Πρώτο δεκαπενθήμερο Απριλίου 2016

imerisies-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

Πρώτο δεκαπενθήμερο Απριλίου

Αστρολογια: Μέσα στην καρδιά της Άνοιξης, τα άστρα κάνουν νέους συνδυασμούς και πιέζουν τις καταστάσεις να εξελιχθούν. Ο Ερμής δίπλα στον Ήλιο, θα αποκαταστήσει τις επικοινωνιακές κόντρες που ήδη τρέχουν από τον προηγούμενο μήνα. Στις 05-04, η ερωτική Αφροδίτη θα δώσει μια νότα αισιοδοξίας, και η νέα σελήνη προσεχώς, θα φουντώσει τα συναισθήματα των αδικημένων του έρωτα.

 

 

Κριός: Η ψυχολογική κόπωση που έχετε, θα αρχίσει πια να υποχωρεί. Οι 3 πλανήτες που θα σταθούνε πάνω σας, θα σας λύουν τα χέρια, σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το κριαρίσιο σας κεφάλι. Μια σειρά από μόνιμες λύσεις, θα παρουσιαστούν σε αυτούς που έχουν ακόμη πόνο στην καρδιά τους, και καρτερούν μια επανένωση. Είστε οι τυχεροί των ημερών.
Life Status: ***/**

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ταύρος: Η διάθεση σας είναι μεταξύ διλημμάτων και συγκινήσεων, που επιθυμείτε να ζήσετε στην ερωτική σας ζωή. Έχετε λογοκρίνει το προηγούμενο διάστημα, αρκετά τον εαυτό σας, και το μόνο που μένει είναι να απολαύσετε την νέα εποχή, και οι δεσμευμένοι και οι ελεύθεροι. Ακόμη, μεγάλη αλλαγή, θα δείτε στα οικονομικά που τόσο καιρό σας είχαν παιδέψει με την στασιμότητα τους.
Life Status: ***/**

Δίδυμοι: Θα αποκατασταθούν οι οικογενειακές και οι αισθηματικές γενικότερα σχέσεις, για όλους τους Διδύμους. Οι μέρες με έναν ανάδρομο Κρόνο απέναντι από τον οίκο τους, το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι ξεκαθαρίσματα και εξελίξεις. Αυτό όμως πιθανόν να σημαίνει και χωρισμό – διαζύγιο – απομάκρυνση, από καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα πια να προσφέρουν, ούτε σε εσάς – ούτε στην άλλη πλευρά.
Life Status: **/***

tarw-taro-xartomanteia

Καρκίνος: Τα πράματα σε αυτήν την φάση της ζωής σας, κυλούν αρκετά περίπλοκα και αυτό σας βάζει σε μια εγρήγορση για να βρείτε τελικά, σας κάνει πιο υγιείς και πρακτικούς. Για τους Καρκίνους, που ακόμη ενασχολούνται με περιπέτειες και προχειρότητες, θα αντιληφθούν, λίαν συντόμως, ότι απλά χάνουν τον χρόνο τους. Οι μέρες μετά την νέα σελήνη, είναι και πιο καλές για εσάς, που επιδιώκετε αλλαγές μέσα στον γάμο – σχέση σας.
Life Status: ***/**

Λέων: Θα εμπλακείτε σε πολλά θέματα και δραστηριότητες, που θα σας ανεβάσουν κατακόρυφα την διάθεση και την πίστη στον εαυτό σας. Αυτό θα συμπαρασύρει ευχάριστα και τον άνθρωπο σας. Πολλοί από τους Λέοντες, που σκέφτονται να κάνουν κίνηση για δέσμευση, θα λάβουν άμεσα θετικές απαντήσεις. Σε όλο αυτό θα υπάρξει και η υλική ασφάλεια, μέσα από την εργασία σας.
Life Status: ***/**

Παρθένος: Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να επικεντρωθείτε στα οικογενειακά σας θέματα, που χρίζουν της παρουσίας σας. Ο Ερμής σαν κυβερνήτης σας από τον αδάμαστο Κριό, σας ανοίγει το στόμα και μιλάτε πια ειλικρινά στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που κρατάτε μέσα στην ψυχή σας τόσο καιρό. Σίγουρα αυτό που θα εισπράξετε, θα σας ικανοποιήσει. Απρόσμενες εισπράξεις θα έχετε, που θα σας χαροποιήσουν.
Life Status: ***/**

Ζυγός: Όλα αλλάζουν και σας εξυπηρετούν ως προς τους σκοπούς σας. Σε αισθηματικό επίπεδο, είσαστε ίσως το μοναδικό ζώδιο, που αυτήν την εποχή θα έχει τα πάντα στρωμένα όπως το βολεύουν. Η παρουσία του κυβερνήτη σας μέσα στο πυρ, θα δώσουν την μοναδική ευκαιρία στους χωρισμένους να έρθουν επιτέλους σε συμφωνία αγάπης.
Life Status: *****

Σκορπιός: Θα προχωρήσετε σε αλλαγές σε κάθε τμήμα της ζωής σας. Οποιοσδήποτε δεν μπορεί να εναρμονιστεί, με τα δικά σας πια δεδομένα, καλό θα ήταν να τον απομακρύνετε. Οι δυνάμεις σας έχουν ανανεωθεί και αυτό θα το διαπιστώσετε, και στην εξωτερική σας εμφάνιση. Μια προσοχή μόνο γύρω στις 14/04, που ο κυβερνήτης σας, κάνει δύσκολες όψεις με τον Δία, και σας τροφοδοτούν με άγχος.
Life Status: ****/*

tarw-wroskopio-4

Τοξότης: Ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε θα το κάνετε αυτές τις πρώτες ημέρες του μήνα. Πολλές και θετικές αστρολογικές όψεις σας δίνουν την δύναμη για να τροποποιήστε άσχημες καταστάσεις μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που έχουν ήδη χωρίσει, θα έχουν χαρμόσυνες ειδήσεις μέσα από τρίτα και κοινά περιβάλλοντα. Οι επανενώσεις είναι γεγονός.
Life Status: ****/*

Αιγόκερως: Τα ζητήματα της καρδιάς σας κινούνται πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί. Δεν είναι και η ιδανικότερη εποχή για να προχωρήσετε σε καυτηριασμούς υποθέσεων που σας ενοχλούν. Αφήστε τα πάντα για μετά την εποχή του Κριού, από τις 21/04 και ύστερα. Μέχρι τότε κρατήστε το χαμηλό προφίλ. Οι υποθέσεις των οικονομικών σας, θα σας δώσουν την σταθερότητα που επιθυμείτε.
Life Status: */****

Υδροχόος: Οι μέρες σας βρίσκουν λιγομίλητους και εσωστρεφείς, και πάνω σε σκέψεις για ξεκαθάρισμα με υποθέσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Για αυτούς που έχουν αυτόν τον καιρό μετακινήσεις, ταξίδια με ρομαντικό σκοπό, ας τα καθυστερήσουν λίγο παραπάνω. Υπάρχει ένα χαοτικό παρασκήνιο που θα πρέπει να γνωρίζετε, πριν από οποιαδήποτε σας απόφαση και δράση.
Life Status: ***/**

Ιχθείς: Ο μήνας ξεκινάει με δημόσιες σχέσεις και άμεση εμπλοκή σας στα κοινά. Αυτό θα σας αναζωογονήσει σε όλα τα επίπεδα. Πολλά και τα φιλικά πρόσωπα, που θα σας περιστοιχίσουν. Αυτοί που προωθούν την ερωτική τους σχέση, προς την κατεύθυνση του γάμου – οικογένειας, θα τα καταφέρουν πολύ πιο εύκολα. Οι δοκιμασίες και για τους χωρισμένους θα τελειώσουν.
Life Status: ****/*