Ονειροκριτης Όνειρα καταδίωξης

zwdia-29-6-eksapatisi-psemata

Ονειροκριτης   Όνειρα καταδίωξης

Ερμηνείες και Έννοιες
«Με κυνηγάνε!». Σε κάποια στιγμή της ζωής σας πιθανότατα έχετε βιώσει αυτές τις δύο τρομακτικές λέξεις σε κάποιο όνειρο. Το να τρέχετε μακριά και να προσπαθείτε να ξεφύγετε από κάτι, πυροδοτεί την αντίδραση «μάχης ή φυγής».

Αυτός είναι ο φυσικός μηχανισμός άμυνας του σώματος σας για να αποφύγει σωματικούς κινδύνους που ενδέχεται να σας βλάψουν.

Αν βλέπετε στο όνειρο σας πως σας κυνηγάει κάποιος ή κάτι, δώστε λίγο χρόνο να καταλάβετε τι μπορεί να σημαίνει. Σε γενικές γραμμές, το υποσυνείδητο σας προσπαθεί να δώσει στο συνειδητό μυαλό σας στοιχεία για κάτι που μπορεί να αποφεύγετε, να τρέχετε μακριά του, στην καθημερινή σας ζωή.
Τι σημαίνουν πραγματικά αυτά τα όνειρα;

zodia-taro-45

Αν θέλετε να κατανοήσετε πραγματικά αυτά τα όνειρα, ο ποιος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να κοιτάξετε, είναι από ποιον τρέχετε να ξεφύγετε; Να αναγνωρίσετε τον κυνηγό του ονείρου σας, είναι το πρώτο βήμα για να καταλάβετε το βαθύτερο νόημα του ονείρου. Συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τον κυνηγό, μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε αλήθειες για τον εαυτό σας, που δεν γνωρίζατε πριν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Το στάνταρ σενάριο του «φεύγω ή πολεμώ» ονείρου, είναι πως αυτός που το ονειρεύεται καταδιώκεται από έναν εισβολέα – ένα ζώο, έναν άνθρωπο, κάποιο τέρας ή κάποιον άγνωστο – που προσπαθεί να του κάνει κακό.
Σε αυτά τα όνειρα καταδίωξης, βρίσκεστε σε θέση άμυνας, προσπαθώντας να αποφύγετε τον διώκτη σας. Μπορεί να προσπαθείτε απλά να ξεπεράσετε σε εξυπνάδα τον άλλο ή να τρέξετε πιο γρήγορα για να ξεφύγετε. Τα κλασσικά συναισθήματα που νιώθει κάποιος σε αυτά τα όνειρα είναι ανασφάλεια, άγχος, πως είναι εκτός ελέγχου και φόβος.
Τα όνειρα καταδίωξης μπορεί να δείχνουν αποφυγή

Η κοινή ερμηνεία για τα όνειρα καταδίωξης είναι ότι το υποσυνείδητο σας σας λέει πως υπάρχει κάποιο θέμα ή άτομο που προσπαθείτε να αποφύγετε. Στα όνειρα καταδίωξης αυτό που μετράει για την ερμηνεία τους, είναι ο διώκτης. Αν σας κυνηγάει κάποιος που ξέρετε, μπορεί να σημαίνει πως φοβάστε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να αποκαλύψει κάτι για εσάς σε άλλους ή να ανακαλύψει κάτι προσωπικό σας. Το να σας κυνηγάει κάποιο ζώο, έχει διαφορετικό νόημα από το να σας κυνηγάει άνθρωπος.
Ο άνθρωπος στο όνειρο σας, μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη πτυχή ή χαρακτηριστικό του εαυτού σας. Αν έχετε αισθήματα άγχους, φόβου, θυμού, ζήλιας ή μίσους, μπορούν συχνά να εκδηλωθούν ως μία απειλή στο όνειρο. Η φιγούρα του ονείρου σας μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει χαρακτηριστικά ή αισθήματα που έχετε επιλέξει να απορρίψετε.
Να ονειρεύεστε πως σας κυνηγάνε μπορεί επίσης να δείχνει πως προσπαθείτε να ξεφύγετε από κάτι επώδυνο, δύσκολο ή τρομακτικό. Αυτά τα αισθήματα μπορούν συχνά να εκφραστούν μέσω του υποσυνείδητου κάποιου, στα όνειρα του. Οι άνθρωποι που αποφεύγουν να αντιμετωπίζουν καταστάσεις στην πραγματική ζωή και τρέχουν από τα προβλήματα τους, μπορεί να έχουν καταδιωκτικά όνειρα. Είναι σημαντικό πάντα να ρωτάτε τον εαυτό σας, από τι τρέχετε να ξεφύγετε στο όνειρο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Θέματα απόστασης

Η συγκεκριμένη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον διώκτη σας μπορεί επίσης να είναι σχετική με το νόημα του ονείρου. Αν ο διώκτης σας κλείνει την απόσταση μεταξύ σας, αντιπροσωπεύει ένα πρόβλημα που δεν πρόκειται να εξαφανιστεί εκτός και αν το αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Αντίθετα, αν καταφέρνετε να ξεφύγετε από τον διώκτη σας, μπορεί να σημαίνει πως το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του και θα σβήσει με τον καιρό.

Υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν καταδιωκτικά όνειρα από φόβο πως απειλούνται στην πραγματική τους ζωή. Οι γυναίκες πιο συγκεκριμένα μπορεί να έχουν τέτοια όνειρα από φόβο πως μπορεί να τους επιτεθεί κάποιος άντρας ή κάποιος ξένος. Αν βλέπετε συνεχώς στις ειδήσεις και στα μίντια εικόνες βιασμού και κακοποίησης, πολλές φορές αυτά τα πράγματα μπορούν να εκδηλωθούν σε όνειρο. Σε τέτοια περίπτωση πρέπει να εξορθολογήσετε τον φόβο σας και να αναρωτηθείτε αν δικαιολογούνται τέτοια αισθήματα. Πολλοί άνθρωποι έχουν παράλογους φόβους εξαιτίας του βαθμού τηλεόρασης και ειδήσεων που βλέπουν καθημερινά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Και αν είμαι αυτός που κυνηγάει σε ένα τέτοιο όνειρο;
Αν τύχει να είστε εσείς που καταδιώκετε κάποιον άλλο στο όνειρο, το νόημα είναι εντελώς διαφορετικό. Μπορεί να σημαίνει πως οδηγείστε προς έναν συγκεκριμένο στόχο ή άτομο. Σε Φροϋδικό πλαίσιο μπορεί να σημαίνει πως κυνηγάτε σεξουαλικά αυτό το άτομο, μια έκφραση της βαθιάς σας επιθυμίας για το πρόσωπο του.

Να κυνηγάτε κάτι στο όνειρο σας μπορεί επίσης να σημαίνει πως έχετε μείνει πίσω σε κάποιο τομέα της ζωής σας και παλεύετε να καλύψετε την διαφορά πριν σας ξεφύγει εντελώς.
Αν έχετε καταδιωκτικά όνειρα προσπαθήστε να αναλύσετε το νόημα τους και τι σας τα προκαλούν. Κάποια όνειρα μπορεί να τα θυμάστε πολύ πιο ζωντανά, αλλά δεν είναι όλα στον ίδιο βαθμό σημαντικότητας. Δώστε την προσοχή σας σε συγκεκριμένα σύμβολα του ονείρου για να μπορέσετε να το κατανοήσετε.

zodia-astra-tarot