Πρώτο δεκαπενθήμερο Μαρτίου 2016

test-prwtogoni-fantasia

Πρώτο δεκαπενθήμερο Μαρτίου 2016

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου ξεκινάει με μια δυνατή ανατροπή στον τομέα των αισθηματικών, με την αλλαγή του Ερμή και της Αφροδίτης στο επόμενο ζωδιο. Αυτό θα ηλεκτρίσει περισσότερο την ατμόσφαιρα, στα άτομα που είναι εν αναμονή συναισθηματικών εξελίξεων.

 

 

Αναλυτικά:

zodia-taro-45

Κριός: Φαντασία και δημιουργία είναι οι έννοιες, που θα σας πλαισιώσουν τις πρώτες ημέρες κιόλας του Μαρτίου. Πολλά συναισθηματικά και επαγγελματικά θέματα, που είχατε αφήσει στο περιθώριο, έρχονται στην επιφάνεια και σας απασχολούν με την εύρεση της λύση τους. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με υποθέσεις καρδιάς, και πριν την πρώτη έκλειψη, καθώς ο κυβερνήτης σας από τον Σκορπιό, συνεχίζει να ενισχύει το ερωτικό σας προφίλ.
Τυχερή ημερομηνία: 12 Μαρτίου
Χρήμα: 9/10

Ταύρος: Πολλές εξελίξεις παραμονεύουν στην γωνία. Η Αφροδίτη προσεχώς πάει στους Ιχθείς και προσφέρει άπλετο ρομαντισμό και επιδιώξεις αγάπης για όλους. Αποφύγετε ωστόσο συγκρουσιακές καταστάσεις, που θα δώσουν οριστικό τέλος λόγω παρεξηγήσεων. Πολλές και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που ευτυχώς θα σας δώσουν ένα καλύτερο πάτημα για να λύστε πρακτικά προβλήματα.
Τυχερή ημερομηνία: 10 Μαρτίου
Χρήμα: 8/10αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Οι συναισθηματικές σας επιλογές τείνουν να αποδειχτούν λαθεμένες. Ο κυβερνήτης σας περνάει στους σοφούς Ιχθείς, και σας δίνει την σωστή πια οπτική και μέτρο, για το τι πρέπει να γίνει στην αισθηματική σας ζωή. Αυτοί που είναι ακόμη μόνοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες του μήνα, για να βρουν κάποιον που θα τους ταιριάζει και να τους συμπληρώνει.
Τυχερή ημερομηνία: 02 Μαρτίου
Χρήμα: 9/10

Καρκίνος: Υπάρχει μια διάχυση στην προσωπικότητα σας που αποπροσανατολίζει και τον σύντροφο σας. Η ατμόσφαιρα θα πρέπει να ελαφρύνει και αυτό πρέπει να το καταφέρετε εσείς. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τα θέλω και τις ανάγκες και των δύο πλευρών. Για τους χωρισμένους τα συναισθήματα θα πολλαπλασιαστούν και θα εμφανιστούν γύρω στις 11/03.
Τυχερή ημερομηνία: 04 Μαρτίου
Χρήμα: 7/10

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Λέων: Θα αποδράσετε από την καθημερινότητα σας, και αυτό θα παρασύρει ευχάριστα και το ταίρι σας. Οι μέρες όλο το πρώτο δεκαπενθήμερο, θα φανερώσουν και νέα πρόσωπα στους αδέσμευτους που θα νιώσουν ότι είναι κοντά στην αγάπη της ζωής τους. Μια προσοχή θα χρειαστεί μόνο στην πρώτη έκλειψη, που ίσως να βγάλει κάποια ψυχολογικά απωθημένα στην επιφάνεια.
Τυχερή ημερομηνία: 06 Μαρτίου
Χρήμα: 8/10

Παρθένος: Βλέπετε τα πάντα μόνο από την δική σας πλευράς. Αυτό σίγουρα αδικεί και το ταίρι σας. Οι μέρες μέχρι την έκλειψη, σας δίνουν μια παραπάνω δυναμική για να δείτε πρώτα τι επιθυμείτε εσείς. Η επίτευξη των στόχων σας περιλαμβάνει επανασυνδέσεις, με εύκολο τρόπο, εξελίξεις στα οικονομικά και ενδιαφέροντα ταξίδια – μετακινήσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 11 Μαρτίου
Χρήμα: 10/10

Ζυγός: Οι πρώτες ημέρες θα κυλήσουν, πολύ ευχάριστα και με ανθρώπους που σας εκπέμπουν θετικά. Ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας σας, πιθανόν να έχει πολύ ρομαντική εξέλιξη. Για τους ήδη δεσμευμένους, θα υπάρξουν επιρροές από τρίτα πρόσωπα ( φίλοι – συγγενείς), που ίσως σας στεναχωρήσουν ή αποσυντονίσουν. Κρατήστε λοιπόν τα χαρτιά σας κλειστά.
Τυχερή ημερομηνία: 14 Μαρτίου
Χρήμα: 8/10

Σκορπιός: Η δημιουργική σας διάθεση, θα έχει καλό αντίκτυπο στον ερωτικό σας τομέα αλλά και στην εργασίας σας. Ο Άρης για λίγες ημέρες ακόμη…στον ζωδιακό σας οίκο, προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες. Η στήριξη που θα σας προσφερθεί από τον οικογενειακό σας κύκλο, θα είναι κάτι που θα σας βοηθήσει στην ισορροπία που τόσο χρειάζεστε. Αυξημένες οι ευθύνες για τους παντρεμένους.
Τυχερή ημερομηνία: 15 Μαρτίου
Χρήμα: 9/10

tarw-wroskopio-4ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τοξότης: Η φαντασία και ο ενθουσιασμός σας συνεχίζουν να είναι σε ακμαία φάση. Ένας νέος έρωτας παραμονεύει προσεχώς για τους ελεύθερους, που πλέον είναι έτοιμοι για κάτι δυνατό. Για τους εν σχέση, τα όνειρα και οι επιδιώξεις θα αρχίσουν να παίρνουν στερεή μορφή από τις 10-03 και μετά που το σύμπαν δίνει τις ανάλογες ευκαιρίες.
Τυχερή ημερομηνία: 05 Μαρτίου
Χρήμα: 8/10

Αιγόκερως: Πολλά εκκρεμή ερωτικά θέματα από το παρελθόν σας, στοιχειώνουν ακόμη ο παρόν σας… και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το συντροφικό σας ταίρι.. που έχει πολλές ανασφάλειες για τις αποφάσεις σας.
Απολαύστε τι εβδομάδες του Μαρτίου, καθώς οι εξωτερικοί πλανήτες, υπόσχονται ευχάριστες ανατροπές, οικονομική διευκόλυνση και εξέλιξη σε στατικές καταστάσεις… παντού.
Τυχερή ημερομηνία: 09 Μαρτίου
Χρήμα: 7/10

Υδροχόος: Έχετε βάλει σαν συντροφικό ζευγάρι κάποιους κοινούς στόχους, που μέσα σε αυτόν τον μήνα του Μαρτίου, θα δείξουν για το αν τελικά θα μπορέσουν μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθούν ή αν χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις. Πολλά αυτά που θα σας υποστηρίξουν από οικονομικής πλευράς και θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο συγκροτημένοι και ασφαλείς.
Τυχερή ημερομηνία: 02 Μαρτίου
Χρήμα: 10/10

Ιχθείς: Θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο συμπεριφοράς σας, καθώς ήδη αντιλαμβάνεστε σε πρακτικό επίπεδο… ότι ο άνθρωπος σας, έχει αρκετά παράπονα από εσάς. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά… διορθώστε το. Παλιές αγάπες σας αποζητάνε και δημιουργούν προβλήματα στο ‘ στρωμένο ‘ παρόν σας. Αν όμως δεν σας ενδιαφέρει κάποια σοβαρή πρόταση, απομακρυνθείτε και μην ρισκάρετε αυτά που έχετε στο τώρα σας.
Τυχερή ημερομηνία: 03 Μαρτίου
Χρήμα: 07/10