Προβλέψεις ανά ζωδιο και ωροσκοπο ΙΑΝ. 2016

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Προβλέψεις ανά ζωδιο και ωροσκοπο ΙΑΝ. 2016

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Επιθετικά εισέρχεται ο νέος χρόνος, καθώς πολλοί πλανήτες θα τροποποιήσουν τα δεδομένα τους, σε όλα τα ζωδια. Η αίσθηση της πραγματικότητας θα γίνει πολύ πιο αντιληπτή, σε αυτούς που ακόμα δεν έχουν σταθεροποιηθεί. Την εύνοια της Αφροδίτης, θα έχουν όλα τα ζωδια της Φωτιάς, που η παρόρμηση τους, θα τους φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ζωδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ζωδιο της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζωδιο της Φωτιάς
Εάν αισθάνεστε κίνδυνο στην σχέση σας, τότε μιλήστε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο σας. Πιθανόν γύρω στην νέα σελήνη 10-01, να υπάρξουν νεύρα και λεκτικές παρεξηγήσεις…που όμως θα ισορροπήσουν σχετικά εύκολα. Αυτοί που έχουν χωρίσει ή είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σίγουρα, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου να έχουν ανταμώσει νέο ταίρι.

ζωδιο της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζωδιο της Γης
Δώστε χρόνο να σκορπιστούν οι φόβοι της απόρριψης και της προδοσίας από το μυαλό σας. Η Αφροδίτη την ώρα που θα συμπέσει στην ίδια μοίρα του Κρόνου, θα φωτίσει αυτά που μέχρι τώρα έμενα επιμελώς στα σκοτεινό συρτάρι του μυαλού. Όσοι έχουν σχέσεις με απόσταση, μόνο μέσω social media, θα σκεφτούν σοβαρά να χωρίσουν.

ζωδιο της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζωδιο του Αέρα
Περιπλάνηση στο αδιέξοδο πια στοπ. Οι μέρες μέχρι την ορθοδρόμηση του Ερμή, θα σας βάλουν σε νέα μονοπάτια σκέψης. Πολλά και τα μπερδέματα μέσα σε οικογένειες που επέλεξαν την διάσταση σαν προσωρινή λύση. Σαφώς και το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο και πονηρό, και εσείς σαν δυναμικός συνδυασμός καλείστε να ορθώσετε το ανάστημα σας.

ζωδιο της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζωδιο του Νερού
Οι συμφωνίες που έχετε συνάψει, πάσης φύσεως θα ανατραπούν….και θα είστε οι τελευταίοι που θα το μάθουν. Ο ανάδρομος Ερμής από της 05/01, θα σας εμποδίσει – προσωρινά-, πάνω σε προσπάθειες ολοκλήρωσης στόχων. Από τις 22/01 και ύστερα όλα θα βελτιωθούν. Όσοι είναι σε διαδικασίες έμμεσων επαφών για επανασύνδεση…ας περιμένουν λίγο ακόμα.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια της Γης

ζωδιο της Γης με ωροσκοπο σε ζωδιο της Φωτιάς
Δεν γοητεύεστε από τις εντάσεις και αυτό είναι κάτι που σίγουρα βοηθάει στην αποσυμπίεση των σχέσεων. Το παρελθόν πιθανόν να έρθει σε μια ευθεία σύγκρουση. Μην δώσετε χρόνο και έκταση σε ζητήματα που μέσα σας έχουν λήξη. Αυτοί που θα έρθουν σε επαφή με καινούργιο κόσμο, μέχρι τις 21/01/16, ας είναι πιο προσεχτικοί καθώς πολλά τα ευτράπελα που θα παρελάσουν.

ζωδιο της Γης με ωροσκοπο σε ζωδιο της Γης
Είστε ένα πολύ δυναμικός και ιδιαίτερος ζωδικός συνδυασμός που θα μπορέσετε μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες του έτους να ισορροπήσει τις αδυναμίες και τα λάθη μηνών. Αυτοί που έχουν εμπλοκή σε παράλληλα ‘μονοπάτια’, θα αποφασίσουν να τερματίσουν οτιδήποτε απειλεί την κανονική τους σχέση.

ζωδιο της Γης με ωροσκοπο σε ζωδιο του Αέρα
Θα σας γίνου άπειρες προτάσεις για αλλαγές στην ερωτική σας πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να αφορά και νέες γνωριμίες που θα σας βάλουν σε σοβαρά διλήμματα. Επίσης πολλές φιλίες ετών, ίσως και να αντιμετωπίσουν θέματα ερωτικής διάθεση που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη σε όψη με τον Δία, έχει πολλά ακόμα να σας παρουσιάσει.

ζωδιο της Γης με ωροσκοπο σε ζωδιο του Νερού
Παιχνίδια εξουσίας μέχρι της 14-01.16, θα αντιμετωπίσετε μέσα σε σχέσεις και γάμους. Αυτό θα ενισχυθεί μέσα από αποκαλύψεις που θα δοκιμάσουν συναισθήματα και δεσμούς. Ακόμα και οι αδέσμευτοι θα δουν μια πλειάδα νέων ανθρώπων να κινείται προς την μεριά τους και με καλές προθέσεις. Ένας μήνας γεμάτος αντιθέσεις!

ζωδια του Αέρα

ζωδιο του Αέρα με ωροσκοπο σε ζωδιο της Φωτιάς
Οι ευκαιρίες να τονώσετε την σχέση σας θα φέρει ο Ανάδρομος Ερμής από τις 05-01.16 σε όλα τα ζωδια του αέρα και πόσο μάλλον σε εσάς. Πολλά παγιομένα ζητήματα θα βγουν στην επιφάνεια, ίσως και για πολλοστή φορά και θα ζητήσουν άμεσες και τελικές λύσεις. Αυτοί που είναι μόνοι θα καταφέρουν να βρουν ερωτική αγκαλιά, στις μέρες γύρω από την πανσέληνο.

ζωδιο του Αέρα με ωροσκοπο σε ζωδιο της Γης
Δεν αντέχετε άλλο να περιμένετε τις εξελίξεις…και αυτό πιθανόν να σας βάλει σε διαδικασίες και σκέψεις για να τρέξετε εσείς τα πράματα. Φυλαχτείτε από τις υπερβολές λόγου, που θα σας προκύψουν λόγω του ανάδρομου Ερμή που μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, θα ανακατεύει και θα καθυστερεί τους πάντες.

ζωδιο του Αέρα με ωροσκοπο σε ζωδιο του Αέρα
Μένετε έξω από την καρδιά που μονοπωλεί το συναισθηματικό σας ενδιαφέρον. Αποφασίστε μέχρι τις 1101.16, να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση και χωρίς να φοβάστε την απόρριψη…έτσι και αλλιώς στο ίδιο σημείο του τίποτα, είστε και τώρα. Οι αέρηδες που έχουν χωρίσει ή έχουν παγώσει τα συναισθήματα τους, θα βρουν τον τρόπο να ξαναέρθουν κοντά στο ταίρι τους.

ζωδιο του Αέρα με ωροσκοπο σε ζωδιο του Νερού
Προσοχή προς όλες τις κατευθύνσεις για τον ζωδιακό σας συνδυασμό μεταξύ 04-17/01.16. Πολλές οι άσχημες έως και επικίνδυνες αστρολογικές όψεις, που θα δημιουργήσουν ρωγμές ακόμα και σε δυνατές σχέσεις. Αποφύγετε τις σκέψεις για συμβίωση, μετοίκηση ή έστω μια πιο επίσημη δέσμευση, αν δεν τελειώσει αυτός ο πρώτος μήνας του έτους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια του Νερού

ζωδιο του Νερού με ωροσκοπο σε ζωδιο της Φωτιάς
Αντιμετωπίζετε μεγάλες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Αυτό ίσως και να σας βάζει σε βαθύτερες σκέψεις για ανατροπές – αλλαγές. Οι διαθέσει των τρίτων απέναντι σας, ίσως να μην σας αρέσουν πια, και να θελήσετε να απομακρυνθείτε. Προτιμήστε να λύσετε τις επικοινωνιακές σας διαφορές, με διπλωματικό τρόπο.

ζωδιο του Νερού με ωροσκοπο σε ζωδιο της Γης
Διαφορές μεγάλες έχουν πια εντοπιστεί μέσα στα ερωτικά ζευγάρια του συνδυασμού σας…και τείνουν να γίνου μεγαλύτερες με την είσοδο του Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τις 05.01-16. Μηνύματα και συναντήσεις θα βρουν στο διάβα τους οι χωρισμένοι, που θα δώσουν τις ευκαιρίες για άμεση επανένωση.

ζωδιο του Νερού με ωροσκοπο σε ζωδιο του Αέρα
Οι συνθήκες από τις 02-01.16 θα αλλάξουν, και θα σας δυσαρεστήσουν. Ας είστε πιο συγκρατημένοι στις δράσεις και στις αποφάσεις σας. Οτιδήποτε νέο θα φιλτραριστεί. Πολλές οι εκπλήξεις που θα προκύψουν στους αδέσμευτους. Ακόμα και αυτοί που είναι χρόνια μόνοι …θα έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από νέα κατάκτηση.

ζωδιο του Νερού με ωροσκοπο σε ζωδιο του Νερού
Σιγά – σιγά έρχεται η ηρεμία στις τάξεις όλων των υδάτινων ζωδίων. Όλα πια τα νέα πρόσωπα και τα γεγονότα θα είναι ευπρόσδεκτά. Πολυαγαπημένα άτομα από το ξεχασμένο παρελθόν, θα κάνουν την δειλή εμφάνιση τους πριν τις 14/01.16 και θα δώσουν ευκαιρίες για επανασύνδεση.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!