ΡΩΤΑΤΕ… ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 1/04 Παρασκευή

erwtikes-10314

ΡΩΤΑΤΕ… ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Η Astro Live, ανοίγει τις επικοινωνίες με όλους τους αναγνώστες της… και δέχεται τα μηνύματα σας. Η ομάδα Αστρολόγων – Χαρτομαντών – Ψυχολόγων μας, είναι στην διάθεση σας όλο το 24ωρο, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Πλέον μπορείτε να λαμβάνετε την υπηρεσία απαντήσεων και στο κινητό σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε το μήνυμα –ερώτημα σας στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση astrolive@pathfinder.gr, και επιλέξτε εσείς…για το που θα λάβετε την απάντηση, στο κινητό σας ή στην παρούσα στήλη μας.

 

 

Ενημερωθείτε για τις νέες προτάσεις της σειράς ενεργειακών προϊόντων ‘LOVE – TALΚS’, στην κατηγορία Astrologia.

zodia-taro-45

Νέο Προϊόν: Φυλαχτό Αγάπης ADAM & EVA: Ένα μοναδικό φυλαχτό για τα ζευγάρια, που έχουν χαθεί λόγω χωρισμού ή τρίτου προσώπου. Επαναφορά και επανασύνδεση συντρόφου.

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλιά σας:

Φάνης Κ.: Ευχαριστώ πολύ για τις επαγγελματικές σας προβλέψεις. Με έχετε βοηθήσει πολύ.

Ιωάννα – Σέρρες: Το Ενεργειακό Πουγκάκι Έρωτα, ήδη έχει φέρει εμένα και τον σύντροφο μου, σε μια πιο καλή επικοινωνιακή κατάσταση. Με έχει θυμηθεί και ένας πρώην μου. Τι άλλο να περιμένω….?!

Πετρούλα Β.: Το ενεργειακό σπρέι, για τους χώρους μου, πραγματικά έχει ελαφρύνει την ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι μου και τον γάμο μου.

Έλενα Δ.: Έχω πάρει όλη την σειρά ινδικών μπουχουριών για την απομάκρυνση των αρνητικών επιρροών στο σπίτι μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και με τον αρωματισμό του χώρου αλλά και το αποτέλεσμα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Οι απαντήσεις στα μηνύματα – emails σας:

Νίκη Ν. – 84: Ο 02/20 που σε ενδιαφέρει, έχει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία στην προσωπικότητα του, που συμπληρώνουν ιδανικά τα δικά σου. Οι οιωνοί είναι καλοί. Σαφώς και μετά το πρώτο 6μηνο, μπορούμε να μιλάμε για κοινές εξελίξεις.

Κατερίνα Κριός – 93: Ο Υδροχόος Δ. του 92, που σε απασχολεί, είναι σε μια άσχημη περίοδο της ζωής του και δεν έχει τωρινές σκέψεις για επανασύνδεση. Από τον Μάιο πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Μαρία 03/69: Η 5χρονη σχέση σου με τον Λέοντα έχει ακόμη αρκετές τρικυμίες. Βάλε ένα όριο χρόνου μέχρι πότε αντέχεις, και μετά πάρε τις αποφάσεις σου. Ο κύριος του -65, έχει ήδη αρκετά ζητήματα με τα οποία παλεύει άνισα.

Οlgadak: Για την πρόβλεψη που θες, χρειαζόμαστε την ημ. γεννήσεως σου, και το ερώτημα σου.