Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Ιανουάριο 2016

erwtikes-7-7

Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Ιανουάριο 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ένα άψογα οργανωμένο φιλοσοφικό σύστημα συμβουλευτικών χρησμών, μέσα από την σοφία των Σοφών του και των Ερμηνευτών αυτού… που δίνουν τις ακριβείς απαντήσεις στα ερωτήματα του Ενδιαφερόμενου. Ημερομηνίες, τρίτα πρόσωπα, κρυφές καταστάσεις, ξεχασμένο παρασκήνιο, μπορούν εύκολα να φανερωθούν, από τις πρώτες ερωτήσεις… και να φωτίσουν τα μονοπάτια των απαντήσεων και των αποφάσεων.

Το Ρουνικό ρίξιμο για τον Ιανουάριο 2015:

zodia-taro-45

Για τους γεννημένους τον Ιανουάριο: Ουρούζ – Ερωτικός Μυστικισμός
Μπορεί να θεωρείτε ότι η συναισθηματική σας κατάσταση είναι στάσιμη, αλλά τελικά αυτό συμβαίνει επειδή έχετε μείνει πολύ καιρό αγκιστρωμένοι στα ίδια και στα ίδια.

Ο ενθουσιασμός και η διάθεση δημιουργία που έχετε, από την πρώτη νέα σελήνη του Ιανουαρίου και μέχρι την αρχή του Μαρτίου, θα σας οδηγήσουν στην μέση αλλά σταθερή οδό, που όλα πια θα είναι πιθανά και για τους ελεύθερους και για τους δεσμευμένους.
Καρμική ημερομηνία: 15 Ιανουαρίου

Για τους γεννημένους τον Φεβρουάριο: Φέχου – Εναλλαγή Ρόλων
Η υποστήριξη που σας δίνει η εποχή θα διαρκέσει μέχρι και την εποχή του Κριού. Από νέες συνεργασίες μέχρι και νέες έρωτες, θα βάλει η καλή σας τύχη στο διάβα σας.

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η σοφία που ήδη έχετε αποκτήσει από το προηγούμενο και αρκετά δύσκολο έτος, θα σας δείξει τι θα πρέπει να κρατήσετε στο τώρα…. και σε τι, να δώσετε τον χρόνο του για να ωριμάσει… σκέψεις – συναισθήματα – καταστάσεις.
Καρμική ημερομηνία: 10 Ιανουαρίου

 

Για τους γεννημένους τον Μάρτιο: Οθάλα – Προσωρινή Στεναχώρια
Δεν μπορείτε ακόμη να αποδεχτείτε, ότι έχετε χαθεί μέσα σε ένα λαβύρινθο από επικοινωνιακά λάθη, και αδικαιολόγητες υποχωρήσεις στον τομέα των αισθηματικών. Δεν είναι κατάλληλη η εποχή για νέα μπερδέματα ή απόκλιση από τους στόχους σας. Οι βαθύτερες σκέψεις σε συνδυασμό, με τις πράξεις των τρίτων, θα σας οδηγήσουν στις σωστές σας αποφάσεις.
Καρμική ημερομηνία: 02 Ιανουαρίου

Για τους γεννημένους τον Απρίλιο: Μανάζ – Ελπιδοφόρο Μονοπάτι
Μοιραίες οι εξελίξεις που θα ζήσετε από τις 10 Ιανουαρίου και ύστερα. Αυτοί που έχουν πετύχει συμβιβασμό με το ταίρι ή τον σύντροφο –σύζυγο τους…. θα δουν μια ιδιαίτερα θερμή και εξωστρεφή συμπεριφορά. Πολλές και οι φιλίες του παρελθόντος που θα προκύψουν και θα εγκατασταθούν, πια μόνιμα στην ζωή σας.
Καρμική ημερομηνία: 22 Ιανουαρίου

 

Για τους γεννημένους τον Μάιο: Σογουίλο – Εκπληκτικές αλλαγές
Για τις δυσκολίες της ζωής έχετε βρει τις πρακτικές λύσεις πια. Τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί μέσα από τις δικές σας συνειδητές πρωτοβουλίες. Τυχόν ψυχρότητα που αντιμετώπισε οι σύντροφος σας… θα γίνει η μοιραία αφορμή για να έλθετε πιο κοντά… μέσα από τις προσπάθειες του. Η επιτυχία είναι κάτι που θα συνοδέψει όλο το πρώτο τρίμηνο και την οικονομική σας ζωή.
Καρμική ημερομηνία: 18 Ιανουαρίου

Για τους γεννημένους τον Ιούνιο: Γιάρα – Σύγκρουση Συναισθημάτων
Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή. Θα επανεκτιμήσετε τις συνθήκες πολλών τομέων της ζωής σας, μέσα στις πρώτες εβδομάδες του έτους. Η ανυπομονησία και η εμμονή θα παραμεριστούν, χάριν της δικής σας ψυχικής ασφάλειας. Θέματα οικονομικών δεν θα πάρουν άλλη αναβολή. Το ερωτικό παρελθόν… θα έρθει για να συμφιλιωθεί με το παρόν σας.
Καρμική ημερομηνία: 25 Ιανουαρίου

Για τους γεννημένους τον Ιούλιο: Ίσα – Χάρη στην Αγάπη
Οι πολύμηνες προσπάθειες σας θα πιάσουν τελικά τόπο. Ο λάθος δρόμος που ακολουθεί ο σύντροφος σας, δεν θα μπορέσει πλέον να είναι και το δικό σας μονοπάτι. Οι μέρες γύρω στην νέα σελήνη θα δώσουν τις αφορμές για συζητήσεις και μόνιμα ξεκαθαρίσματα. Η υποστήριξη που θα λάβετε σε υλική βάση, πώληση ακινήτου, κληρονομιά, τύχη… θα σας λύσουν πραγματικά τα χέρια.
Καρμική ημερομηνία: 30 Ιανουαρίου

tarw-wroskopio-4

Για τους γεννημένους τον Αύγουστο: Κενάζ – Διαχείριση Χωρισμού
Έχετε ήδη συμφιλιωθεί με την ιδέα, ότι όλα έχουν μια αρχή και ένα οριστικό τέλος. Η στάση που έχετε πια σε βαλτομένες συναισθηματικές καταστάσεις θα αλλάξει. Η αναθεώρηση θα έρθει ακόμα και μέσα σε γάμους – μακροχρόνιες σχέσεις, που πια δεν έχουν άλλη συναισθηματική ένταση να αποδώσουν. Οι χωρισμοί θα αρχίσουν να ανακοινώνονται, από τα τέλη του Ιανουαρίου, στα ‘δειλά’ ταίρια.
Καρμική ημερομηνία: 26 Ιανουαρίου

Για τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο: Ράιντο – Νέες παρουσίες
Έχετε ήδη και με μεγάλη ευκολία προσαρμοστεί στα νέα και ευχάριστα δεδομένα της ζωή σας και σε όλα τα επίπεδα. Οι έρωτες που άντεξαν τα χτυπήματα του προηγούμενου έτους, θα δώσουν την θέση τους στις μόνιμες και αληθινές δεσμεύσεις. Καμία αναβολή σε οτιδήποτε πια δεν ταιριάζει στο ιδιαίτερο χαρακτήρα σας. Μια θετική περίοδος και για την οικονομική – επαγγελματική σας ζωή.
Καρμική ημερομηνία: 14 Ιανουαρίου

Για τους γεννημένους τον Οκτώβριο: Άνσουζ – Λάθος εντυπώσεις
Εμπόδια και δοκιμασίες θα έχουν οι γεννημένοι του Οκτωβρίου μέχρι τις 20/01.Η προσκόλληση σε λάθος άτομο και καταστάσεις, μόνο πια να σας καθυστερούν μπορούν. Οι αποφάσεις μπορούν να προκύψουν, και να έχουν πρακτικό χαρακτήρα από την πρώτη Πανσέληνο του έτους… με άτομα που πρέπει να ενημερωθούν, για την αλλαγή πλεύσης σας…και στα ερωτικά και στα εργασιακά.
Καρμική ημερομηνία: 05 Ιανουαρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για τους γεννημένους τον Νοέμβριο: Αλκγίζ – Διαδικασίες δέσμευσης
Έχετε την υποστήριξη των ισχυρών. Η ανυπομονησία που είχατε για τις εξελίξεις μέσα σε θέματα σχέσεων – γάμου, θα λήξει μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες του νέου έτους. Όλα θα πάρουν την σειρά τους. Γενικότερα προ-αναγγέλλεται μια θετικότατη περίοδος που η γρήγορη εξέλιξη των οικονομικών σας θεμάτων, θα ενισχύσει και την προσωπική σας ζωή.
Καρμική ημερομηνία: 11 Ιανουαρίου

Για τους γεννημένους τον Δεκέμβριο: Νταγκάζ – Σεξουαλική Εξάρτηση
Ο υπερβολικός ενθουσιασμός πάνω σε νέες καταστάσεις θα καταλαγιάσει. Οι επιδιώξεις σε ζητήματα μακροχρόνιων σχέσεων, που δεν εξελίσσονται με αρμονικό τρόπο θα έχουν αυστηρό χαρακτήρα, και ίσως πια ο χωρισμός να είναι ο μόνος λυτρωτικός τρόπος… για όλους. Τα μηνύματα που θέλατε να περάτε έχουν ήδη βρει το στόχο τους. Αναμείνατε τις αντιδράσεις.
Καρμική ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

tarw-taro-xartomanteia