Οι προβλέψεις των Ρούνων – Δεκέμβριος ‘16

astrologia-27-7-2-8

Οι προβλέψεις των Ρούνων – Δεκέμβριος ‘16

Στο κυνήγι της αγάπης και την οικονομικής άνεσης, βρίσκει τα περισσότερα ζώδια αυτός ο μήνας. Αποδείξεις χειροπιαστές θα ζητηθούν, για αυτούς που αγαπούν. Υλική σταθερότητα για αυτούς που κουράστηκαν.

Αναλυτικές προβλέψεις:

 

Γεννημένοι τον Ιανουάριο – Νταγκάζ – Νότος
Όλος ο μήνας είναι θετικός για τις επιδιώξεις σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ευθυγραμμίσετε αισθηματικά – οικογενειακά – επαγγελματικά θέματα. Εσείς δεν φοβάστε, τίποτα. Κάποιες παλιές σας ιστορίες από το παρελθόν, ερωτικές, θα σας θυμηθούν από τις 10/12 και μέχρι τις γιορτές. Σκεφτείτε και μετά, στους δικούς σας χρόνους απαντήστε.
Τυχερές ημέρες: 10 και 19 Δεκεμβρίου

zodia-taro-45

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο – Ανσούζ – Βορράς
Πολλές οι αναλήθειες που έχετε ακούσει τον τελευταίο καιρό. Ίσως και κάποιες να σας έχουν ξεβολέψει. Δεν πειράζει, καλύτερα να ξέρετε παρά να παραμυθιάζεστε. Αυτοί που είναι μόνοι, θα σταθούν και οι πιο τυχεροί, καθώς το σύμπαν θα τους στείλει πριν λήξει ο μήνας, έναν καινούργιο σύντροφο, που θα συμπληρώσει την καρδιά τους.
Τυχερές ημέρες: 11 και 14 Δεκεμβρίου

Γεννημένοι τον Μάρτιο – Θουρισάζ – Ανατολή
Οι συμπεριφορές σας είναι περίεργες. Ίσως να ευθύνεται σε αυτό η αισθηματική σας ζωή που δεν σας δίνει αυτό που αποζητάτε. Ο νέος μήνας, είναι ιδανικός για να σας δώσει ευκαιρίες που θα διώξουν κάθε αρνητική παρεμβολή. Επιπροσθέτως, και τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, ακόμη και γα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μπορέσουν να τα ξαναβρούν.
Τυχερές ημέρες: 08 και 23 Δεκεμβρίου

Οι προβλέψεις των Ρούνων – Δεκέμβριος ‘16

Γεννημένοι τον Απρίλιο – Οθάλα – Νότος
Ήδη αισθάνεστε πολύ καλύτερα από τον προηγούμενο μήνα. Όλα αυτά που ζητάτε, γίνονται και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό θα βοηθήσει και αυτούς που είναι μέσα σε νέους έρωτες, να εξελιχθούν πιο γρήγορα και με ασφάλεια. Ταξίδια και επαγγελματικές προτάσεις θα αποδώσουν χρήμα και οικονομική ασφάλεια. Τύχη και σε νομικά ζητήματα.
Τυχερές ημέρες: 06 και 20 Δεκεμβρίου

Γεννημένοι τον Μάιο – Φέχου – Δύση
Η καρδιά σας έχει περάσει τα πάνδεινα. Αυτό, από τον καινούργιο μήνα, θα λήξει. Εσείς έχετε πια την εμπειρία και την γνώση για να μείνετε ή να φύγετε από σχέσεις και καταστάσεις που σας πονούν. Οι φίλοι και οι γνωστοί, σας θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης που θα σας κάνουν και πάλι να αισθανθείτε ισορροπημένοι. Οι νέοι έρωτες, θα εμφανιστούν σε αυτούς που είναι έτοιμοι για κάτι ανάλογο.
Τυχερές ημέρες: 04 και 21 Δεκεμβρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γεννημένοι τον Ιούνιο – Ουρούζ – Ανατολή
Έχετε ανάγκη για αποδείξεις αγάπης από τον άνθρωπο σας. Μπορεί στο τώρα να υπάρχον τεχνικές δυσκολίες, αλλά από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, όλα θα αλλάξουν. Ευτυχείς οικονομικές συγκυρίες θα σας οδηγήσουν και σε ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν. Διαζύγια, τρίτες υποχρεώσεις φεύγουν από το μυαλό σας πια μόνιμα. Ερωτοφιλίες που είχαν μείνει παγιωμένες, θα δώσουν μια άλλη πτυχή στα συναισθήματα.
Τυχερές ημέρες: 07 και 22 Δεκεμβρίου

Γεννημένοι τον Ιούλιο – Γιάρα – Βορράς
Διαλέξτε και πάρτε. Όλα είναι υπέρ σας και σας δίνουν την εύνοια τους, για να φέρετε και πάλι στα δικά σας νερά, καταστάσεις, συναισθήματα και αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό θα μπορέσετε να το εφαρμόσετε και σε υποθέσεις χωρισμών και διάθεσης για επανασύνδεση. Μεγάλη υποστήριξη θα έχετε και στα οικονομικά σας, που θα σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία.
Τυχερές ημέρες: 05 και 14 Δεκεμβρίου

Γεννημένοι τον Αύγουστο – Μπερκάνα – Δύση
Η πολυπόθητη γαλήνη είναι πια πραγματικότητα. Περάσατε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που όλα ήταν δύσκολα. Αυτό πια τελείωσε και εσείς συνεχίζετε. Αυτό που σας ενδιαφέρει, θα έρθει να σας βρεί και να σας δώσει αυτό που πραγματικά αξίζετε. Οι σχέσεις που έχουν μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, θα τερματιστούν με δική σας πρωτοβουλία.
Τυχερές ημέρες: 03 και 10 Δεκεμβρίου

Οι προβλέψεις των Ρούνων – Δεκέμβριος ‘16

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο – Σογουίλο – Νότος
Οι στιγμές είναι σημαντικές σε όλα τα ζητήματα. Τα αστρολογικά είναι υπέρ σας και σας δίνουν το προβάδισμα για να κάνετε όλες αυτές τις απαραίτητες διορθώσεις σε σχέσεις, που έχουν δείξει σημάδια κόπωσης. Οι σύντροφοι που είχαν απομακρυνθεί επικοινωνιακά, τώρα θα δεχτούν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία, για σμίξιμο συναισθημάτων.
Τυχερές ημέρες: 10 και 23 Δεκεμβρίου

Γεννημένοι τον Οκτώβριο – Κενάζ – Βορράς
Τα δικά σας άτομα είναι κοντά σας και σας υποστηρίζουν. Αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε! Οι μόνοι θα μπορέσουν να ξαναπλησιάσουν μια παλιά τους αγάπη, που ακόμη παραμένει ενεργή στο μυαλό τους. Τα οικονομικά σας θα ανθίσουν και θα σας κάνουν να μπορέσετε, να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.
Τυχερές ημέρες: 11 και 19 Δεκεμβρίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Γεννημένοι τον Νοέμβριο – Ινγκβάζ – Δύση
Είσαστε αυτοί που έχετε την μεγαλύτερη εύνοια του σύμπαντος, και μέχρι να λήξει το έτος. Σχέσεις που είχαν μείνει στο πάγο, τώρα θα ενεργοποιηθούν και θα σας δώσουν ευκαιρίες για τις τελικές αποφάσεις. Σε ευρύτερο πεδίο, θα καταφέρετε να οριστικοποιήσετε αποφάσεις και όνειρα. Ακόμη και αυτοί που είναι μόνοι, θα βρουν το καρμικό τους έτερο.
Τυχερές ημέρες: 08 και 10 Δεκεμβρίου

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο – Ίσα – Νότος
Τα πάντα τελικά έρχονται στους δρόμους σας. Εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τις αποφάσεις για την επανασύνδεση συναισθημάτων και δεσμών ή την οριστική σας αποχώρηση. Ευκαιρίες για νέους έρωτες μετά τις 12-12, θα υπάρξουν για τους εργένηδες και τους χωρισμένους. Σε όλα αυτά, φιλίες, χρήμα και ταξίδια σας φτιάχνουν την ψυχολογία.
Τυχερές ημέρες: 09 και 11 Δεκεμβρίου

Οι προβλέψεις των Ρούνων – Δεκέμβριος ‘16