Οικονομικά, Χρήμα, Καριέρα, Τύχη τον Μάιο

zygos-kai-xrima

Οικονομικά, Χρήμα, Καριέρα, Τύχη τον Μάιο

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Ο νέος μήνας του Μαίου, η εποχή του Ταύρου, είναι η καλύτερη για αλλαγές και επεκτάσεις σε υποθέσεις οικονομικών και γενικότερα του επαγγέλματος.
Η αίσθηση σταθερότητας, θα δώσει τα κίνητρα και για νέα ξεκινήματα

 

 

 

Ζωδια της Φωτιάς:
Είσαστε οι ισχυροί των ημερών. Σίγουρα οι ανάδρομες κινήσεις τόσων πλανητών, δεν βοηθούν στο γοργές εξελίξεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεσκεπάζουν παρασκήνιο, και θα φωτίσουν τις κρυφές σκιές. Αυτοί που θα ασχοληθούν με επενδύσεις στο εξωτερικό και αγορές μεγάλης αξίας, θα χρειαστεί να είναι διπλά προσεχτικοί με τις υπογραφές, και τα κεφάλαια τους.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 21 Μαίου
Τυχερά νούμερα: 5, 14, 19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζωδια της Γης:

Είσαστε κάτω από την εύνοια ισχυρών πλανητών, και μέχρι τα τέλη του μήνα, πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν. Όσοι ψάχνουν για νέα εργασία μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαίου, θα την βρουν και με προδιαγραφές που θα τους αρέσουν. Αλλαγές πόλης και χώρας, για τους πιο τολμηρούς καλύτερα, να περιμένουν από το Καλοκαίρι και ύστερα. Ήδη τρέχουσες επιχειρήσεις, που είδαν τα έσοδα και την πελατεία να τους εγκαταλείπουν, θα ζήσουν πια με το κλίμα να αλλάζει και να τους αποδίδει τα καλύτερα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 12 και 19 Μαίου
Τυχερά νούμερα: 1, 7, 12

 

Ζωδια του Αέρα
Είσαστε μέσα σε όλα. Η διάθεση των περισσοτέρων εκπροσώπων του Αέρα, είναι στα καλύτερα της, με αποτέλεσμα, το επιχειρησιακό κομμάτι της ζωής τους να εξελίσσεται ραγδαία. Αγορές, επεκτάσεις και καινούργιες συνεργασίες θα αποδώσουν από τα τέλη του Μαίου, και πολύ περισσότερο μέσα στον Ιούνιο… τα μέγιστα σε χρήμα και φήμη. Αυτοί που επιθυμούν μια καινούργια εργασία, με λίγη περισσότερη προσπάθεια θα την έχουν προσεχώς.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17 και 20 Μάιου
Τυχερά νούμερα: 4, 11, 23

Ζωδια του Νερού
Μεταξύ νέας σελήνης του μήνα και πανσελήνου, είναι ένα εξαίσιο χρονικό διάστημα, που θα βρείτε την οικονομική και επαγγελματική σας ισορροπία.
Νέες θέσεις εργασίας θα ανοίξουν για αυτούς που πραγματικά θέλουν και ψάχνουν, και με μόνιμο χαρακτήρα. Στο μικροσκόπιο θα μπουν, παλιές συνεργασίες και οικονομικές διευθετήσεις. Μια ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε και κάτι καινούργιο δικό σας, που σίγουρα θα εξελιχτεί σε γοργούς ρυθμούς.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10 και 18 Μαίου
Τυχερά νούμερα: 3, 9, 12