Πρωτο Τεταρτο Σεληνης 01/06 Παιχνιδια του Μυαλου

 

Αστρολογια Πρωτο τεταρτο της σεληνης στο ζωδιο της Παρθενου Πέμπτη, 1 Ιουνίου 

Ο Ήλιος στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη στην Παρθένο. Τα Τέταρτα της Σελήνης είναι δύσκολα, καθώς προτρέπουν την οριστική αλλαγή. Αποτελούν ένα σημείο καμπής ή μια στιγμή αλήθειας.

Τόσο οι Δίδυμοι όσο και η Παρθένος κυβερνούνται από τον πλανήτη Ερμή. Ο σκοπός αυτού του πρώτου τετάρτου είναι η εξέταση (Ερμής) της επικοινωνίας μας και των διανοητικών διαδικασιών (Δίδυμοι) για τη βελτίωση της εργασίας ή των σχετικών με την υγεία τομέων της ζωής μας (Παρθένος). Μερικά παραδείγματα: η ποιότητα των σχέσεων με τους φίλους / συναδέλφους, η νοοτροπία προς την άσκηση και τη διατροφή.

 

Η Παρθένος δεν είναι άψογη. Γυρίζει την αναταραχή της προς τα μέσα. Η Παρθένος θαμπώνεται από το άγχος και την αδιάκριτη τελειομανία. Με τη Σελήνη εδώ, να βράζει στο λάκκο του στομάχου και με τον Ήλιο να τρέχει ανάμεσα στα σύννεφα με τα πνεύματα του ανέμου, θα περάσουμε μέσα από το διάστημα πιο γρήγορα και πιο φωτεινά από ποτέ. Επιτρέψτε στα πράγματα να ακολουθήσουν την πορεία τους.

zodia-taro-45

Όλα συμβαίνουν σε κατάσταση ταχείας λειτουργίας, οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα για να επισπεύσουμε την εξέλιξή τους. Μια εποχή που πρέπει να είστε σε εγρήγορση, αλλά όχι να ελέγχετε. Όταν έρχεται η αλλαγή και δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε, μην αγχωθείτε, επιστρέψτε στο σώμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Τόσο οι Δίδυμοι όσο και η Παρθένος έχουν τη συνήθεια να χάνονται στο μυαλό. Οι Δίδυμοι ζουν με στη δημιουργική ροή του Ερμή – το μυαλό, τη φωνή και τα χέρια που συνδέονται ως ένα – στην παραγωγική εκδήλωση των πραγμάτων και των ήχων του εσωτερικού πρίσματος. Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο των δίδυμων και της δυαδικότητας. Μπορούν να κρατούν δύο φαινομενικά αντιφατικές απόψεις / πεποιθήσεις ταυτόχρονα.

Αυτό λειτουργεί αρκετά καλά μέχρι να πέσουν κάτω από την πίεση που βρίσκεται μέσα στο κεφάλι τους. Η Παρθένος ασκεί μια αδίστακτη πρακτικότητα, που συχνά στερούνται τα δίδυμα. Επιστρέφει στην επιφάνεια ξανά και ξανά. Η Παρθένος απαιτεί ευθύνη και πειθαρχία. Οι Δίδυμοι απαιτούν απόλυτη ελευθερία να αλλάξουν τα πάντα. Η Παρθένος είναι η επίπονη μητέρα των Διδύμων, η οποία καλύπτει το κυματιστό ύφασμα του χωροχρόνου. Η Παρθένος βοηθά τα δίδυμα να ξεφύγουν από το νου και να επιστρέψουν στα χέρια που εργάζονται και αποκαθιστούν.

zvdia-zwdia-tarw

Η επιθυμία μας να περιπλανηθούμε, να ταξιδέψουμε, να δουλέψουμε – σχεδόν μοιάζει με καθήκον, ενώ το τράβηγμα προς την εργασία και τη ρουτίνα θα μιλά στην καρδιά. Το κλειδί για το Πρώτο Τέταρτο στην Παρθένο: η παρουσία. Αντισταθείτε στην επιθυμία να βυθιστείτε . Μπορεί να πετάξουμε μακριά από τον καθένα και από τα πάντα στην πρώτη αμφιβολία. Το μεγαλύτερο καθήκον μας και η πρόκληση είναι να μείνουμε και να τα αντιμετωπίσουμε – χτυπήστε τα φτερά σας, φίλοι μου.

Η πιο εξέχουσα όψη αυτού του Τετάρτου είναι η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα. (Άλλες λιγότερο αξιοσημείωτες όψεις περιλαμβάνουν δύο τρίγωνα, ένα με τον Ερμή στον Ταύρο και ένα άλλο με τον Πλούτωνα Ανάδρομο στον Αιγόκερω.) Κάθε αλληλεπίδραση με τον Ποσειδώνα προάγει μια ονειρική ποιότητα.

zwdia

Η ζωή θα μοιάζει τόσο καλή και παρόλο που ίσως να γνωρίζουμε ότι είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, θα ακολουθήσουμε τις ψευδαισθήσεις της ευφορίας ούτως ή άλλως. Είναι θέμα ροής. Μη σχεδιάσετε τίποτα, παρά ξεκούραση και σκέψη. Η δημιουργική εργασία προτείνεται πάντα.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την κακή επικοινωνία ή τις ασαφείς σκέψεις, αυτό το τέταρτο της Σελήνης θα είναι εξαιρετικά ξεκάθαρο. Αυτό προκαλεί τη δύναμη της θέλησής μας να ξεκαθαρίσουμε το παλιό και να φτιάξουμε το δρόμο για το νέο, όπως τα λουλούδια που φυτρώνουν μέσα από τα νεκρά ξερόχορτα, μια νέα αρχή, μια λάμψη διορατικότητας. Τα προβλήματα διαλύονται για να αποκαλύψουν στερεά, μεταμορφωτικά σχέδια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις