Ποια ζώδια έχουν δυνατότητα επόμενου γάμου?

gamos-10-fovoi-antrwn

Ποια ζώδια έχουν δυνατότητα επόμενου γάμου?

Πολύ μελάνι έχει γραφτεί για τα αισθηματικά των ζωδίων και πώς αντιλαμβάνονται τις μόνιμες δεσμεύσεις. Οι επόμενες εβδομάδες και μέχρι να λήξει το τρέχον έτος, θα δώσουν τελικές λύσεις σε εκκρεμή διαζύγια, ολοκλήρωση συνομιλιών από το παρελθόν αλλά και αξιοζήλευτους νέους έρωτες που θα αναστατώσουν. Η ταύτιση του Ήλιου με την Αφροδίτη, προσεχώς θα ανοίξει εφ όλης της ύλης, τις συζητήσεις για γάμους και λοιπές δεσμεύσεις

Για όλους:

 

Κριός: Αυτήν την εποχή είσαστε μέσα σε σκέψεις, για τα επόμενα βήματα της ζωής σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ευνοήστε αστρολογικά, αν πραγματικά επιζητείτε μια νέα αρχή και σε έναν επόμενο βήμα, με τον σύντροφο σας.
Το μόνο, βέβαιο είναι ότι πρόταση για κάτι περισσότερο, θα έχετε μέσα σε αυτόν τον μήνα.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

Ταύρος: Η δυναμική σας παρουσία είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει στον άνθρωπο σας, την σιγουριά για να κάνει ένα συνειρμό, από σκέψεις που μπορούν να καταλήξουν σε γάμο ή μια πιο επίσημη συμπόρευση. Σε όλο αυτό, θα δεχτείτε υποστήριξη από τα οικεία σας περιβάλλοντα.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Δίδυμοι: Ανήκετε στα ζώδια που έχουν το ρεκόρ σε γάμους και διαζύγια. Σαν αέρηδες, είναι αδύνατον να παραμείνετε μονότονα μέσα σε μια σχέση, η οποία δεν σας δίνει το 100% της ποιότητας που ζητάτε. Υπάρχει όμως το ηθικό κομμάτι, που κατά καιρούς σας βάζει φρένο. Σκεφτείτε και μέσα σε αυτόν τον μήνα αποφασίστε.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Ποια ζώδια έχουν δυνατότητα επόμενου γάμου?

Καρκίνος: Είσαστε οι μοναδικοί, που μπορούν να μείνουν μέσα σε μια σχέση, αιώνια. Αυτό όμως η άλλη πλευρά, να μην το έχει σαν στάση ζωής. Πολλά αυτά που θα ανατραπούν και θα σας βάλουν και εσάς σε μια σκέψη πιο αναλυτική για τα επόμενα βήματα σας. Οι όψεις των δύο επόμενων πανσελήνων, θα σας δώσουν και πολλές αποκαλύψεις.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Λέων: Είσαστε αρματωμένοι με την δυναμική του ζωδίου σας. Θέλετε σίγουρα να φτιάξετε την ζωή σας και με το άτομο, που στο τώρα έχετε δίπλα σας. Μπορεί να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα, αλλά ο σύντροφος σας θα κάνει την υπερπροσπάθεια του για να τα βγάλει, από την μέση και να προχωρήσετε από κοινού σε κάτι νέο.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Παρθένος: Υπάρχει μια περισσή αγωνία, στην ατμόσφαιρα για το που θα καταλήξει η σχέση σας. Δύο είναι οι περιπτώσεις…χωρισμός ή ισχυρή επανασύνδεση. Μπορείτε να δώσετε λίγο χρόνο ακόμη, για να έρθουν στο φως καταστάσεις που πρέπει να ξέρετε την πλήρη αλήθεια τους. Είσαστε και στο στόχαστρο κάποιον παλιών αμαρτιών – γνωριμιών.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Θα έρθετε ίσως σε δύσκολη θέση, με κάποια συζήτηση που θα σας κάνει το ταίρι σας. Αυτό έχει να κάνει με τα λάθη και τις παρεξηγήσεις που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Η διάθεση για επανασύνδεση και συνέχιση της σχέσης θα υποστηριχτεί πολύ περισσότερο, από τον μήνα του Τοξότη.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Σκορπιός: Δεν είστε από αυτούς που θα ακολουθήσουν την ροή των πραμάτων. Θα κάνετε μόνο αυτό που έχετε μέσα στο κεφάλι σας και στην καρδιά σας. Τα αστρολογικά της περιόδου, σας δίνουν τις καλύτερες όψεις τους και σας ανοίγουν τους δρόμους για να ξαναφτιάξετε την ζωή σας, με τον κατάλληλο άνθρωπο.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Τοξότης: Το θέμα που πρέπει να επιλύσετε αυτές τις ημέρες, και όσο θα μείνει ο ερχόμενος Ήλιος πάνω σας, είναι μόνο η αισθηματική σας ζωή που δείχνει ότι δεν σας ευχαριστεί τόσο όσο κάποτε. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου, θα σκεφτούν μέχρι και τον χωρισμό, αν τελικά τα πράματα δεν εξελιχτούν όπως πρέπει.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Η ελευθερία είναι κάτι που το επιζητείτε πια. Δεν είστε από αυτούς που θα καθίσουν μέσα σε μια σχέση η οποία είναι μέτρια. Οι δυναμικές σας, μέχρι να φύγει αυτό το έτος είναι μεγάλες και σίγουρα μπορείτε εσείς που έχετε έναν καινούργιο έρωτα στην ζωή σας, να σκεφτείτε και για κάτι περισσότερο, ίσως μια επίσημη δέσμευση.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Υδροχόος: Μπορείτε να πείτε ότι όλα τα έχετε φέρει, σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και το μόνο που περιμένετε είναι αυτά να σας αποδώσουν. Στα αισθηματικά, έχετε πια ξεπεράσει τις αγκυλώσεις σας και μπορείτε να ονειρευτείτε με τον άνθρωπο σας, περαιτέρω δεσμεύσεις και όχι μόνο.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Οι προσδοκίες σας είναι μεγάλες, και αυτό κάνει και τον άνθρωπο σας, να θέλει να ξεκόψει οριστικά από το παρελθόν του και να έρθει στην ζωή που του προσφέρετε εσείς. Μέχρι να λήξει το 2016, εσείς είναι το πιο πιθανό να έχετε ορίσει και ημερομηνία γάμου, ίσως και να περιμένετε και έναν απόγονο, ή να υπάρχει η διάθεση για αγορές – μετοικήσεις.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Ποια ζώδια έχουν δυνατότητα επόμενου γάμου?

zwdia