Πανσεληνος – Προτάσεις συμφιλίωσης για χωρισμένους

Πανσέληνος – Προτάσεις συμφιλίωσης για χωρισμένους

Το αστρολογικό φαινόμενο της Πανσελήνου, συντελείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου. Επηρεάζει άμεσα όλα τα ζώδια του νερού. Οτιδήποτε δημιουργηθεί ( προσωπικό – επαγγελματικό), αυτές τις ημέρες θα έχει την υποστήριξη του σύμπαντος για να εξελιχθεί με μεγάλες ταχύτητες

 

 

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 05/01, 09/01, 14/02, 20/02, 04/03, 21/03, 01/04, 14/04, 10/05, 30/05, 08/06, 10/07, 20/07, 06/08, 15/08, 05/09, 11/09, 04/10, 19/10, 25/10, 07/11, 17/11, 02/12, 19/12, 29/12

και οι συνδυασμοί…

zodia-taro-45

Κριός με ωροσκόπο Καρκίνος
Ταύρος με ζενίθ σε υδάτινο οίκο
Καρκίνος με ανάδρομο Ερμή
Λέων με στέλιουμ σε Καρκίνο
Παρθένος με Αφροδίτη σε τρίτο οίκο
Ζυγός με ωροσκόπο Λέων
Σκορπιός με ανάδρομο Ποσειδώνα
Τοξότης με ναδίρ σε γήινο ζώδιο
Αιγόκερως με Άρη στον τρίτο οίκο
Ιχθείς με ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο

Αναλυτικά τα ζωδια

Κριός: Πρέπει να σκεφτείτε με γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα, σας αποδίδουν μια σειρά από ερωτικές ευκαιρίες για να δείτε ποιος τελικά σας ταιριάζει και ποιος όχι. Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει ή έστω προσωρινά απομακρυνθεί, από το ταίρι τους, θα έχουν ειδήσεις που θα ζητάνε και πάλι ένωση, και αυτήν την φορά με καλύτερους και πιο λογικούς όρους.
Ερωτικό ταίριασμα με: Ζυγός και Σκορπιός
Ρομαντική ώρα ημέρας: 12:00

Ταύρος: Η μέρα της Πανσελήνου θα είναι ιδιαίτερη για όλα τα ζωδια της γης, αλλά περισσότερο για το δικό σας. Οι κοινωνικές σα σχέσεις θα εξαπλωθούν, πολύ περισσότερο και αυτοί που ψάχνουν για ένα πιο σωστό ταίρι, πιθανόν και να το βρουν μέσα στις γιορτές. Πολλά και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί σε παντρεμένους και εν σχέση συντρόφους, που αδυνατούν να επικοινωνήσουν με το ταίρι τους. Προσπαθήστε περισσότερο.
Ερωτικό ταίριασμα με: Τοξότης και Ιχθείς
Ρομαντική ώρα ημέρας: 15:00

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Δίδυμοι: Οι επιδιώξεις σας δεν φτάνουν στον στόχο τους. Είσαστε συνεχώς με το εμπόδιο μπροστά σας. Αυτό όμως δεν είναι στην πραγματικότητα τίποτα παραπάνω από τα συναισθήματα σας, που δεν αναγνωρίστηκαν από την άλλη πλευρά. Δεν χρειάζεται όμως να το ξαναπροσπαθήσετε. Αυτοί που σας θέλουν –αγαπούν, θα βρουν τους τρόπους να σας πλησιάσουν.
Ερωτικό ταίριασμα με: Κριός και Λέων
Ρομαντική ώρα ημέρας: 19:00

Καρκίνος: Προσαρμοστείτε στην νέα τάξη πραγμάτων. Οι μέρες είναι πια πιο φορτωμένες με συναίσθημα και λόγια αγάπης. Αυτή η Πανσέληνος έχει κάτι μαγικό, που θα βοηθήσει όλους να έρθουν πιο κοντά στον άνθρωπο τους. Δεν χρειάζονται υπερβολές και επιθέσεις. Αφήστε την αγάπη να δείξει τον ένα και σωστό δρόμο. Μέσα σε όλα αυτά θα έχετε και οικονομικές εκπλήξεις που θα σας απογειώσουν.
Ερωτικό ταίριασμα με: Σκορπιός και Αιγόκερως
Ρομαντική ώρα ημέρας: 20:00

Λέων: Οι περιπέτειες για τους Λέοντες που ήδη είναι σε δέσμευση, θα είναι σε αφθονία από τα οικεία – κοινωνικά τους περιβάλλοντα. Ο κυβερνήτης σας με την Αφροδίτη από τις αρχές του νέου μήνα, θα αποδώσει άπειρες ευκαιρίες για επανασυνδέσεις με το παρελθόν, αλλά και τον τερματισμό των εμμονών από την καθημερινότητα σας, που βαραίνουν μέσα από σκέψεις που δεν έχουν αρχή ούτε και τέλος.
Ερωτικό ταίριασμα με: Λέων και Ιχθείς
Ρομαντική ώρα ημέρας: 11:00

Παρθένος: Ένα γήινο ζώδιο με μια υδάτινη πανσέληνο, μόνο φουρτούνες μπορεί να προκαλέσει στον ερωτικό τομέα…τον δικό τους αλλά και των τριγύρω του. Οι μέρες είναι κοντά που ο Ερμής ανάδρομος πια, θα βοηθήσει τις συναισθηματικές επικοινωνίες, όλα θα φωτιστούν με ένα πιο ρομαντικό φως. Όσοι είναι μόνο θα δεχτούν πολιορκία, από άτομα που θα γοητεύσουν εύκολα. Αυτοί που έχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά… θα χρειαστεί να είναι πιο προσεχτικοί…κίνδυνος αποκαλύψεων.
Ερωτικό ταίριασμα με: Αιγόκερως και Ιχθείς
Ρομαντική ώρα ημέρας: 17:00

Ζυγός: Οι απόλυτοι άρχοντες της περιόδου, αλλά και αυτοί που έχουν την πλήρη εύνοια του Δία και του Άρη, για να κάνουν και να επιτύχουν αυτό που επιθυμούν στην αισθηματική τους ζωή. Όσοι οδεύουν προ σοβαρή δέσμευση, όλα τα περίπλοκα σχέδια τους, θα ευοδωθούν και οι καταστάσεις θα κυλήσουν πολύ πιο ομαλά. Αυτοί που είναι μόνοι, σίγουρα με τέτοια αστρολογική δυναμική, δύσκολο να πάρουν την σοβαρή απόφαση για μια μόνιμη σχέση… από το Καλοκαίρι…ίσως!
Ερωτικό ταίριασμα με: Ζυγός και Τοξότης
Ρομαντική ώρα ημέρας: 21:00

Σκορπιός: Φωτίζεστε επαρκώς! Οι σκληροπυρηνικοί Σκορπιοί θα είναι και οι πιο ‘ήσυχο – φρόνιμοι’ αυτήν την ημέρα – περίοδο. Οι συντριπτική πλειοψηφία έχει βρει την απόλυτη ισορροπία, μέσα από τις πρόσφατες επιλογές της. Μια παραπάνω προσοχή μεταξύ 25-27/04, όπου τα άστρα συμβάλουν στην αποπλάνηση σας με φρέσκιες γνωριμίες, που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Για τους ελεύθερους….μετά τις 26/04, έρχονται τα καλύτερα.
Ερωτικό ταίριασμα με: Ταύρος και Λέων
Ρομαντική ώρα ημέρας: 23:00

Τοξότης: Ισχυρές αστρολογικές δονήσεις, θα λάβουν οι χωρισμένοι σύντροφοι, που μέσα από αυτό το πλανητικό φαινόμενο, θα έχουν τις καρμικές ευκαιρίες να ρίξουν μια ακόμα ματιά, σε οτιδήποτε αξίζει να περισωθεί ή και να τερματιστεί οριστικά και εκεί να ξεχαστεί στο παρελθόν.
Οι εκκρεμότητες σε έρωτες, οι ημιτελείς σχέσεις, οι προβληματικές ερωτοφιλίες, θα τερματιστούν χωρίς την ελπίδα για τροποποίηση στο άμεσο μέλλον.
Ερωτικό ταίριασμα με: Καρκίνος και Παρθένος
Ρομαντική ώρα ημέρας: 21:00

Αιγόκερως: Είσαστε αυτοί, που δεν τα έχουν καλά το ακραίο σπορ των κατακτήσεων, και που θα βάλουν νερό στο κρασί τους, από σήμερα και μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Τα αστρολογικά δεδομένα ευνοούν όλους τους μοναχικούς του ζωδίου, που πραγματικά επιθυμούν να γεμίσουν την ζωή τους, με κάτι ποιοτικό αλλά και σταθερό. Πολλές προσεχώς οι επαφές για όλα τα γούστα.
Ερωτικό ταίριασμα με: Κριός και Ζυγός
Ρομαντική ώρα ημέρας: 11:00

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Το ενδιαφέρον των Υδροχόων, για το ερωτικό τους ταίρι…θα παραμείνει ακέραιο. Η πλειοψηφία θα μείνει ατάραχη ίσως και αδιάφορη στις ερωτικές προκλήσεις, που θα φανερωθούν συντόμως. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, θα αποφασίσουν να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια για ένα ιδιαίτερο πρόσωπο του παρελθόντος…. που ακόμα υπάρχει αληθινό συναισθηματικό ενδιαφέρον… και από τις δύο πλευρές.
Ερωτικό ταίριασμα με: Ταύρος και Ιχθείς
Ρομαντική ώρα ημέρας:14:00

Ιχθείς: Με την Πανσέληνο και κάτω από την αυστηρή ματιά του Κρόνου – Ποσειδώνα… όλοι οι Ιχθείς θα υποχρεωθούν να πετάξουν από πάνω τους πια…προβληματικές καταστάσεις που έχουν τις ρίζες τους, στο άσχημο παρελθόν. Οι μέρες του Ταύρου, σας βρίσκουν σε βαθιές σκέψεις για την προσωπική σας ζωή. Αυτοί που θα αποφασίσουν να μείνουν μόνοι, μέχρι τα τέλη του μήνα Απριλίου… θα είναι και οι πιο ισορροπημένοι.
Ερωτικό ταίριασμα με: Κριός και Καρκίνος
Ρομαντική ώρα ημέρας: 15:00