ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 18/12

ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Ευχαριστούμε για τα δεκάδες καθημερινά σας μηνύματα και τηλεφωνήματα. Γίνετε μια προσπάθεια από την ομάδα των Αστρολόγων, για την απάντηση όλων των αποριών σας.

Γιώτα Κ.- Juno – 6/59
Ο Παρθένος του -61, που έχει χαθεί από την καθημερινότητα σου, έχει έρθει το τελευταίο καιρό αντιμέτωπος με πολλά πρακτικά και οικονομικά θέματα, που τον έχουν απομακρύνει ακόμα και από την κοινωνική του ζωή. Από τον Μάρτιο και ύστερα τα αστρολογικά είναι πιο ευνοϊκά για τους δύο σας.

zodia-taro-45

Δήμητρα Μ.-83
Ο παντρεμένος 06/78, που ζήσατε τον ‘τρελό έρωτα΄ και που σε χώρισε πριν λίγες ημέρες, δεν έχει στο πεπρωμένο του διαζύγιο. Δεν θα χωρίσει από την Ταυρίνα γυναίκα του. Επί του παρόντος, δεν έχει την διάθεση για επανασύνδεση. Καταλαβαίνεις…!

Κωσταντίνα Μπαλ.-89
Ο σύντροφος σου 10-71, που είναι σε διάσταση με την σύζυγο του -72, δεν είναι ακόμη πρακτικά έτοιμος, να προχωρήσει σε οριστικό διαζύγιο μέσα στους επόμενους 3-5 μήνες. Η δική σας η σχέση θα παραμείνει σε αυτό το επίπεδο του τώρα.

tarw-taro-xartomanteia

Jim Pap-Δημήτρης -56
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Η Μαρία 08/76, έχει αρκετά θέματα στην καθημερινότητα της. Προς το παρόν, δεν υπάρχει διάθεση για κάποια κίνηση επανένωσης.

Sofia DD-70
Το άτομο 11/66, που έχεις μόνιμα στο μυαλό σου….έχει τρίτα θέματα με την ζωή του, οικονομικά – επαγγελματικά. Δεν είναι ακόμη έτοιμος να ανοιχτεί συναισθηματικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Άννα και Χάρης
Κριαρίνα, ο Καρκίνος που σε ενδιαφέρει, δεν έχει διάθεση για τους επόμενους μήνες, να κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση για επανασύνδεση.

Σοφία Τ. -81
Στις 15 ερωτήσεις που μας κάνεις…η απάντηση είναι, ότι ο Λέοντας του 84, είναι σε βαθιά σκέψη για την γενικότερη ζωή του, και δεν επιθυμεί περαιτέρω σοβαρή / μόνιμη σχέση. Αν εσύ του διαθέτεις τον εαυτό σου, κάθε φορά που το ζητά, είναι κάτι που αφορά τις επιλογές  σου…!

Ριτα -76
Ο Γιάννης του -81, η σχέση από το 2009, έχει κάνει τον κύκλο της, και καλό θα ήταν να μην δώσεις άλλο χρόνο στο μυαλό σου για παραμύθιασμα, καθώς ο άνθρωπος ήδη είναι κάπου αλλού. Αν ήθελε κάτι θα είχε έρθει προ πολλού να σε βρει. Κοίτα να ξεκολλήσεις από την εμμονή που έχεις, και να περάσεις υπέροχα Χριστούγεννα.,…και γιορτές…όπως και αυτός άλλωστε.