Ο ερχομός της Αγάπης για τα γήινα ζωδια

moonlight_love_by_direnkei-d4jhsqg

Ο ερχομός της Αγάπης για τα γήινα ζωδια

Σίγουρα η Αφροδίτη από τον Κριό, κάνει ότι μπορεί να δώσει σε όλα τα γήινα ζώδια την ευκαιρία να βρουν το ιδανικό τους ταίρι, αλλά και σε αυτούς που το έχουν ήδη βρει, να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στο μεταξύ τους.

Αναλυτικά:

 

Ταύρος:
Δεσμευμένοι: Είσαστε στο επίκεντρο των καλύτερων αστρολογικών όψεων της περιόδου. Οι υπάρχουσες σχέσεις, μετά από πολλούς και δύσκολους κραδασμούς, έχουν πια ισορροπήσει και το μόνο που μένει πια είναι η απόφαση για το παρακάτω. Αυτό θα είναι κάτι που θα έχει την ισχύ του, σε υποθέσεις χωρισμών και απομακρύνσεων.
Love – Life: Καλή
Ελεύθεροι: Είσαστε μπερδεμένοι μεταξύ παρελθόντος και παρόντος. Δεν είναι όμως κάτι που πρέπει να σας πιέζει ψυχολογικά. Αφήστε τους τρίτους, να σας πλησιάσουν με τον ιδιαίτερο τρόπο τους και στην ώρα τους, για να σας κερδίσουν την εμπιστοσύνη. Τα καλύτερα είναι προσεχώς.
Love – Life: Μέτρια

zodia-taro-45

Παρθένος:
Δεσμευμένοι: Χαλαρότητα υπάρχει στις τάξεις των Παρθένων, που είναι σε σοβαρή σχέση – γάμο. Δεν έχετε και πολύ μεγάλη όρεξη για συζητήσεις και ανατροπές στην καθημερινότητα σας. Σκεφτείτε όμως, πως ο σύντροφος σας μπορεί να το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Όσοι έχουν χιλιομετρική απόσταση, από τον άνθρωπο τους, θα τύχουν ευχάριστων συναντήσεων.
Love – Life: Άριστη
Ελεύθεροι: Πολλά κρύβετε μέσα σας. Οι πλατωνικοί έρωτες και τα υπονοούμενα θα πρέπει να τερματιστούν, αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να κάνετε κάτι πιο πρακτικό και χειροπιαστό, στην αισθηματική σας ζωή. Οι ευκαιρίες μέχρι τις 22-23/04, θα εμφανιστούν από τα οικεία σας περιβάλλοντα, και θα σας γοητεύσουν.
Love – Life: Μέτρια

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αιγόκερως:
Δεσμευμένοι: Αυξάνετε η εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας και αυτό θα το διαπιστώσει και το αγαπημένο σας έτερο. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η ξαφνική σας καλυτέρευση στον οικονομικό τομέα, που σίγουρα σας παραμερίζει πολλά εμπόδια. Προτάσεις, κινητικότητα και εξελίξεις σε όλους, ιδίως τις πασχαλινές ημέρες.
Love – Life: Μέτρια
Ελεύθεροι: Έχετε φτάσει στο άλλο άκρο, από εκεί που πραγματικά θα θέλατε να βρίσκεστε. Είσαστε σίγουρα, τρομαγμένοι από άσχημες καταστάσεις – μνήμες του παρελθόντος. Αυτό όμως τώρα και με τις θετικές όψεις του Ερμή –Άρη, θα υποχωρήσει, και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά, σε άτομα που ήδη έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους.
Love – Life: Καλή