Ο αστρολογικός ουρανός του Φεβρουαρίου.

zwdia-anadromos-ermis-optiki-epafi

Ο αστρολογικός ουρανός του Φεβρουαρίου.

Ένας μήνας γεμάτος από δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα που όμως θα γίνουν η αφορμή για νέα ξεκινήματα.

Μια ιδιαίτέρη θετική όψη στις 01/02, του Ερμή –Ουρανού, που προαναγγέλλει ξαφνικές και θετικές εξελίξεις σε άτομα που έχουν αφήσει το παρελθόν τους οριστικά πίσω.

Η νέα Σελήνη στις 08/02, τροφοδοτεί με πληροφόρηση και υλική ενίσχυση, όλα τα ζώδια του νερού, και κα’επέκταση τους λύνει τα χέρια και τους ανοίγει τους δρόμους, για να απελευθερωθούν από προβληματικές σχέσεις και γάμους.

zodia-taro-45

17/02 η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα δυναμιτίσουν σχέσεις, που απλά ζουν μόνο με τις ελάχιστες καλές αναμνήσεις του ξεθωριασμένου παρελθόντος.

Εν αναμονή μετοικήσεως στο εξωτερικό ή αλλαγή κατοικίας, είναι οι περισσότεροι εκπρόσωποι της Γης. Σε αυτό θα δώσει μια παραπάνω ώθηση ο Ήλιος από την στιγμή που θα εισέλθει στον ζωδιακό οίκο των Ιχθύων.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αναπότρεπτες οι εξελίξεις στις ζωές των μοναχικών, που θα δημιουργήσει η ευνοϊκή όψη στις 20/02 Ήλιου και Πλούτωνα, που θα ανοίξει έναν νέο κύκλο ζωής, που θα διαρκέσει μέχρι και τα τέλη του Ιουλίου-16.

Ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ουρανό από τον Κριό στις 23/02, και θα προκαλέσει πολλούς τριγμούς σε οικονομικά και εργασιακά θέματα, για τους περισσοτέρους, και ιδιαίτερα στα ζωδια της φωτιάς.

Ο Κρόνος θα φλερτάρει με τον Ερμή στις 25/02, και θα προκαλέσει το απόλυτο χάος στις επικοινωνίες, στις μετακινήσεις, στο εμπόριο και οτιδήποτε συσχετίζεται με τα συναισθήματα ατόμων άνω των 28 ετών. Μέχρι το τέλος του μήνα Φεβρουαρίου, καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι υπερβολές σε όλους τους τομείς.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μια τυχερή ημέρα για τους περισσοτέρους είναι στις 26/02, που ο κινητικός Ερμής θα κάνει θετική όψη με τον Ουρανό, και θα δώσει απλόχερα οικονομικές ευκαιρίες και χρήμα σε αυτούς που το ψάχνουν.

Στις 28/02, ο Ποσειδώνας θα φανερώσει εύνοια και τύχη σε όλους, μέσα από την θετική του όψη με τον Ήλιο. Όσοι βιώνουν αλλαγές σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο θα καταφέρουν, να τις κάνουν πιο εύκολα – γρήγορα… και με το μικρότερο οικονομικό και ψυχικό κόστος… ακόμη και αν αυτό σημαίνει χωρισμός, απαλλαγή από κακές συνήθειες και γενικότερα πάθη.

Η Σελήνη στις 29/02, πραγματοποιεί την τελευταία της κενή πορεία, δίνοντας μια χρονική ανάσα σε αυτούς, που είναι πριν την λήψη σοβαρών αποφάσεων και αποκαλύψεων.