Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Μάρτιο

zwdio-wroskopio-ioylios-2014

Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Μάρτιο

Ο μήνας του Μαρτίου θα εκφράσει την εξισορρόπηση των δύο πόλων. Οι δύο φυσικές ενέργειες του Κόσμου – του Σύμπαντος, ρέουν από την ίδια πηγή, αλλά εκπέμπουν για διαφορετική δόνηση και ισχύ. Όλες οι σχέσεις που πηγάσουν μέσα από έντονα συναισθήματα… ευνοούνται.

Η ρήση των Ρούνων για τον Μάρτιο: Το σύμπαν κινεί ή σταματά σοφά την ενεργειακή ανέλιξη των ανθρώπων.

Για τους γεννημένους τον Ιανουάριο: Ουρούζ – Καλή έκβαση κατάστασης
Η αίσθηση της πληρότητας θα σας κάνει να αισθανθείτε δικαιωμένοι, με τις επιλογές σας και σε θέματα ερωτικών αλλά και επαγγελματικών. Η υπερπροσπάθεια για σύναψη και γεφύρωση σχέσεων με άτομο που ακουμπάει στο παρελθόν, θα έχει επιτυχία. Προσοχή μην γίνεται το δόλωμα τρίτων στον εργασιακό σας χώρο.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Οκτώβριο

zodia-taro-45

Για τους γεννημένους τον Φεβρουάριο: Ανσούζ – Σημαντικές γνωριμίες
Έχετε και το αγκίστρι στο χέρι σας και την τεχνική έτσι ώστε να καταφέρετε εύκολα και γρήγορα να αλιεύετε το ποθητό αποτέλεσμα στην προσωπική σας ζωή. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια χρόνου για να πάρετε τις αποφάσεις σας και να τις εφαρμόσετε προς το δικό σας καλό. Αυτό θα υποστηριχτεί και από την μοίρα.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Νοέμβριο

Για τους γεννημένους τον Μάρτιο: Χαγκαλάζ – Η ομορφιά θα δελεάσει
Η δυαδικότητα είναι κάτι που θα σας συμπληρώσει. Η συνειδητή μοναξιά που είχατε αποφασίσει για τον εαυτό σας, θα λήξει δίνοντας την θέση της σε άτομο που μπορεί να σας γοητεύσει. Οι σχέσεις που δεν έχουν σιγουριά και ασφάλεια, είναι πιθανόν μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα να διαλυθούν οριστικά.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον:

Για τους γεννημένους τον Απρίλιο: Αλγκίζ – Ευνοϊκό τέλος αγάπης
Οι σκέψεις θα μοιραστούν μεταξύ συναισθήματος και απόλυτης λογικής. Η μέχρι τώρα πορεία σας δεν ήταν επιτυχημένη. Άρα αυτό που άμεσα πρέπει να πράξετε είναι να διορθώσετε πρώτα, τα κακώς κείμενα της ζωής σας και μετά του ανθρώπου που βρίσκεται στο παρόν σας. Παρακάμψτε τα λάθη και μην τα επαναλάβετε.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Ιανουάριο

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για τους γεννημένους τον Μάιο: Πέρθρο – Μυστικές συμφωνίες
Τα περιθώρια πισωγυρίσματος είναι πια ελάχιστα. Οδηγήστε σε ξεκαθαρίσματα σύμφωνα με τις εμπειρίες σας. Οι αέναοι κύκλοι θα ολοκληρωθούν και εσείς θα προχωρήσετε σε μια μεγαλύτερη και καλύτερη περίοδο… που θα σας προσφέρει απλόχερα αγάπη και υλική αφθονία.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Δεκέμβριο

Για τους γεννημένους τον Ιούνιο: Ίσα – Καλυμμένες απαντήσεις
Η λύση είναι μέρος του προβλήματος και αυτό το ξέρετε καλύτερα από όλους. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα και την πολυστροφία – MultiVersity- που σας έχει αποδοθεί από Σύμπαν. Καθοδηγήστε τις καταστάσεις εκεί που σας είναι πια χρήσιμες και λειτουργικές. Αυτό έχει την απόλυτη ισχύ τους για την αισθηματική σας ζωή, που χρειάζεται βελτίωση.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Αύγουστο

Για τους γεννημένους τον Ιούλιο: – Φέχου – Ενεργή στάση ζωής
Οι συνθήκες μέσα στις οποίες πορεύεστε δεν είναι ικανοποιητικές. Θα σας φανερωθούν άνθρωποι από το παρελθόν, που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας αποδώσουν όλα αυτά που σας λείπουν. Η αληθινή ευτυχία σας πλησιάζει μέσα από γάμο ή απόγονο. Επίσης προστατέψετε αυτήν την περίοδο από παρεμβολές.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Ιούνιο

 

Για τους γεννημένους τον Αύγουστο: Νοντίζ – Συντονισμός με σύντροφο
Η ενότητα και η καλή επικοινωνία με τον επιλεγμένο ερωτικό σας σύντροφο, θα πολλαπλασιαστούν. Σε αυτό ενεργό ρόλο δεν θα έχετε μόνο εσείς αλλά και η άλλη πλευρά, που έχει να σας προτείνει εξέλιξη. Τα σταθερά σας βήματα θα οδηγήσουν και στην οικονομική επέκταση
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Σεπτέμβριο

Για τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο: Ράιντο – Καθοριστικές αποκαλύψεις
Θα χρειαστεί να αλλάξετε την ρότα της πορείας σας καθώς πολλά νέα πρόσωπα και καταστάσεις θα ζητήσουν από εσάς χρόνο και προσπάθεια. Πολλές και οι αλλαγές που θα προκύψουν στα ζευγάρια που ήδη κάνουν σοβαρές σκέψεις για επέκταση της οικογένειας τους.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Νοέμβριο

Για τους γεννημένους τον Οκτώβριο: Γιάρα – Μοιραία γεγονότα
Το ελπιδοφόρο μονοπάτι για την ολοκλήρωση των ερωτικών σας προσδοκιών σας είναι σύντομο. Οι δοκιμασίες που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, δίνουν πια την απαραίτητη δυναμική για να συνεχίσετε με επιτυχία τυχόν διαδικασίες επανασύνδεσης ή την επισημοποίηση κάποιας σχέσης.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Δεκέμβριο

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για τους γεννημένους τον Νοέμβριο: Κενάζ – Απόλυτη σταθερότητα
Οι στενάχωρες καταστάσεις που βιώνετε, είναι μόνο προσωρινές. Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα σας διευκολύνουν πάνω σε επικοινωνίες και συναντήσεις ακόμη και με άτομα που είναι μακριά σας. Το Σύμπαν σας καλεί να μπείτε σε μια πιο πρακτική εφαρμογή των επιθυμιών σας.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Απρίλιο

Για τους γεννημένους τον Δεκέμβριο: Λανγκούζ – Μεροληπτική ερμηνεία
Είσαστε σε παρακμή. Αυτό που θέλετε πραγματικά δεν συμβαίνει και σίγουρα σας λυπεί. Η διαχείριση των οικονομικών και των προσωπικών σας θεμάτων είναι μέτρια. Αυτό με την ενίσχυση από τον δυναμικό σας έτερον ήμισυ μπορεί να βελτιωθεί. Σε αυτό θα συντελέσει ρόλο και η καλή σας οικονομική τύχη.
Καρμικές εξελίξεις με γεννημένους τον: Μάιο