Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Απρίλιο

erwtikes-7314

Οι Κέλτικοι Ρούνοι δίνουν χρησμούς για τον Απρίλιο

Ερωτικές και επαγγελματικές προβλέψεις για τον Απρίλιο

Για τους γεννημένους τον Ιανουάριο: Αλκίζ – Αληθινά συναισθήματα
Ξεκινάτε αυτήν την καινούργια εποχή με γεμάτες τις μπαταρίες, από έναν καλό Μάρτιο μήνα που σας αναζωογόνησε. Οι δεσμευμένοι θα λύσουν τις πηγές των καθυστερήσεων τους και οι αδέσμευτοι, θα τύχουν καινούργιων γνωριμιών, όπου και ίσως κάτι γοητευτικό να τους έλξει την δύσκολη προσοχή… επιτέλους.

 

Για τους γεννημένους τον Φεβρουάριο: Ινγκβάζ – Εδραίωση σχέσης
Άμεσα και στο τώρα ,καλείστε να πάρετε αποφάσεις για την ερωτική σας πραγματικότητα. Οι μέρες μέχρι τις 12/04, σας δίνουν τις μοιραίες ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας τι ακριβώς συμβαίνει, και μετά να το ανακοινώσετε και στον σύντροφο σας. Γενικότερα κρατήστε χαμηλούς τόνους, και δώστε περισσότερο χρόνο σε όλους τους εμπλεκόμενους.

zodia-taro-45

Για τους γεννημένους τον Μάρτιο: Νταγκάζ – Πίστη στον Σύντροφο
Είστε πάρα πολύ στρεσαρισμένοι με τις αισθηματικές σας υποθέσεις, που έχετε σταματήσει και οτιδήποτε άλλο, κάνετε στην υπόλοιπη σας ζωή. Οι ημέρες, που θα έρθουν θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλές κρυμμένες αλήθειες, που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και ωριμότητα. Αν τελικά κάτι στην σχέση σας, δεν σας αρέσει καλύτερα απομακρύνετε το… και αν αυτό δεν γίνεται… τότε απομακρυνθείτε πρώτοι εσείς.

Για τους γεννημένους τον Απρίλιο: Ίσα – Πρόσωπο με πρόσωπο
Διαθέστε άπλετο χρόνο στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, και μην καταναλώνεστε μόνο γύρω από το άτομο του συντρόφου σας. Απολαύστε τις φιλικές σας παρέες, και μην απομακρύνεστε από ανθρώπους που ίσως και να προ-υπήρχαν της τωρινής σας ερωτικής σχέσης. Για αυτούς που έχουν ‘σχέση ιντερνετική – με απόσταση’, θα λάβουν ευχάριστα νέα για συνάντηση.

Για τους γεννημένους τον Μάιο: Ράιντο – Ευχάριστες ειδήσεις
Θα καταφέρετε από αυτόν τον καλό μήνα του Απριλίου, να χτίσετε πιο γερά θεμέλια μέσα στην σχέση σας. Η διαλλακτικότητα που έχετε θα δώσει και το πράσινο φως, σε περιπτώσεις χωρισμών και απομακρύνσεων, για διαπραγματεύσεις και συναντήσεις που θα έχουν γρήγορα και επιτυχή αποτέλεσμα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Για τους γεννημένους τον Ιούνιο: Ανσούζ – Χτίσιμο εμπιστοσύνης
Ένας δύσκολος δρόμος σκέψεων, που αυτήν την περίοδο θα σας προβληματίσει για να πάρετε αποφάσεις και να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα σε όλες τις σχέσεις. Μια προσοχή θα χρειαστεί παραπάνω μεταξύ 11 και 14 του Απριλίου, όπου πολλά κρυφά και απωθημένα, θα έρθουν στο φως και θα ζητήσουν την τελική τους επίλυση, προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Για τους γεννημένους τον Ιούλιο: Ηγουάζ – Νέα προοπτική αγάπης
Κρατήστε μικρό καλάθι σε δηλώσεις τρίτων που στο παρελθόν δεν σας έχουν πείσει για τις προθέσεις τους. Οι μέρες γύρω από τις 10-12/04 θα σας δημιουργήσουν καταστάσεις εκνευρισμού που πρέπει να ισορροπήσετε χωρίς ακρότητες. Αυτό έχει την ισχύ του και για τους ελεύθερους και για τους δεσμευμένους.

Για τους γεννημένους τον Αύγουστο: Νογκίζ – Ηθική δικαίωση
Αφήστε τους δισταγμούς και την παθητικότητα κατά μέρος, και μην αργοπορείτε τις αποφάσεις σας. Όλα τα αστρολογικά σας ευνοούν, για μονιμότητα στην ερωτική σας ζωή. Συγκεντρώστε την προσοχή σας σε οτιδήποτε αξίζει να συνεχιστεί. Από τις 10 του Απριλίου και μετά, θα έχετε ειδήσεις από το παρελθόν, που θα σας ξαφνιάσουν.

Για τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο: Ουρούζ – Νέα εξέλιξη
Αισθάνεστε την μεγάλη ανάγκη να αποδράσετε από όλους και από όλα πια. Οι προηγούμενοι μήνες σας κούρασαν υπερβολικά, και αυτό που επιθυμείτε είναι να βρείτε την ψυχική σας γαλήνη, ακόμα και μέσα από χωρισμό. Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, θα σας δοθεί ευκαιρία για συζητήσεις και λύσεις.

Για τους γεννημένους τον Οκτώβριο: Οθάλα – Απρόσμενα οφέλη
Από τους πιο περίπλοκους ζωδιακούς συνδυασμούς Ρούνων – ζωδίων, που για αυτόν τον μήνα του Απριλίου, μπορούν να θεωρηθούν τυχεροί σχεδόν σε όλους τους τομείς. Πολλές οι σκέψεις γύρω από αποφάσεις ζωής που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί σαν σκέψη. Για αυτούς που έχουν μακροχρόνιες και ποιοτικές σχέσεις… από τις 05/04, πολλά μπορούν να εξελιχτούν και με γοργούς ρυθμούς

Για τους γεννημένους τον Νοέμβριο: Κενάζ – Καινούργιες βάσεις
Θα χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε αυτούς, για τους οποίους σας ενδιαφέρει η παρουσία τους στην τωρινή ζωή σας. Μέσα σε αυτούς μην ξεχνάτε και τον καλό εαυτό σας, που εδώ και καιρό τον έχετε παραμελήσει. Η ψυχική σας ευφορία, θα εκτοξευτεί με την είσοδο στις 05-08/04, που ίσως να φέρει στους ελεύθερους, το ιδανικό τους ταίρι.

Για τους γεννημένους τον Δεκέμβριο: Χαγκαλάζ – Περίεργες συναντήσεις
Αναμένονται γρήγορες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Οι στατικές καταστάσεις, όπου σας έχουν εκνευρίσει με την αναβλητικότητα και τα εμπόδια πλέον, παίρνουν τον δρόμο της λύσης. Για τους παντρεμένους ευκαιρίες θα υπάρξουν γύρω στις 11-15 του μήνα για διασκέδαση – συζήτηση για απόγονο – μεγάλη αγορά.