Ο ερχομός της Αγάπης για τα αέρινα ζωδια

Ο ερχομός της Αγάπης για τα αέρινα ζωδια

Σίγουρα η προσεχώς ανάδρομη κίνηση του πλανήτη των επικοινωνιών Ερμή, δεν θα βοηθήσει στο να λύσουν αισθηματικά θέματα μέσα στα ζευγάρια σχέσεις. Ωστόσο μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια σας, για αποσαφήνιση θέσεων και δράσεων.

Αναλυτικά:

 

Δίδυμοι:
Δεσμευμένοι: Μια καταπληκτική χρονική στιγμή, και μέχρι τις γιορτές που τα άστρα είναι συμμαχικά, στον ζωδιακό σας οίκο. Πολλές οι ευκαιρίες για να μιλήσετε και να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες με τον σύντροφο σας. Διαζύγια, περιουσιακά, τρίτα πρόσωπα, όλα παρακάμπτονται πια μέσα από μόνιμες λύσεις.
Love – Life: Καλή
Ελεύθεροι: Θα κάνετε λίγο υπομονή ακόμη. Μόλις απομακρυνθεί ο Άρης από τον απέναντι δύσκολο Τοξότη, θα δείτε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες να σας πλησιάζουν, με απώτερο σκοπό να σας κερδίσουν. Ξεχάστε τις ιστορίες πια, του ταλαίπωρου παρελθόντος σας και ελάτε στο τώρα, και δείτε τι σας προσφέρουν.
Love – Life: Μέτρια

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζυγός:
Δεσμευμένοι: Είσαστε κοντά στο να επιλύσετε όλα αυτά που σας προβληματίζουν στον αισθηματικό σας τομέα. Οι όψεις της Αφροδίτης σας ενισχύουν στον λόγο σας και σας ανοίγουν τους δρόμους για αλλαγές, που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Αφεθείτε στις προσφορές από τον σύντροφο σας, που σας έχει μεγάλες εκπλήξεις.
Love – Life: Μέτρια
Ελεύθεροι: Είσαστε άτακτοι και όλοι το ζηλεύουν. Έχετε μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, μέσα σε αυτόν τον μήνα του Απριλίου. Οι τελευταίες γνωριμίες που έχετε κάνει, και στο τότε δεν σας τράβηξαν την προσοχή, έρχονται στο τώρα με πιο ενδιαφέρουσες προσφορές – προτάσεις. Ακούστε και κρίνετε ανάλογα.
Love – Life: Καλή

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος:
Δεσμευμένοι: Οι προθεσμίες που σας έχουν τεθεί από τον άνθρωπο σας, ήδη έχουν τεντωθεί πολύ χρονικά. Οι περισσότεροι Υδροχόοι, είναι ήδη σε σκέψεις φυγής και χωρισμού από αρνητικές καταστάσεις, που δεν τους συμπληρώνουν την αισθηματική τους πραγματικότητα. Τα άστρα είναι ενισχυτικά, με οποιοδήποτε απόφαση σας και μέχρι τις 21/04. Σκεφτείτε και ανακοινώστε.
Love – Life: Μέτρια
Ελεύθεροι: Αξιοποιήστε τις ημέρες μέσα από ταξίδια και νέες επαφές, που σίγουρα θα σας ψυχαγωγήσουν. Πολλά αυτά που θα σας προταθούν και θα σας έλξουν, την ιδιαίτερη προσοχή σας. Το σύμπαν πάντως σας δίνει την άπλετη εύνοια του, για να διαλέξετε πια με σύνεση, αυτόν που θα σταθεί δίπλα σας. Love – Life: Άριστη