Ονειροκριτης πρωην – Ονειρα για τους πρωην

astrologia-anadromos-ermis-zygos

Ονειροκριτης πρωην : Ονειρα για τους πρώην  .

Ονειροκριτης πρωην : Να ονειρεύεσαι κάποιον πρώην σύντροφο είναι ένα πολύ κοινό όνειρο όταν είσαι δεσμευμένος, περνάς από έναν χωρισμό ή ξεκινάς τώρα μία νέα σχέση. Είναι σημαντικό να καταλάβεις το γενικό πλαίσιο του ονείρου, πριν δοκιμάσεις να κατανοήσεις το νόημα.

Το ότι ονειρεύεσαι έναν πρώην σου μπορεί να δείχνει πως έχεις ακόμα άλυτα συναισθήματα και γι’ αυτό είναι πολύ σύνηθες όνειρο όταν περνάς από έναν δύσκολο χωρισμό που τα συναισθήματα εξακολουθούν και υπάρχουν.

Τις περισσότερες φορές όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως είσαι ακόμα ερωτευμένος. Συχνά το μυαλό μπορεί να επιστρέφει στην εποχή εκείνη και στα συναισθήματα και τις ελπίδες που συνδέονταν με τον πρώην σύντροφο σου.

zodia-taro-45

Αν στο όνειρο σου είσαι στα είκοσι και παντρεμένος για πρώτη φορά, το μυαλό σου αναδημιουργεί ευχάριστες στιγμές που έζησες τότε.

«Τα όνειρα για πρώην συντρόφους μπορεί συχνά να είναι ένα σύμβολο ελπίδας για την αγάπη που λείπει αυτή τη στιγμή από την ζωή σου»
Τα όνειρα για τους πρώην μπορεί να είναι ο τρόπος του υποσυνειδήτου σου που σου θυμίζει διάφορες ποιότητες που μπορεί να είχε μία πρώην σχέση σου και σου λείπουν από την τωρινή.

 

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε επισης : Ενας πληρης καταλογος γενεθλίων για ολες τις ημερομηνίες γέννησης με τα ειδικά και μοναδικά γνωρίσματα  καθε ατομου 

Διάφορα χαρακτηριστικά που μπορεί να λείπουν από την σχέση σου συχνά εμφανίζονται στο όνειρο σου για να γεμίσουν το κενό. Ανεξάρτητα με το αν έχεις ακόμα συναισθήματα για το πρόσωπο που ονειρεύεσαι, συνήθως αυτό που ονειρεύονται οι περισσότεροι είναι κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ενός πρώην, παρά τον ίδιο.

Οι άνθρωποι όταν περνούν πολύ αγχώδεις περιόδους στη ζωή τους, συχνά στα όνειρα τους επιστρέφουν σε μία εποχή που τα πράγματα ήταν πιο απλά. Πολλές φορές αυτές οι εποχές είναι συνδεδεμένες με πρώην συντρόφους. Όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση που δεν σε ικανοποιεί, το υποσυνείδητο σου θα επισκεφτεί μία πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής σου στα όνειρα σου.

«Το ότι ονειρεύεσαι έναν πρώην δεν σημαίνει πως είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του»

dream

Σε αυτή την περίπτωση εμπίπτει και το όνειρο για τον πρώτο μας έρωτα. Συχνά αυτό το όνειρο σε φέρνει πίσω σε μία εποχή που οι ευθύνες της ενήλικης ζωής δεν παρέμβαιναν στην ελευθερία σου. Αυτό το όνειρο μπορεί να σου υπενθυμίζει να ανακτήσεις την ανέμελη παιδικότητα που είχες κάποτε στις σχέσεις σου.

Κάποιες φορές τα όνειρα με τους πρώην μπορεί να σηματοδοτούν την επιστροφή μιας κακιάς συνήθειας ή ενός προβλήματος. Μπορεί να υπήρξες σε μία καταχρηστική, ψυχολογικά ή σωματικά, σχέση. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσεις να επεξεργαστείς τα άλυτα συναισθήματα και απωθημένα που σου άφησε αυτή η σχέση, έτσι ώστε να προχωρήσεις σε μία καινούρια και υγιή.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ονειροκριτης πρωην : Ονειρα για τους πρώην  .

ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ

Μερικές φορές η έννοια αυτού του ονείρου, έχει την απάντηση που κανένας δεν θέλει να ακούσει- μπορεί ακόμα να σου λείπε. Όταν βλέπεις πως είσαι ακόμα σε μία σχέση ή πως θες να τα ξαναβρείτε, μπορεί να είναι ένα σημάδι πως έχεις ακόμα αισθήματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο.

Αρκετά συχνό φαινόμενο είναι να βλέπεις πως κάποιος πρώην σε ζητάει σε γάμο ή ακόμα και να παντρεύεσαι κάποιον πρώην σύντροφο ή εραστή. Ενώ πολλοί πιστεύουν πως αυτά τα όνειρα δείχνουν τα πραγματικά συναισθήματα των άλλων, η αλήθεια είναι πως αυτά τα όνειρα είναι συνήθως η αντανάκλαση των δικών σου συναισθημάτων και αναγκών που προβάλλονται στα πρόσωπα των άλλων στο όνειρο σου.

ζωδια-ταρο-99

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Όταν πρόκειται για την επούλωση σωματικών και ψυχολογικών τραυμάτων, το ανθρώπινο σώμα έχει φυσικούς μηχανισμούς που μας επιτρέπουν να βιώνουμε τον σωματικό και ψυχολογικό πόνο και να τον ξεπερνάμε.

Ενώ μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις κάποιον πρώην όταν το συνειδητό σου τον σκέφτεται συνεχώς, το ασυνείδητο σου συχνά χρησιμοποιεί τα όνειρα για να σε βοηθήσει να επεξεργαστείς κάποια από τα συναισθήματα σου και τις σκέψεις που μαζεύονται μέσα σου.
Για παράδειγμα, μπορεί να τέλειωσε μία σχέση πριν προλάβεις να εκφράσεις τι πραγματικά ένιωθες για τον σύντροφο σου. Οι άνθρωποι που έχουν πολλά συγκρατημένα συναισθήματα προς κάποιον, μπορεί να δουν στο όνειρο τους πως βρίσκονται απέναντι του και εκφράζουν όλα όσα είχαν κρατημένα.

Ακόμα κι αν αυτή η αντιπαράθεση έγινε μόνο στο όνειρο τους, είναι θεραπευτική και βοηθάει σημαντικά να αντιμετωπιστεί ο πόνος και να προχωρήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Αφήνοντας μια σχέση ( Μετά από έναν χωρισμό )

Αν έχετε πρόσφατα αφήσει μία σχέση, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο πρώην σας να σας επισκεφτεί στο όνειρο σας. Δεν σημαίνει πως είναι γραφτό να είστε μαζί, αλλά συνήθως σημαίνει πως το υποσυνείδητο σας καθαρίζει κάποια περασμένα θέματα που μπορεί να είχατε με αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί επίσης να σημαίνει πως υπάρχουν ακόμα άλυτα θέματα που έχετε αφήσει στην μέση. Αν τριγυρνάνε μόνιμα μέσα στο μυαλό σας, είναι μεγάλες οι πιθανότητες να τριγυρνάνε και στα όνειρα σας.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε πως αυτά τα όνειρα δεν είναι σημάδι πως πρέπει να επιστρέψετε στην σχέση που είχατε, αλλά περισσότερο πως το υποσυνείδητο σας έχει μπει στην διαδικασία να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον πρώην σας και να προχωρήσετε. Είναι σημαντικό σε αυτά τα όνειρα να αναλύεται συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως το τι συμβαίνει γύρω σας και πως τελειώνει το όνειρο. Τα περισσότερα από αυτά τα όνειρα είναι συμβολικά, παρά κυριολεκτικά.

zwdia-zodia-tarw
ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΕΣΗ

Όταν ξεκινώντας μια νέα σχέση, βλέπετε όνειρα με τους πρώην συντρόφους σας, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις.
Περίπτωση 1η: Είναι ακόμα φρέσκος ο χωρισμός και ο πρώην σας είναι ακόμα στο μυαλό σας, οπότε το όνειρα σας σημαίνει πως πνευματικά κάνετε μία λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά του καινούριου συντρόφου σε σύγκριση με τον παλιό.

Περίπτωση 2η: Είστε σε μία υγιή και γεμάτη σχέση και τα όνειρα σας σημαίνουν πιθανότατα πως αντιμετωπίζετε τα τραύματα που σας άφησε η προηγούμενη σχέση σας και λύνετε τα θέματα που έμειναν άλυτα έτσι ώστε να προχωρήσετε μπροστά.

zodia-0988

Ονειροκριτης πρωην : Ονειρα για τους πρώην  .

Περίπτωση 3η: Η σχέση σας δεν σας ικανοποιεί και επιθυμείται περισσότερα. Άνθρωποι που παντρεύονται χωρίς έρωτα ή σταματάνε να είναι ερωτευμένοι, ονειρεύονται συνήθως πρώην συντρόφους τους. Τα όνειρα αυτά όταν βρίσκεστε σε μία δυστυχισμένη σχέση ή γάμο, είναι ο τρόπος του μυαλού σας να σας πει πως μάλλον ήρθε η ώρα να προχωρήσετε.

Αν έχετε περάσει από μία μακροχρόνια σχέση, ο δεσμός είναι συνήθως βαθιά χαραγμένος στο υποσυνείδητο σας και είναι πολύ πιθανό να εκδηλώνεται συχνά στα όνειρα σας. Γι’ αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσεστε αν εξακολουθείτε να ονειρεύεστε κάποιον που πραγματικά αγαπούσατε, ακόμα και αν ξεκινήσετε μία νέα σχέση. Είναι απολύτως φυσιολογικό και είναι μέρος της επούλωσης. Το μυαλό έχει τον δικό του τρόπο αντιμετώπισης των δεσμών που διατηρούμε ακόμα. Σκεφτείτε το σαν θεραπεία για το υποσυνείδητο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot