Οι Κέλτικοι Ρούνοι προμηνύουν για την Άνοιξη

zwdia-tis-gis

Οι Κέλτικοι Ρούνοι προμηνύουν για την Άνοιξη

Η νέα σεζόν είναι ήδη φορτωμένη με θετική ενέργεια, η οποία θα διασκορπιστεί σε κάθε ον και στον τομέα που πάσχει. Η αγάπη αλλά και η υλική άνεση είναι αυτά, που έκαστος θα εισπράξει, και στις δόσεις που του αναλογούν. Μια γενικότερη καλή ψυχολογία υπάρχει στην ατμόσφαιρα, όπου και θα φέρει πολύ κόσμο πιο κοντά.

Αναλυτικά για όλους:

 

Γεννημένοι τον Ιανουάριο- Πέρθρο
Μια σειρά από γεγονότα θα προκύψουν μέσα στον Μάρτιο, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Κάποιος είναι μέσα σε σοβαρές σκέψεις για να σας πλησιάσει. Εσείς που έχετε ήδη φτιάξει την ζωή σας, μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε τις πόρτες.

zodia-taro-45

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο – Οθάλα
Εσείς έχετε πολλά να κάνετε μέσα σε αυτόν τον μήνα. Αυτό που έχει την βασική του αξία είναι να φύγετε από άτομα και καταστάσεις ζωής, που δεν σας πάνε προς τον σκοπό που έχετε ορίσει. Ακόμη και μια σύντομη περίοδος μοναξιάς, μόνο σε καλό θα σα οδηγούσε.

Γεννημένοι τον Μαρτίο – Ουρούζ
Εσείς έχετε μια σειρά από καταστάσεις, να λύσετε και άτομα να συγχρονίσετε. Γενικά έχετε ένα περίπλοκο κάρμα, το οποίο όμως σας κάνει ιδιαίτερα αξιαγάπητους στους περισσοτέρους που σας πλησιάζουν. Σε λίγες εβδομάδες, θα έχετε και την εξέλιξη που ζητούσατε στα αισθηματικά σας θέματα.

Γεννημένοι τον Απρίλιο – Γιάρα
Αυτά που φαντάζεστε, είναι λίγα μπροστά σε αυτά τα καλά και τα τυχερά που σας πλησιάζουν. Εσείς που ζητούσατε την ευκαιρία, να μιλήσετε κα να συναντηθείτε με κάποιο πρώην ταίρι σας, θα τα καταφέρετε. Οι μέρες του πρώτου 15μερού, θα σας ενισχύσουν εκτάκτως με καλύτερα οικονομικά.

Γεννημένοι τον Μάιο – Μπερκάνα
Μια σκέψη υπάρχει στο μυαλό σας και σας έχει γίνει μονομανία. Να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για να πάτε την σχέση σας πιο κάτω, άσχετα αν ακόμη, και το γνωρίζετε, ότι λόγω του παρελθόντος, δεν μπορεί να γίνει. Αυτό ίσως και να πιέσει τις καταστάσεις, και να βγουν λάθος συμπεριφορές.

Γεννημένοι τον Ιούνιο – Κενάζ
Το χαμόγελο είναι και θα παραμείνει στα χείλη σας. Αυτά που ονειρεύεστε είναι στο δρόμο και σας πλησιάζουν. Επιτυχίες στις οικονομικές σας δράσεις, αλλά και δυνατότητα επανασύνδεσης, με ένα δύσκολο ταίρι σας, είναι στο μενού των πρώτων εβδομάδων της Άνοιξης.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γεννημένοι τον Ιούλιο – Ίσα
Υπάρχουν στην αισθηματική σας ζωή, πολλές αισθηματικές εκκρεμότητες που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε. Αυτό σίγουρα είναι μόνο δική σας ευθύνη. Βάλτε τα όρια σας, και μετά απομακρυνθείτε. Άλλωστε ο Μάρτιος, έχει τόσες εκπλήξεις για εσάς, που ούτε να βαρεθείτε …δεν θα προλάβετε.

Γεννημένοι τον Αύγουστο – Μανάζ
Τα ερωτικά σας σκέρτσα, τα έχει καταλάβει ο άνθρωπο σας, και σίγουρα δεν είναι χαρούμενος. Να είστε άκρως προσεχτικοί καθώς, όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Θα αισθανθείτε και εσείς πιο άνετα.

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο – Λανγκουζ
Πολλά τα μυστικά σας που αποκρύπτετε από τον άνθρωπο σας. Να είστε προετοιμασμένοι ότι κάποιος από το παρελθόν σας, που ακόμη έχει ενεργά ερωτικά συναισθήματα για εσάς, θα σας ψάξει. Σκεφτείτε και βρείτε τι τελικά υπάρχει μέσα στην καρδιά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Γεννημένοι τον Οκτώβριο – Τιγουαζ
Οι ευχάριστες εξελίξεις σε κάθε τομέα της ζωής σας, ήδη έχουν εμφανιστεί και εσείς καλείστε να βάλετε τις προσωπικές σας προτεραιότητες. Πολλά και τα φλερτ που θα σας κατακλύσουν, αλλά διαλέξτε μόνο ότι είναι ταιριαστό με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας. Έτσι θα βγείτε κερδισμένοι.

Γεννημένοι τον Νοέμβριο – Ρόιντο
Έχετε αφήσει τις πόρτες τις καρδιάς σας ανοιχτές, και αυτό σαν κατάσταση μόνο σας πληγώνει συνεχώς. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ειλικρινά να κρατήσετε κοντά σας, μόνο αυτούς που θεωρείτε …αλλά και σας έχουν αποδείξει την αληθινή αγάπη προς το πρόσωπο σας.

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο -Φεχού
Αυτά που βλέπετε μπορεί τελικά να μην είναι η πλήρης αλήθεια. Μπορεί το συναίσθημα να σας παρεμποδίζει. Ωστόσο την επόμενη εβδομάδα, θα σας έρθουν κάποιες αποκαλύψεις για την σχέση σας, που σίγουρα θα πρέπει να φιλτράρετε προσεχτικά.