ΡΩΤΑΤΕ… ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 11/03 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

 

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Πλέον μπορείτε να λαμβάνετε την υπηρεσία και στο κινητό σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε το μήνυμα –ερώτημα σας στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση astrolive@pathfinder.gr, και επιλέξτε εσείς…για το που θα λάβετε την άμεση απάντηση, στο κινητό σας ή στο email σας.

 

Ενημερωθείτε για τα νέες προτάσεις της σειράς ενεργειακών προϊόντων ‘LOVE – TALΚS’, στην κατηγορία Astrologia.

 

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας:

Νανά Καλ.: Έχω πάρει σχεδόν όλη την σειρά τον Siera Drops, και ήδη η σχέση μου με τον νέο έρωτα που ζω, έχει αρχίσει και βελτιώνετε δραστικά. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα εργασιακά μου.

Ζώης: Μιλάω καθημερινά με την ομάδα των Αστρολόγων σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την ψυχολογική υποστήριξη που μου προσφέρετε, σε αυτήν την δύσκολη περίοδο της ζωής μου.

Λάσσια Κ.: Το ερωτικό φυλακτό ‘Baharkta’, έχει ενώσει εμένα και τον σύντροφο μου πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.

Κωνσταντίνα Φ.: Οι χαρτομαντικές προβλέψεις έχουν ήδη γίνει πραγματικότητα. Ευχαριστώ και για τις συναισθηματικές συμβουλές που μας δώσατε.

Πόπη Ξ.: Το ζωδιακό άρωμα έχει κάνει θραύση στο αντίθετο φύλο. Απίστευτο!

Οι απαντήσεις στα μηνύματα – emails σας:

Κων/να-87
Ο Αιγόκερως ο Γιώργος, που σε απασχολεί, έχει μεγάλα θέματα με την καθημερινότητα του. Τα χιλιόμετρα ακόμη δεν θα μειωθούν. Από το Καλοκαίρι θα γίνουν από πλευράς του, μεγαλύτερες προσπάθειες για τους δύο σας.

Μαργαρίτα-83
Ο Ταύρος που σε έχει κάνει και έχει περάσει ‘40 κύματα’, έχει πολλές αγκυλώσεις. Από τον Μάιο τα αστρολογικά σας δίνουν μια περισσότερη δυναμική, για να έρθετε πιο κοντά.

Κώστας Ν.-86
Ο Καρκίνος του 93, δεν μπορεί αυτή την στιγμή να κάνει κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει ψυχολογία για επανένωση. Δώσε λίγο παραπάνω χρόνο.

 

Νίκη Ρ.-90
Ο Δ. του 87, έχει οικονομικά προβλήματα και πολλές εκκρεμότητες.
Εσύ επιθυμείς να κάνεις κάτι σοβαρό και ποιοτικό. Αυτός δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι ανάλογο. Για τα εργασιακά σου, έχεις μεγαλύτερη εύνοια από τον επόμενο μήνα.

 

Γωγώ Β.-10/87
Τα αστρολογικά δρώμενα της εποχής σε ευνοούν πολύ για να έχεις επιτυχία στις εξετάσεις σου…και φυσικά και από εμάς…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Τα εργασιακά σου, έχουν άνοιγμα τις επόμενες εβδομάδες. Το άτομο που μας περιγράφεις, ο Υδροχόος του 82, είναι άκρως ακατάλληλος για εσένα. Δεν σε ψάχνει, μην τον ψάξεις. Δεν τον αγαπάς, είναι μόνο ο εγωισμός σου!

 

Μαριλένα Χ.-Ζυγός.
Ο Καρκίνος ( 16/07 ), έχει τρομάξει με τις εντάσεις στο μεταξύ σας. Μην τον κυνηγάς, ξέρει ότι ενδιαφέρεσαι. Δώσε του χρόνο να αντιδράσει όποτε είναι έτοιμος.