Πρώτο Καλοκαιρινό Δεκαπενθήμερο Ιουνίου ‘16

diaita-baros-zwdia

Πρώτο Καλοκαιρινό Δεκαπενθήμερο Ιουνίου ‘16

Το Καλοκαίρι ξεκινάει με πολλές αστρολογικές όψεις, που θα δώσουν τα κίνητρα και σε αισθηματικές και σε επαγγελματικές υποθέσεις, να εξελιχτούν και να παράγουν τα προσδοκώμενα.

Πιο συγκεκριμένα:

Κριός: Η φωτιά σας θα γιγαντωθεί με τον αέρα των Διδύμων. Θα προσελκύσετε πολύ κόσμο και από τα παλιά. Οι μέρες από την νέα σελήνη έως τις 10-06, θα σας φέρουν μπροστά σε αποφάσεις ζωής για τον αισθηματικό σας τομέα. Αυτό ισχύει και για τους ελεύθερους και για τους σε σχέση. Οτιδήποτε δεν γεμίζει το μυαλό σας, θα απορριφθεί μόνιμα.
Ερωτικές ημερομηνίες: 03 και 14 Ιουνίου

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Ετοιμαστείτε για μακροβούτια! Το Καλοκαίρι για εσάς ξεκινάει με πολλές και καλές ευκαιρίες και εξαιρετικές προδιαγραφές, για να οργανώστε από διακοπές μέχρι και δεσμεύσεις με τον άνθρωπο σας. Την ίδια τύχη θα έχουν και οι FREE, με καινούργιες συναναστροφές, που θα ανθίσουν τα συναισθήματα σε ταχείς ρυθμούς.
Ερωτικές ημερομηνίες: 06 και 08 Ιουνίου

Δίδυμοι: Είναι απίθανο να μην ολοκληρώσετε εσείς οι τετραπέρατοι Δίδυμοι τις επιθυμίες και τις ευχές. Σας. Όλα είναι στρωμένα στο πόδια σας. Όσοι έχουν χωρίσει, θα δεχτούν μηνύματα αγάπης από το πρώην ταίρι, που θα ζητούν και πάλι την επανασύνδεση. Οι αέρηδες, που οργανώνουν διακοπές και λοιπές εξορμήσεις, θα ανακαλύψουν έρωτες που μπορούν να γίνουν σύντομα μόνιμοι δεσμοί.
Ερωτικές ημερομηνίες: 01 και 10 Ιουνίου

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος: Πολλά αυτά που χρειάζεται να αναθεωρήσετε αν τελικά επιθυμείτε να περάσετε ένα καλό και ήσυχο Καλοκαίρι. Οι αστρολογικές όψεις Αφροδίτης και Ποσειδώνα, πάνω σε όλα τα υδάτινα ζώδια, θα δώσουν λύσεις που δεν φανερώνονταν τόσο καιρό. Τρίτα πρόσωπα, ανάμεσα σε σχέσεις θα απομακρυνθούν και οι ισορροπίες μέσα σε ζευγάρια, θα αποκατασταθούν.
Ερωτικές ημερομηνίες: 11 και 17 Ιουνίου

Λέων: Μόνο με την τετράγωνη λογική σας, θα καταφέρετε να λύστε υποθέσεις που όλους τους προηγούμενους μήνες, σας ταλαιπώρησαν σε όλα τα επίπεδα. Σχέσεις και συνεργασίες, θα μπουν όλα κάτω από το αυστηρό μικροσκόπιο σας, και θα αναλυθούν με γνώμονα το μυαλό σας, και όχι την καρδιά σας, που μέχρι τώρα, δεν σας έχει δώσει και τις πιο σωστές συμβουλές.
Ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 14 Ιουνίου

tarw-wroskopio-4

Παρθένος: Ήδη απολαμβάνετε μια εποχή, που όλα πια κινούνται με τα πλάνα και τις επιθυμίες σας. Είστε το ζώδιο που αυτό το Καλοκαίρι, θα κάνει τις μεγάλες ανατροπές στην ερωτική του ζωή. Αρκετοί θα προχωρήσουν σε διαζύγια και χωρισμούς, με άτομα που δεν τους εκφράζουν πια. Καλύτερα τώρα που ευνοήστε αστρολογικά, παρά αργότερα, που θα χαθούν και νέες ευκαιρίες.
Ερωτικές ημερομηνίες: 02 και 11 Ιουνίου

Ζυγός: Οι σχέσεις σας με τα φιλικά και τα κοινωνικά σας περιβάλλοντα θα ξεκαθαριστούν. Πολλά αυτά που ‘ανεχτήκατε’, σαν προβληματικές συμπεριφορές, και που ίσως να σας έκαναν ζημιά στην προσωπική σας ζωή. Βάλτε τις διαχωριστικές σας γραμμές. Αυτοί που έχουν ήδη ξεκινήσει μια νέα σχέση – επανασύνδεση, θα είναι και πιο τυχεροί, με το να διαπιστώνουν συνεχώς την εξωστρέφεια αισθημάτων μέσα από την ερωτική επιλογή τους
Ερωτικές ημερομηνίες: 03 και 07 Ιουνίου

Σκορπιός: Η διαχείριση του λόγου σας είναι αυστηρή και αυτό σίγουρα μπερδεύει αυτούς που κινούνται δίπλα σας. Φυσικά αυτό είναι ένα ζωδιακό σας χαρακτηριστικό, που θα πρέπει να το μετριάσετε, αν το άτομο που σας έλκει, επιθυμείτε να το κρατήσετε. Οι μέρες μετά την νέα σελήνη, στις 05-06, θα παρουσιάσουν και νέες γνωριμίες στους ελεύθερους.
Ερωτικές ημερομηνίες: 04 και 06 Ιουνίου

Τοξότης: Η επιμονή σας στα παλιά, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Δικαιούστε κάτι καλύτερα για την προσωπική σας ζωή, από τις ατυχείς επαναλήψεις, όλων αυτών που σας πλήγωσαν. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα δείτε πολλές καλές παρέες να σας πλησιάζουν και με έναν διαφορετικό – ερωτικό τρόπο. Δεν θα μείνετε μόνοι σας αυτό το Καλοκαίρι.
Ερωτικές ημερομηνίες: 02 και 09 Ιουνίου

Αιγόκερως: Βασίζεστε στην αυστηρή σας προσωπικότητα, και δεν κάνετε ανοίγματα προς καμία κατεύθυνση. Αυτό σας δημιουργεί μια παραπάνω αίσθηση μοναξιάς, αλλά σίγουρα αισθάνεστε και πιο ασφαλείς. Οι εν σχέση, μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες, θα προχωρήσουν και σε περαιτέρω δεσμεύσεις. Αυτοί που είναι μόνοι, παρά την δυσκολία τους, θα τολμήσουν καινούργιες προσεγγίσεις σε κόσμο που θα τους γοητεύσει.
Ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 14 Ιουνίου

Υδροχόος: Είσαστε ίσως και το πιο ευνοημένο ζώδιο της εποχής. Έχετε ήδη ισορροπήσει την αισθηματική σας ζωή, με τον κατάλληλο άνθρωπο για εσάς, και το μόνο που απομένει είναι να προβείτε σε κάτι περισσότερο, μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, Ακόμη και όσοι είναι χωρισμένοι – τσακωμένοι, θα βρουν τους διπλωματικούς τρόπους να τα ξαναβρούν.
Ερωτικές ημερομηνίες: 07 και 12 Ιουνίου

Ιχθείς: Οι αυταπάτες και τα μεγάλα πάθη θα υποχωρήσουν, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα δεν σας έφεραν πουθενά. Δεν είστε και τα ζώδια που θα κολλήσουν σε προβληματικές καταστάσεις. Αντιθέτως η αρχή του Ιουνίου, είναι μια καλή εποχή για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να μείνετε ίσως, και ένα μικρό διάστημα…. μόνοι σας. Πάντως αυτό το Καλοκαίρι θα σας φέρει πολλές εκπλήξεις.
Ερωτικές ημερομηνίες: 08 και 10 Ιουνίου