Νεος Ζωδιακος Κυκλος – Ανάλυση ερωτικων σχεσεων

Νέος Ζωδιακός Κύκλος – ανάλυση ερωτικών σχέσεων

 

Εποχή του Κριού, ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε και ένας νέος ξεκινάει.

Ο Κριός σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου για όλες τις φάσεις της ζωής και δίνει τις ευκαιρίες για αλλαγή και εξέλιξη. Ο δύσκολος μήνας του Μαρτίου με τις δύο εκλείψεις και την κίνηση τόσων πλανητών, τελειώνει, και αφήνει την εμπειρία 12 μηνών, σαν σοφία για αυτήν την νέα εποχή.

 

Κριός: Είσαστε μέσα στο στρατόπεδο σας, μέσα στην ζωδιακή σας εποχή, μέσα στα καλύτερα σας….και το ξέρετε. Πολλές οι ανατρεπτικές εξελίξεις που θα προκύψουν από τις 28/03 και ύστερα, στα αισθηματικά όλων. Υπάρχει μια δυσχέρεια σε γάμους και μακροχρόνιες σχέσεις, οι οποίες θα χρειαστεί να κάνουν μια επανεκκίνηση.
Τυχερή ημερομηνία: 04 Απριλίου
LIFE STATUS: 09/10

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε το κέντρο της προσοχής των άστρων, για όλο το επόμενο διάστημα, αλλά και νέου κόσμου που θέλει να σας πλησιάσει. Πολλά τα ταξίδια, οι μετακινήσεις και οι συσχετισμοί με το εξωτερικό για όσους αντέχουν τις μεγάλες αλλαγές. Οι ερωτικές σχέσεις που έχουν μείνει σε αδράνεια, ίσως ακόμη ξεχασμένες στο παρελθόν, θα έρθουν στο προσκήνιο, με σοβαρές προτάσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 10 Απριλίου
LIFE STATUS: 08/10

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Προφυλάξτε το μυαλό και την καρδιά σας, από άτομα που ίσως και τα ίδιοι δεν ξέρουν τι θέλουν. Οι μέρες του Κριού, ίσως σας ταλαιπωρήσουν με συζητήσεις και συναντήσεις, που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Γύρω στην νέα σελήνη, θα σας φανερωθούν πληροφορίες που θα συμπληρώσουν το παζλ, κάποιας παλιάς ιστορίας του παρελθόντος. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Τυχερή ημερομηνία: 11 Απριλίου
LIFE STATUS: 09/10

Καρκίνος: Έχετε επιβαρύνει πάρα πολύ την διάθεση και την ψυχολογία σας, με το να ζητάτε και να μην λαμβάνετε, με το να κοιτάτε συνεχώς το παρελθόν, και να κάνετε λάθος ερωτικές επιλογές. Αυτά όλα μέσα στην νέα εποχή θα εξαλειφθούν. Ενεργοποιηθείτε γύρω από θέματα, που προάγουν εσάς και που σας ευχαριστούν. Επίσης, αποφύγετε να επιμένετε πάνω σε απαντήσεις, που δεν θέλουν να σας αποδώσουν.
Τυχερή ημερομηνία: 25 Απριλίου
LIFE STATUS: 07/10

Λέων: Το πρώτο ζωδιο, του νέου ζωδιακού κύκλου, είναι πύρινο, και αυτό σαφώς και σας δίνει μια παραπάνω υπεροχή σε αυτά που επιδιώκετε. Πολλές οι ανατροπές σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα, που θα προκύψουν. Μην βιαστείτε να δώσετε λύσεις. Περιμένετε να ολοκληρωθεί το φαινόμενο της Σεληνιακής έκλειψης και της πανσελήνου, και μετά αποφασίστε για τις δράσεις σας. Αυτό ισχύει και για τις επανασυνδέσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 24 Μαρτίου
LIFE STATUS: 09/10

Παρθένος: Η δημιουργική πορεία των προηγούμενων μηνών – εβδομάδων, θα συνεχιστεί και με πιο έντονους και θετικούς ρυθμούς για όλους τους Παρθένους. Υποθέσεις χωρισμών, διαζυγίων και επανασυνδέσεων, ευνοούνται από τις 10/04 και ύστερα, που ο Δίας δίνει απλόχερα τις δυναμικές του, για καλές εξελίξεις. Αύξηση θα δείτε και στα οικονομικά σας, που θα σας τονώσει την ψυχολογία.
Τυχερή ημερομηνία: 29 Μαρτίου
LIFE STATUS: 07/10

Ζυγός: Όλα είναι σε μια αναταραχή. Απομακρυνθείτε από υπερβολές και λάθη, που απλά τα ανακυκλώνετε διαρκώς, λόγω της ανασφάλειας που έχετε, σαν ζώδιο του αέρα που είστε. Οι καλύτερες προοπτικές θα φανερωθούν από τις 29/03, που τα αστρολογικά δεδομένα σας δίνουν μια ώθηση για αλλαγές, στην προσωπική σας ζωή. Πολλές από τις ερωτικές σας επιθυμίες… θα υλοποιηθούν.
Τυχερή ημερομηνία: 17 Μαρτίου
LIFE STATUS: 10/10

Σκορπιός: Η επίτευξη ενός προσωπικού στόχου είναι στα άμεσα πλάνα σας. Ξέρετε τι πρέπει να κυνηγήστε και αυτό σας κάνει πιο ευέλικτους. Θα χρειαστεί να μιλήσετε αυτήν την φορά έξω από τα δόντια, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να ζητήσετε πράξεις και χρονικά όρια. Παλαιότερες εκκρεμότητες θα φανερωθούν, πριν την νέα σελήνη του Απριλίου και θα σας χαροποιήσουν.
Τυχερή ημερομηνία: 31 Απριλίου
LIFE STATUS: 09/10

Τοξότης: Πολλά θέματα που είχαν παγώσει, θα ενεργοποιηθούν στις πρώτες ημέρες του Απριλίου, δίνοντας παράλληλα και τις λύσεις. Οι νέοι έρωτες, θα εξελιχθούν και θα δώσουν βαθύτερα και πιο αληθινά συναισθήματα σε αυτούς που τα αποζητούν. Ο Άρης στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου, σας δίνει πια τις τελικές του μάχες, για να ξανακερδίσει αισθηματικές υποθέσεις, του παρελθόντος, που ακόμη πιστεύετε ότι αξίζουν.
Τυχερή ημερομηνία: 26 Μαρτίου
LIFE STATUS: 08/10

Αιγόκερως: Είναι καλό αυτό το χρονικό διάστημα για αυστηρές ανακοινώσεις. Το θάρρος το έχετε εκ ζωδίου. Το άτομο που σας ενδιαφέρει το έχετε εντοπίσει, άρα το μόνο που μένει είναι να εκφράσετε τα θέλω σας και τι περιμένετε πια ….από αυτήν την σχέση. Αυτοί που αναζητούν ως μόνοι, μια καινούργια δέσμευση θα την βρουν στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, και μέσα από τον εργασιακό τους χώρο.
Τυχερή ημερομηνία: 15 Απριλίου
LIFE STATUS:09/10

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Υδροχόος: Σημαντικός ο νέος ζωδιακός μήνας για εσάς. Είσαστε σίγουρα απογοητευμένοι από τις καθυστερήσεις και τις παρανοήσεις του παρελθόντος. Η ένταση όμως των συναισθημάτων, παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αυτό θα σας δώσει την δύναμη να ξαναπροσπαθήσετε, και αυτήν την φορά να καταφέρετε να πετύχετε, μια επανασύνδεση, εξήγηση, αλλαγή και ολοκλήρωση. Ο Ερμής από την νέα του θέση στον Κριό προσεχώς, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, σε εσάς, του ελεύθερους για κάτι νέα και συναρπαστικό.
Τυχερή ημερομηνία: 20 Απριλίου
LIFE STATUS: 10/10

Ιχθείς: Επιτέλους η πλανητική κινητικότητα απομακρύνετε από τον ζωδιακό οίκο σας. Αυτό σας είχε κάνει και είχατε μείνει στάσιμοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ένα καινούργιο διάστημα, που σίγουρα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Δεν χρειάζεται να φανείτε υποχωρητικοί. Οι ευκαιρίες που θα σας αποδοθούν, αφορούν κατά κύριο λόγο θα αφορούν, την προσωπική σας ζωή. Ευκαιρίες για επανασύνδεση, γάμο και γενικότερα συμπόρευση.
Τυχερή ημερομηνία: 27 Μαρτίου
LIFE STATUS:09/10

tarw-wroskopio-4