Πρωτοχρονια και 3ήμερο αισθηματικών συναντήσεων

erwtas-sxeseis

Πρωτοχρονια και 3ήμερο αισθηματικών συναντήσεων

Μέρες γεμάτες ενέργεια και ενθουσιασμό για όλους. Όλοι έχουν κανονίσει κάτι, από μια εκδρομή με τον σύντροφο τους, μέχρι την απόλυτη χαλάρωση μόνοι, μπροστά σε ένα υπολογιστή ή μια τηλεόραση. Όλα θεμιτά! Το κάθε ζωδιο και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θα προσπαθήσει να περάσει αυτές τις ιδιαίτερες μέρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εσείς οι Κριοί εκμεταλλευτείτε το τριήμερο, που θα σας πλαισιώσει με επικοινωνίες από το πρόσφατο παρελθόν σας. Η Αφροδίτη από τον υποστηρικτικό Τοξότη σας κάνει το επίκεντρο για παλιές και νέες εξομολογήσεις.

Σαφώς και όλα θα πάνε καλά πάνω στις επιδιώξεις των Ταύρων, που έχουν οργανώσει μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας τα πάντα. Παρόλα αυτά πολλές ιδέες θα αναπροσαρμοστούν την ύστατη στιγμή, λόγω ξαφνικών ειδήσεων – συναντήσεων με παλιά γνωριμία!

zodia-taro-45

Ημέρες δημιουργίας για τους Διδύμους που σίγουρα κάτι έχουν σκαρώσει για να ξαναπροσεγγίσουν άτομο που δεν τους έδωσε την πρέπουσα σημασία…τότε. Ετοιμαστείτε όμως και για τις καθυστερήσεις που ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται από τον εν δυνάμει ανάδρομο Κυβερνήτη σας.

Το σύμπαν θα σας βάλει εσάς τους Καρκίνους σε μια άλλη διάσταση που αυτές τις λίγες ημέρες της ανάπαυλας θα καταφέρετε να δείτε πιο καθαρά το τι πραγματικά συμβαίνεις την προσωπική σας ζωή.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι Λέοντες που είναι ήδη αποφασισμένοι να διαλύσουν οτιδήποτε τους καθυστερεί, ίσως να το πράξουν και πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα…από το αναμενόμενο. Πολλές οι μετωπικές σας με το αισθηματικό κατεστημένο.

Το κλίμα στις τάξεις των Παρθένων είναι ευχάριστο, και αυτό θα πολλαπλασιαστεί. Πολλές οι εκδηλώσει πραγματικής αγάπης και έρωτα στα ζευγάρια που έχουν καταφέρει και είναι ακόμα μαζί και ποιοτικά.

Οι ισορροπίες έχουν χαθεί και το ξέρετε εσείς οι Ζυγοί. Δεν τα έχετε καταφέρει και πολύ καλά στις διαπραγματεύσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, και αυτό θα σας προκαλέσει μια σειρά από παράπονα από τον άνθρωπο σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Έχετε ήδη σχηματίσει την άποψη σας εσείς οι Σκορπιοί, για τον άνθρωπο που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή. Είτε αυτή είναι άσχημη είτε είναι θετική…αφήστε τις μέρες. Για τις ανακοινώσεις μετά τις 05-01, που ο ανάδρομος θα τα κάνει όλα πιο εύκολα.

Αποφύγετε οι Τοξότες, να δημοσιοποιήσετε τις σκέψεις σας για την αισθηματική σας δύσκολη ζωή. Οι μέρες με τόσο κίνηση στον οίκο σας, απλά σας τονίζουν την ανάγκη της απομόνωσης και τη ώριμης σκέψης.

Είσαστε οι Αιγόκεροι, οι πιο ευνοημένοι των ημερών. Το αστρολογικό γίγνεσθαι σας δίνει την ευκαιρία για ξεκούραστες ημέρες μέσα στις γιορτές. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν ευχάριστες ώρες με τις παρέες τους.

Πολλά τα ζητήματα που καλείστε οι Υδροχόοι, να ισορροπήσετε μέχρι τις 03/01, καθώς το παρελθόν και το παρόν θα σας προβληματίσουν. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και από τις 05-01, θα τροποποιηθούν.

Είστε οι Ιχθείς οι πιο τυχεροί του νέου μήνα. Ελέγξετε τις ερωτικές σας παρορμήσεις σας. Οι πολλές επικοινωνίες με τρίτους θα σας δώσουν απαντήσεις που θα σας εκπλήξουν.