ΡΩΤΑΤΕ… ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 7/03 Δευτέρα

untitled

ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

 

Μπορείτε να δείτε την πλήρη σειρά των ενεργειακών προϊόντων ‘ LOVE- TALKS ‘ στην ιστοσελίδα μας, με πολλές προτάσεις για δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Αναμένουμε τις ερωτήσεις σας και τα σχόλια σας, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Στείλτε μας email, στην διεύθυνση astrolive@pathfinder.gr
Οι έμπειροι Αστρολόγοι και Χαρτομάντες μας είναι στην διάθεση σας.

 

Ευχαριστούμε θερμά για τα σχόλια σας:

-Μήνα Τσ.: Οι αστρολογικές προβλέψεις με την ψυχολογική υποστήριξη που προσφέρετε, σίγουρα με έκαναν να δω πολύ πιο καθαρά, τις απαντήσεις που αναζητούσα.

-Γιώτα Θεοφ.: Οι προβλέψεις σας ήταν ακριβείς και επαρκείς. Από τα λίγα αστρολογικά κέντρα που σέβονται τους πελάτες.

zodia-taro-45

 

-Δώρα Μ.: Από την ημέρα που χρησιμοποιώ το ενεργειακό πουγκί Αγάπης, όλα έχουν διορθωθεί μεταξύ εμού και του συντρόφου μου. Θα χρειαστώ συντόμως και κάτι για το μαγαζί μου.

 

-Άντα Π.: Το ενεργειακό άρωμα, για την έλξη νέου συντρόφου, ήδη κάνει δουλειά. Αισθάνομαι πιο ποθητή από ποτέ.

-Χρήστος Κ.: Το Team σας με έχει βοηθήσει πολύ, για να βρω και πάλι την ισορροπία μου, μετά από μια ερωτική απογοήτευση που πέρασα. Σας ευχαριστώ από ψυχής.

Οι απαντήσεις μας στις ερωτήσεις σας:

Μαρίνα και Φώτης ‘65
Έχετε 27 χρόνια κρυφή σχέση….και το ερώτημα σου είναι αν θα χωρίσει ο παππούς Φώτης για να συνεχίσετε μαζί, και να φτιάξετε νέα οικογένεια!!! Δεν υπάρχει διαζύγιο στον αστρολογικό του χάρτη. Οι αποφάσεις δικές σου.

Άννα και Πύρωνας:
Μέσα σε αυτό το έτος, και ιδίως κοντά στα γενέθλια σου τον Αύγουστο, είναι μια ιδανική εποχή για να προχωρήσετε στον γάμο. Αφού το έχετε πια αποφασίσει… Από εμάς… ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΙ ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ.

 

Ζωή – Έβρος:
Μας ρωτάς για το αν είναι σωστό να αφήσεις την οικογένεια σας (δεύτερη φορά), και να φύγεις σε μια άλλη πόλη για τον έρωτα που ζεις με τον Άκη. Τα αστρολογικά δεν σε ευνοούν για τόσο ρηξικέλευθες δράσεις.

Πόπη Ζυγός-65
Ο Αιγόκερως με τον οποίο είσαι ερωτευμένη, μας λες ότι δεν σου δίνει μεγάλη σημασία. Είναι ήδη σε μια ψυχολογία που σίγουρα δεν αντέχει αυτήν την εποχή κάτι νέο στην αισθηματική του ζωή. Καλύτερα να του δώσεις χρόνο. Θα σε πλησιάσει αυτός, μέσα στον μήνα του Μαρτίου.