Πάσχα, Eurovision, Πρωτομαγιά και άλλες Ιστορίες

zwdia-synaisthima

Πάσχα, Eurovision, Πρωτομαγιά και άλλες Ιστορίες

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…!!!

Μέρες γεμάτες γεγονότα και έντονη κοινωνικότητα. Πολύς ο κόσμος και η δραστηριότητα που θα ενεργοποιήσουν τους πάντες. Σίγουρα, με Αφροδίτη δίπλα στον ανάδρομο Έρμή, θα βγάλει στην επιφάνεια, τα αισθηματικά ζητήματα, παρόντα και παρελθοντικά. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στα οικονομικά ζητήματα που θα δώσουν λύσεις με την επιτυχημένη τους πορεία.

 

 

Αναλυτικά

ζωδια της Φωτιάς:
Πολλά τα ευχάριστα γεγονότα που θα σας παρουσιαστούν τις επόμενες 3-5 ημέρες. Ο πυρπολητής Άρης, κουνάει έντονα και παρατεταμένα την ερωτική ζωή όλων των πύρινων ζωδίων, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις. Μια τόσο έντονη περίοδος που θα προκύψουν αναπάντεχες προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης, αλλά και χωρισμοί που δεν είχαν καλά θεμέλια. Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι αδέσμευτοι που θα έχουν μια πληθώρα από κόσμο που θα τους γνέψει θετικά!
Love Luck: 85 %
Astro Luck: 90 %

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια της Γης:
Έχετε υποστεί πάρα πολλά αυτό το χρονικό διάστημα. Οι μέρες οι πρώτες του Μαίου, θα σας δώσουν μια παραπάνω δυναμική για να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες, που ακόμη ενοχλούν. Διαζύγια, οικονομικές υποθέσεις, απόμακρες ερωτικές ιστορίες, μπορούν να μπουν στο τραπέζι των συνομιλιών, και να επιλυθούν οριστικά. Πολλές και οι νέες αφίξεις για τους ελεύθερους, που θα σκορπίσουν διλήμματα.
Love Luck: 95 %
Astro Luck: 80 %

ζωδια του Αέρα:
Έχετε αυτήν την εποχή έναν μόνιμο εκνευρισμό και άγχος. Σίγουρα με έναν ανάδρομο Ερμή και μέχρι τα τέλη του Μαίου, μόνο καθυστερήσεις και εμπόδια θα αντιληφθείτε. Αυτό δεν είναι όμως κάτι που θα πρέπει να σας τροποποιεί τα σχέδια. Δώστε μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που σας λένε, και δείτε τι υπάρχει πίσω από τις γραμμές. Αυτοί που θα ταξιδέψουν θα χρειαστεί να έχουν την καλή διάθεση του στόχου τους, έστω και αν αυτό συσχετίζεται με συναίσθημα
Love Luck: 80 %
Astro Luck: 90 %

ζωδια του Νερού:
Έχουν συσσωρευτεί πολλές υποθέσεις που από την ερχόμενη εβδομάδα, θα χρειαστεί να τις δείτε με μεγαλύτερη προσοχή. Έχετε ήδη κάνει το οργανόγραμμα σας και το μόνο που απομένει είναι να το εφαρμόσετε. Χωρισμοί και επανασυνδέσεις είναι στο μενού των περισσοτέρων. Επαγγελματικές επενδύσεις θα σας φέρουν μπροστά σε οικονομικές επιτυχίες, που σίγουρα θα σας βελτιώσουν κατά πολύ την διάθεση.
Love Luck: 80 %
Astro Luck: 95 %