν, μπορείτε όλα να τα ανατρέψετε.
Ερωτική έλξη με ζωδια του Νερού

Σκορπιός: Η εξόρμηση σας είναι άνευ προηγουμένου. Όλα σας αρέσουν και όλα τα θέλετε. Αν είστε μόνοι σας, τότε κανένα πρόβλημα. Αν είστε σε σχέση, πιθανόν και να αποκτήσετε. Η νέα σελήνη σε όψεις με τον Άρη, σας κάνουν πιο έτοιμους από ποτέ για καθολικές ανατροπές.
Ερωτική έλξη με ζωδια της Φωτιάς

Τοξότης: Δεν πρέπει να διστάζετε να μιλήστε στο ταίρι σας για όλα αυτά που σας απασχολούν και σας αδικούν ενδεχομένως. Οι μέρες με τον Κρόνο να σας έχει κάνει πιο ώριμους, είναι ιδανικές για να σας δώσει τις λύσεις που αποζητάτε. Αυτό μπορεί να είναι και μια κίνηση για επανασύνδεση.
Ερωτική έλξη με ζωδια του Αέρα

Αιγόκερως: Δείχνετε μεγάλη κατανόηση και υπομονή σε όλους αυτούς που σας ταλαιπωρούν. Αυτή η μόνιμη υποχωρητικότητα σας, ίσως να σας καθυστερεί από τους τελικούς σας στόχους. Όσοι είναι σε σκέψεις για επαναπροσέγγιση παλιάς γνωριμίας, θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.
Ερωτική έλξη με ζωδια της Γης

Υδροχόος: Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο, από αυτό που κάνετε και είστε. Το άτομο που ενδιαφέρετε για εσάς, θα βρει το κατάλληλο χρονικό σημείο για να σας πλησιάσει, να σας δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και να σας κάνει τις προτάσεις του. Όλα θα πάνε καλά!
Ερωτική έλξη με ζωδια της Φωτιάς

Ιχθείς: Κάνετε τις συγκρίσεις με το παρελθόν σας. Δεν είναι και τόσο θετική η εποχή για εσάς. Άρα κάντε τις κινήσεις σας, για να αλλάξετε αυτήν την στασιμότητα. Όσοι είναι σε σχέσεις, που τις αντιλαμβάνονται ότι πια δεν υπάρχει επιθυμία για διάσωση συναισθημάτων, θα αποχωρήσουν.
Ερωτική έλξη με ζωδια του Νερού