Πρώτο 15ημερο Οκτωβρίου ΄17

Πρώτο 15ημερο Οκτωβρίου ΄17

Ο αγαπημένος μήνας των περισσοτέρων, είναι εδώ και προσφέρει τις καλύτερες αστρολογικές όψεις στον κόσμο των ζωδίων, και για όλες τους τις επιδιώξεις.

Προβλέψεις για όλα τα ζωδια:

 

Κριός: Είσαστε μέσα σε πολλά και δύσκολα αισθηματικά διλήμματα που όμως δεν θα πρέπει να τα κρατήσετε για πολύ, ίσως και επειδή βολεύουν κάποια δική σας …..φάση. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς είστε αυτοί που πρέπει να πάρουν τις τελικές αποφάσεις, και για το δικό σας καλό, αλλά και την ‘απελευθέρωση’ των άλλων.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 14 Οκτωβρίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Αυτά που περιμένετε να ακούσετε από τον άνθρωπο σας, έρχονται και είναι καλύτερα και από τις όποιες προσδοκίες σας. Οι μέρες μέχρι και τις 10/10 έχουν για πολλούς του ζωδίου σας, ειδήσεις που συσχετίζονται με λύσιμο οικονομικών προβλημάτων, αλλά και τυχερά λεφτά. Προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία …θα περικυκλώσουν του ελεύθερους.
Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 11 Οκτωβρίου

Δίδυμοι: Όλα έχουν κάποιο εμπόδιο. Υπομονή από τον μήνα του Οκτωβρίου όλα θα ξεπεραστούν. Οι πλανήτες είναι υπέρ σας και σας δίνουν λύσεις αλλά και άνεση σε κάθε επίπεδο. Οι σχέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει, θα λήξουν και στην θέση τους θα έρθουν νέοι άνθρωποι, πολύ πιο συμβατοί με τα δικά σας δεδομένα.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 10 Οκτωβρίου

Καρκίνος: Υπάρχει μια διάχυτη αγωνία στην καθημερινότητα σας, που αρχίζει στην οικονομική σας κατάσταση και λήγει στα αισθηματικά σας, που είναι άκρως προβληματικά. Αυτό είναι και μια φάση που εσείς δεν θα την ανεχτείτε για πολύ ακόμη. Από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε τις ανατροπές σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 10 Οκτωβρίου

Λέων: Μάλλον έχετε χάσει την προσωπική σας ισορροπία με όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα έχετε και εσείς ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αυτός ο μήνας έχει πολλά να σας προσφέρει και πάνω από όλα, χρήμα και οικονομική σταθερότητα. Τα ερωτικά σας είναι είτε… μαζί είτε χώρια! Οτιδήποτε άλλο δεν σας αφορά.
Τυχερές ημερομηνίες: 09 και 14 Οκτωβρίου

Παρθένος: Οι σκέψεις που υπάρχουν στο μυαλό κάποιου, που εδώ και καιρό είναι ερωτευμένος με το πρόσωπο σας, είναι μέσα στις ερχόμενες ημέρες, να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει πιο ειλικρινά και με συγκεκριμένες προτάσεις. Εσείς που είστε ελεύθεροι σκεφτείτε το. Αντιθέτως οι εν σχέση καλό θα ήταν να μην μπλέξουν… πάλι σε περιπέτειες.
Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 15 Οκτωβρίου

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Δεν θα χρειαστεί… να πείτε πολλά ακόμη. Ο άνθρωπος σας έχει την καλή και αληθινή διάθεση, για να ξεκαθαρίσετε όλο αυτό το θολό… και παρατεταμένο τοπίο. Οτιδήποτε επηρεάζει από το παρελθόν και τις δύο πλευρές, θα λήξει. Οικονομικά δεδομένα, που περιμένετε να αλλάξετε… έρχονται και σας υποστηρίζουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 14 Οκτωβρίου

Σκορπιός: Δεν βλέπετε και δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Η καρδιά σας, έχει σκληρύνει υπερβολικά, από όλα αυτά που σας έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες – χρόνια. Τώρα που ο Δίας, στις 10/10 θα περάσει επάνω σας, όλα θα αλλάξουν προς το πολύ καλύτερο. Νέοι σημαντικοί έρωτες και πολύ χρήμα, σας έρχονται άμεσα.
Τυχερές ημερομηνίες: 01 και 12 Οκτωβρίου

Τοξότης: Δεν έχετε και πάρα πολλές επιλογές στον αισθηματικό σας τομέα. Είτε θα παλέψετε την σχέση σας και θα ανανεωθείτε, είτε να πάρετε τον δρόμο του χωρισμού. Εντάσεις – λόγια, καυγάδες και ανασφάλεια συναισθηματική δεν έχουν καμία σχέση με τα ζωδιακά σα χαρακτηριστικά.
Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 12 Οκτωβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αιγόκερως: Μην δίνετε αφορμές για να σχολιάζουν την ερωτική σα σχέση, άτομα που βρίσκονται κοντά στην καθημερινότητα σας. Αν τελικά και εσείς πρακτικά αντιλαμβάνεστε ότι δεν πάει καλά το θετικότερο θα ήταν, να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να πάρετε τις τελικές αποφάσεις. Όλα τα άλλα είναι επαναλαμβανόμενες δικαιολογίες.
Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 14 Οκτωβρίου

Υδροχόος: Σίγουρα μέχρι και τα μέσα του μήνα, είστε το τυχερό και ευνοημένο παιδί των άστρων. Αυτό θα σας ανοίξει δρόμους… γύρω από το άτομο που αγαπάτε αλλά και κάποιες καλές ειδήσεις, θα σας πλησιάσουν…. ανακουφίζοντας σας. Ταξίδια για το εξωτερικό θα φανερωθούν σε κάποιους.
Τυχερές ημερομηνίες: 09 και 11 Οκτωβρίου

Ιχθείς: Το μυαλό σας είναι σταματημένο, σε όλα αυτά που έχουν γίνει τώρα πρόσφατα. Ωστόσο, όλα αυτά πρέπει να λάβουν ένα τέλος. Αυτό που σας ενοχλεί και προέρχεται ίσως και άθελα από τις συμπεριφορές του ανθρώπου σας, θα πρέπει να το πείτε… και κάπως έτσι να ξαναβρεθούν οι καλοί ρυθμοί και θετικές δράσεις, μέσα στην σχέση σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια… δίνουν επιτέλους αποτέλεσμα.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 14 Οκτωβρίου

zwdia-zodia-astrologia-65